הודעה לנוי בן שושן

לה לי לו

New member
הודעה לנוי בן שושן

באמת נוי תנסי למצוא קצת אבל קצתתת חיים לא הרבה בקשה טוב??? אה ועוד משהו תיתבגרי!!!

../images/Emo4.gifכנסי חמודה..

מאמי, בכל פעם שאני זורקת אותך את באה לפורום ומציינת את זה.. זה מה שיש לך לעשות?! למה את חושבת שזזה אמור לעניין מישהו כאן. בכל אופן שייבושם לך חמודה לילה טוב שיהיה לנו אוהבת נויה

הלו הלו מי אתה ביכלל

אההההההההההההההההה מי עלק חפשי חיים תאמין לי החיים שלה יותר ורודים מימך ואלך כמוך יאלה חפש את עצמך ובאמת לך חפש חיים כניראה אין לך מה לעשות אז אתה מחפש לך פה צומי אההה פשששששש מה זה זה .... נוי חחחחחחחחחח לפחות חושבים עליך ודואגים חחחחחחח סימן את חשובה ימותו הקנאים והסכסכניםםםםםם ולא חסר פה בבלוג אוחחחח כמה יש... אוהבת אותךךךךךךךך חיים שלי נוייייי

מה קרה יש בעיה!

כולה פירגנתי לנוי מה עוד לא יודעת ליקרוא בין השורות אז לא פלא שחלק שכאן מהאנשים סתומים .לפני שאת פותחת את הפה שלך על משהו לא קשור תילמדי ליקרוא. אחרת את באמת בבעיה חמורה מח.לי לה לו זאת שירדה על נוי מה את רוצה ממני חסר לך תשומת לב .או יחס .או מה שימי לב לכתוב אחרי זה תעירי אבל מה שכתבת שטות אחד גדולה מה שעושה רושם שאת בחורה שביכלל לא בוגרת בנפשה. ואולי את זאת שמקנא בנוי שהיא מקבלת כאן יחס יותר מימך חשבת על זה פעם .ואופס הנה הפלת את עצמך בלי להרגיש את אכן מקנא בנוי .כי אם לא היית מקנא בנוי לא היית מדברת כך .אז כולה פירגון לבן אדם או שאין לך מושג מה המילה הזאת אומרת .ועוד משהו אני שמח מאוד שנוי השתנתה ותליכי גם בדרך הזאת .ומי שפה חסרת חיים זו את .ולי לה לו אני יכול להגיד עוד כמה חסרי חיים יש כאן אבל אין טעם בשביל לבזבז אנרגיה על אנשים סתומים שלא מבינים את הכתוב .ומי את ביכלל שתפתחי עלי בצורה כזאת הגורה שלך כולה גולשת כאן בבלוג .לא מבין למה אני יורד לרמה שלך וכותב לך מיכתב זה. אז להבא עם את לא רוצה שאני יגיב יותר בחריפות אז תילמדי ליקרוא בין השורות .שיהיה יום טוב לכולנו!

נינג'ה כנראה שאתה לא יודע לקרוא...

שים לב איך אתה תוקף בלי לשים לב לחוקים של הפורום ... התגובה של צוף חצוף בת לא הייתה אליך בכלל אלא לניק לה לי לו והמיקום של ההודעה היא מתחת להודעה שלך רק בגלל שהיא הגיבה להודעה המקורית שים לב לשעה של ההודעה של צוף היא הגיבה להודעה עוד לפני שאתה חשבת לכתוב את ההודעה אז לפני שאתה תוקף מישהו על תגובה להודעה שלך שים לב שבכלל התגובה היא לא להודעה שלך תתחיל ללמוד את נושא הפורום ואת מיקומי התגובות רונן

רונן תודה שוב!

תודה לך שוב בפעם הבאה אני ישים לב יותר למה שכתוב זאת היתה טעות שלי ועל זה אני מיצטער .תודה והמשך יום נעים!

../images/Emo141.gifצוף סליחה מותק!

אני כבר אין לי מושג מי יורד על מי כאן זה כבר נהיה כאן גונגל שלם שכחי מה שרשמתי טוב כניראה לא שמתי לב אני לשעה שכתבת את ההודעה אז סליחה טוב .ודרך הגב תגידי לי במי מדובר כדי שאני ידע בפעם הבאה למי ההודעה מכוונת .אז סליחה שוב שירדתי עליך כך סלחי לי טעות.שיהיה לך יום נעים .וסליחה שוב!

נינג'ה כנס

אתה לא צריך שירשמו על מי למה וכמה אחי כל מה שאתה צריך זה ללמוד את חוקי הפורום ואת צורת סימון התגובות ואת מיקומם אחי אני לא יהיה פה תמיד לתקן אותך ואתה יכול בטעות ממש לפגוע במישהו שלא עשה כלום אז תעשה מה שאתה תמיד אומר ותבדוק את עצמך 70 פעם לפני שאתה כותב פה משהו על מישהו או מגיב לו הפעם הטעות תוקנה פעם אחרת לך תדע לאן זה יגיע (רונן לא נמצא בכל מקום) שמחתי לעזור רונן

רונן.......

מאמי אל תנסה לתקן אנשים כי זה בלתי ניתן ל..... מה לעשות הרי לא כולנו מושלמים מאמי. שיהיה לך המשך יום קסום מתוק שלי :) אוהבת נויה

לה לי לו

New member
ובכן

קודם כל תודה :)) דבר שני אני אכתוב פה מה שאני רוצה גם אם אני רוצה לכתוב אחרי שהעפת אותי וגם אם אני רוצה משהו אחר ולדבר העיקרי.. תיתבגרי וקחי את זה ברצינות.. אה.. ושיבושם לך:)))

../images/Emo39.gifנוי הישתנת לטובה כל הכבוד!

נוי כל הכבוד באמת על השינוי החל אצלך באמת לילה קסום אהבתי.נוי כל הכבוד תמישכי כך והכל בעזרת השם יסתדר לך רק לטובה .דיי לא מספיק קיטרתי כאן כמה קשה ולא אוהב את הבלוק .את 100 .תמשיכי להיות מותק ועולם יהיה מותק אליך .על תתיחסי מה שאנשים אומרים בפורום ועל תיקחי יותר מדי ללב.גם שמתי לב שאת ניכנסת לכאן פחות שזה גם לטובה. אני מאוד שמח שאת מתחילה להשתנות ואני מאוד מקווה שהרבה גולשים כאן ילמדו מימך.דיי לא הטריד אותך יותר .מה אני יכול לאחל לך שוב .שיהיה לך הצלחה בחיים וכל השאר .שיהיה לך לילה הכי מקסים שיש בעולם ויום הכי קסום .אני בטוח שאנשים כאן יגידו שאני מיתחנף אז מה שיבושם להם .טוב הסיים כאן את מיכתבי שיגעתי אותך מספיק .אז לילה טוב .

ON TEXT

New member
הודעה ללה לי לו

בססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס

לה לי לו!

נוי היא אחד הבחורות היותר בוגרות כאן תעזבי אותה במנוחה מה את מקנא בא. לא מבין עם ביגללך יהיה לי עכשיו פה ריב אנשים ביגלל הודעה סתמית שכתבתי לצוץ שהיתה ביכלל קשורה אליך אז מה שצוף כתבה לך היא עוד היתה נחמדה .ותאמיני לנוי יותר חיים וורודים מישלך. כמו שצוף כותבת ואני מחזק את מילתה של צוף ועם לא שמת לב בתקופה האחרונה כמה פעמים נוי ניכנסה לבלוג לא הרבה וזה אומר שהיא מבלה עושה חיים מכירה אנשים .בקיצור טורפת את החיים ומנצלת כל רגע בשביל להנות.אז בימקום לפרגן את יורדת אליה אז מה שאומר שאת חסרת חיים .וצוץ צודקת לא חסר קנאים ועוד משהו את יודעת למה את מקנא בנוי שיש כאן אני שאוהבים אותה כל כך וכולם רוצים לדבר איתה .את יודעת מה זה אומר שנוי אדם אחלה שאפשר לדבר איתו על כל נושא.ועוד משהו ואני יוסיף את מקנא בנוי שהיא גם יפה ומדהימה ביופיה שכולם מסתכלים אליה .אז הגלה לך משהו יש פה כל כך הרבה בחורות יפות אז למה את לא מקנא בהן כי זה כניראה האופי שלך להיטפל למישהי שהיא מצלחנית בתחומה. אז לה לי לו עם יש לך משהו לומר אז בשביל זה יש את המסר האישי .ועם אין לך דבר יותר חכם להגיד אז על תגידי .ועוד משהו תעזבי את נוי זכותה לעשות מה שהיא רוצה את לא יכולה לקבוע לה על מה לעשות .זה דרך חיים שלה זאתי השקפת עולמה .אז לה לי לו לכולנו יש השקפת עולם שונה מאחר אז בבקשה לא להתערב לאף אחד בחיים שלו או שלה!שיהיה לכולנו יום טוב!

לה לי לו

New member
ההודעה יועדה לנוי לא?

ודרך אגב אין איןןן על חברים ווירטואילים הכי כיף ככה אה נוי? ביי

לה לי לו

New member
**ווירטואלים

למה שאני אקבל מתקפה על החברים הווירטואלים שלה הייתי חייבת לשנות חחחחח יום-טוב

רציתי לענות אבל בשביל מה !

ובסוף שמתי תמונה של ים תסתכלו היטב תירגעו ומספיק דיי לרדת אחד על השני .כי אני מפסיק מעכשיו!!!!!

למעלה