הודעה למר סרגל

הודעה למר סרגל

היום פגשתי במקרה את מר דבשה מדפדפת שישי בעיר. הוא הודיע לי שבאחד הגליונות הקרובים שלו הוא יעשה ממך כוכב. הוא יקדיש לך כתבה מרכזית של שלושה עמודים כולל צילומים. איזה כייף לך....

sragl1

New member
אתה מיתבלבל אני לא מכיר את מר דבשה

אבל השמח שיחעשה כתבה וצילום על מישהו אחר אני רק יודע שהוא לא יודע לכתוב זה יוסי שכותב אז הושה תהיה מפסוט

הוא, כמו המזוקן אושה, מאיצים על כל

אחד. אושה כבר מכיר את צבע הקירות מבפנים של תא המעצר. אם ימשיך כך דבשה (איזה שם...) גם הוא ילמד את הקירות מבפנים...

sragl1

New member
מה שאני אוהב בך הסגן למה רק עליי

יש ביננו חצי מאוכלסיה רוסים למה נידבק עליי אבל אתה יודע מה הוא רוצה כתבה עליי יפנה עליי אני יתן לא תמונות אוו לפחות יצלם אותינ נ.ב . ניראה לי אתה מחליף אותי במישהו אחר

עם הדברת השחיתות בעירייה, נפתח עידו

חדש בלוד. אני חש את התקווה. אמנם התושבים למודי נסיון הם ומיואשים. אך תוך מספר חודשים, הרווחה תפקוד גם את עירנו. זה מותנה רק בדבר אחד: בחירות כלליות שירעננו את חברי המועצה ור' עיר איכותי. אני תקווה שהציבור לא יפול למניפולציות כפי שנעשה לו בפעם האחרונה. רק למי שאינו זוכר, חג'ג' ואנשי רגב עודדו את תומכי חג'ג' 'לנקום' באסרף שעמד מאחורי העתירה לביהמ"ש כנגד חג'ג'! 70% מבוחרי רגב היהודים, התחרטו כעבור שבועיים מיום הבחירות, וזה בדוק!

גילה 11

New member
השחיתות טרם הודברה

את הניצנים להדברת השחיתות בעירייה נראה רק כאשר הראש יורחק או יתרחק סופית מן העירייה, כי אז ילכו איתו ואחריו כל הכוורת שהוא בנה לעצמו סביבו ובכל המחלקות והאגפים. כרגע הם עדיין קיימים ומתפקדים בדמותם ובצלמם, ויש להם חינוך תפקודי גרוע וקלוקל, "בזכות" ראש שהנהיג והשריש סלוגן ש"מי שאיתי מרוויח ומי שלא איתי הוא נגדי". כל הצוות הבכיר שממש בושה בימים אלה לכנות אותם כך, נופלת עליהם חובת ההוכחה שכן יש מביניהם מי ששותף במהומה ויש מי שאולי לא שותף, אלא שאי תפקודו ואי מילוי תפקידו כראוי וכנדרש אפשרו ל"חברה" לחגוג על קופת העירייה -הקופה הציבורית.

קבלי תיקון, עם תחילת הדברת השחיתות.

צריכים להיות אופטמיים. רק המחשבה שהאנשים הרעים האלה שגרמו לנו במשך שנים סבל רב.... שעל כל עקיצת יתוש בבשרו של הבן שלי - הם נמקים שעה אחת במעצר. זה מסב לי עונג רב. לא מכחיש, הברוך והמאור והבנימין גורמים לי הנאה בעצם סבלם. והם סובלים, שלא תהיינה אי הבנות. לא נעים במעצר במיוחד לאנשי שררה!

למעלה