מאיה, לא הבנת...
1. מעולם לא ביקשתי ממך לחזור אחורה לשיעורים קודמים. 2. אני אשמח מאוד שתמשיכי את הקורס. כרגע את עומדת בקורס במקום כדלקמן: נתתי לך שתי הנחיות והתעלמת משתיהן - פשוט לא עשית אותן ולא הגבת עליהן. אני לא יודע אם קראת אותן או לא. אז הכדור במגרש שלך, לא במגרש שלי. 3. אין ספק שבכדי לעבור את הקורס, אנחנו צריכים לשוחח תוך כדי, כלומר, הקורס הוא לא חד-צדדי, אלא מורכב מהנחיה שאת מקבלת - ואז חוזרת אלי - ואז אני חוזר אליך - וכן הלאה, כמו פינג פונג. את מסכימה שבלי לתקשר איתי בצורה מסודרת את לא יכולה לעבור את הקורס? זה מאוד לא הוגן מצידך להגיד משפט כמו "אני מבינה שאתה מחזיר אותי אחורה כדי ליישר קו..." מפני שאני מעולם לא החזרתי אותך אחורה ומעולם לא דרשתי "ליישר איתך קו" כזה או אחר - כל מה שאני מנסה זה לתת לך הנחיה ולקבל ממך פידבק, אבל ללא הצלחה. אם את מתעלמת מההנחיות שלי ולא מבצעת אותן, אז בשביל מה את צריכה שאדריך אותך? 4. כרגע, נכון לעכשיו, אנחנו עדיין לא מתקשרים בצורה מסודרת. בהסתמך על נסיון העבר, אני בכלל לא יודע אם אי פעם תקראי בכלל את ההודעה הנוכחית (אני משער שכן, אבל אני לא בטוח - ואני מחכה לתגובתך). יתכן שתקראי את ההודעה הנוכחית, אך "תגיבי" עליה במקום אחר, כך שאני לא אראה את תגובתך, או אראה ולא אקשר אותה להודעה הזאת ולכן לא אדע מה את מדברת. 5. את צריכה להבין, שהקורס בנוי ככה שאת מקבלת מידע מסויים ו/או תרגילים מסויימים - ואז נותנת לי פידבקים (מידע) שמאפשרים לי לדעת מה הבנת מהמידע שקיבלת ו/או כיצד עשית את התרגילים שקיבלת. על סמך המידע שאת נותנת לי, אני יכול להנחות אותך שוב, כלומר לתקן אותך באשר לאופן ביצוע התרגילים - וכך שוב ושוב, עד אשר את מבצעת בצורה נכונה את התרגילים ואפשר לעבור לתרגילים אחרים (איזה שאני מפנה אותך אליהם ולא איזה שמתחשק לך... איך תדעי לאיזה תרגילים לעבור בכל פעם?????). 6. ההתקדמות בקורס מתבצעת על-ידי כך שאת מתרגלת תרגילים ומפנימה הסברים אודות הנושא שאותם אני מעביר אלייך. אין לך זה קשר ל"שיעור 5", "שיעור 26", "שיעור 786" וכולי - ההתקדמות היא כתוצאה מהתרגול והלמידה שאת מבצעת, בהנחייתי (ולא בעבודה "עצמית"). 7. לדוגמא, מאיפה לך איזה תרגיל את אמורה לעשות? או לאיזה שיעור את אמורה ללכת? האדם היחיד שיכול להפנות אותך לתרגיל הנכון, או לשיעור הנכון, ברגע מסויים, הוא אני. 8. את יכולה להגיד שזה גדול עלייך מסיבה כזאת או אחרת, או לא מתאים לך מסיבה כזאת או אחרת, אבל זה יהיה מאוד לא הוגן מצידך להגיד משפט כמו "אל תפנו אותי אחורה לשיעורים" - כי זה דבר שמעולם לא עשיתי; וגם יהיה מאוד לא הגיוני מצידך להגיד משפט כמו "אל תגידו לי לתרגל שוב" מפני שאם את יודעת איזה תרגיל את אמורה לתרגל ברגע נתון ואיך, אז בשביל מה את צריכה אותי?