הודעה למישהו ......

הודעה למישהו ......

מכירים את טליה ? אישתו של הבן אדם החונק הזה ... בעלה לשעבר של הדיווה מאריה ??? אז בקיצור רציץי לומר שתגידו לי מי מנסה להיות מי ??? הכוונה מי מנסה להדמות למי .... וזה פשוט לא יילך לה ......... הינה שתיי תמונות שמראות זאת .......

christinbal

New member
אוך.. זה ממש דבילי

תוכל למצוא מלא זמרות שיוכלו להיות ה'תואמות' של מריה לפי מה שהראו פה... היא פשוט היתחתנה עם בעלה לשעבר

smgfan

New member
תגיד לי, מאיפה החרטה הזאת?!../images/Emo4.gif

זה פשוט מגוחך, קודם כל, היה אותו דבר על ג'ניפר לופז וביונסה- שביונסה מנסה להיות ג'ניפר לופז. וזה נכון?? ממש לא! דבר שני - למה שטליה תרצה להידמות למאריה קארי??? יש לה אישיות משלה! יש לה הצלחה משלה! ועם כל הכבוד למאריה קארי, לטליה אין סיבה לנסות להידמות לה - לטליה היתה הצלחה ע-נ-ק-י-ת!! עוד לפני שהיא פגשה את טומי מוטולה ,בעלה. היא לא באה אליו עם חוזה הקלטות וביקשה ממנו שיעשה אותה כוכבת...

ביונסה מחקה את ג'יי לו?

לטליה יש הרבה סיבות לרצות להיות כמו מאריה קארי.זו אחת(אם לו ה)זמרות הכי מצליחות בהיסטוריה. וביונסה מנסה להיות לחקות את ג'יי לו???זה אחד הדברים הכי דבליים ששמעתי(ולו מהסיבה שאי אפשר לחקות מישהי שאין בה שום דבר אורגינלי). עם כבר ג'יי לו מנסה לחקות את ביונסה.כידוע לרוב האנשים ג'יי לו היא לטינית שעושה מוזיקה שחורה מזה שנתיים בערך.שני התקליטים הראשונים שלה לא היו קשורים בשום דבר למוזיקה שחורה.אחרי שהתקליט השני הידרדר במצעדים ג'יי לו שניתה סגנון כדי לנסות לעלות על גל ההצלחה של הR&B שהמייצגות העיקריות שלו היו דסטינז צ'יילד(דסטינז צ'יילד=ביונסה).שיני הסגנון התבטא ברימקסים לשירים ובהכנסת ראפרים אליהם.גם אם נעלם מהפרט השולי שבשירים של דסטניז צ'יילד הופיעו ראפרים עוד לפני שג'יי לו הוציאה את הדיסק הראשון(למשל NO NO NO עם וויקליף ז'אן) הראשונה ששילבה בין R&B להיה הופ היא מרי ג'יי בלאייג' לפני יותר מ10 שנים.ככה שג'יי לו היא זו שמחקה את ביונסה ובעיקר את מארי.

smgfan

New member
אם זו הייתה זמרת אחרת, אולי...

אבל לטליה יש כישרון וניסיון - לא פחות טוב משל מאריה קארי ואולי אפילו טוב יותר. טליה היא ה-דבר בסצינה הלטינית ועכשיו עם הקרוסאובר באנגלית אני מקווה שיותר אנשים יכירו אותה ואת המוזיקה המעולה שלה. אם היית שומע שירים של טליה ורואה את ההופעה החיה שלה בגראמי הלטיני 2003(שהיה לפני כמה ימים ספורים) היית שומע את הווקאליות הגבוהה של טליה ומבין שאין לה סיבה לרצות להיות כמו מאריה קארי, מכיוון שיש לה כבר את כל הכישרון שהיא צריכה. הנה, תשמע דוגמא: Thalia - Misbehavin או שתוריד את ההופעה שלה ב-Latin Grammys 2003

Shir Life

New member
"אולי אפילו יותר טוב"? ../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif

אני לא מכירה את טליה, ואני בטוחה שהיא מוכשרת, אבל מפה ללהשוות את הכישרון שלה לשל מראיה??? אפשר לא לאהוב את מראיה, זה עניין של טעם! אבל הכישרון שלה הוא one of a kind ופה אין על מה להתווכח בכלל! אין עוד זמרת שמגיעה לטונים שמראיה הגיעה אליהם בשיא שלה (למי שלא יודע.. היא גם נכנסה על זה לספר השיאים של גינס... הזמרת שהגיעה לתו הכי גבוה)!

perrinat

New member
../images/Emo6.gif...מתה על העיתון הזה...../images/Emo103.gif

הם אף פעם לא מתעייפים, כל פעם הם מוצאים איך למלא את המדור הזה שלהם..... ולדעתי טליה ממש מהממת

למעלה