הודעה לכל המבקרים!

אשלונית

New member
הודעה לכל המבקרים!

אנשים אני בציאט! וגם אתם צריכים להיות!!!!! קדימה - קישור למעלה בעמוד! ללחוץ, ללקלד את השם, ולצוטט! אש.

Iris-1

New member
דווקא נורא בא לי - לא מצליח לי

לעזאזל (אפרת סליחה). נכנסתי לצ´אט הכנסתי את השם שלי ונאדה. לא מופיע לי כלום על המסך. מה פה קורה פה? מישהו יכול להסביר לי מה עשיתי לא טוב. בבקשה, פליז. אני אהיה נורא נחמדה אם תעזרו לי. איריס.

Iris-1

New member
אולי פשוט תסבירו לי מה ואיך נכנסים

מבקשת הסבר כמו שמסבירים "למפגר" (לא להעלב אני מבינה מהר כשמסבירים לאט לאט - 5 פעמים). ואפרת באמת אני זקוקה להסבר כי המחשב שלי לא רוצה להעלות לי את הצ´אט. קיבלתי חלון יפה כזה שצריך להכניס את השם שלי וכו´ ואחרי זה שום תגובה לא היתה. נאדה. אמר יפה חושבים נא להמתין ונתקע. אז מה עושים ואיך נא להסביר באמת. תודה. איריס ושבת שלום.

אשלונית

New member
אל דאגה! התמיכה טכנית הגיעה ../images/Emo13.gif

אם המחשב נתקע אין לזה שום קשר אליך או למשהו שעשית, כל מה שזה אומר שאולי העמסת עליו יותר מדי, גם לי זה קרה פעם קודמת שניסיתי להתחבר אליו, הוא פשוט נתקע. הצעה: נסי להריץ עליו את הבדיקות של החלונות. מוצאים את זה ב strat menu > Accessories > system tools שמה תעשי את הפעולות הבאות, כל אחת בזמן נפרד : 1. Disk Defragmenter 2. ScanDisk שתי הפעולות האלה, אמורות לסדר קצת הרבה את הדיסק הקשיח במחשב שלך ואמורות להקל על הביצוע שלו. אם יש לך את ה NORTON SYSTEM DOCTOR תגידי לי ואז יש כמה דברים שאפשר לעשות שממש הוא יפעל כמו חמור! (יאנו טוב שכחתי את המילה של זה). אגב הNORTON הזה, זה כמו האנטי וירוס של נורטון רק כל המערכת של זה, וזה כולל אנטי וירוס וכאלה. עוד דבר שאת צריכה לבדוק זה אם יש לך תוכנת הגנה מפני פורצים שיכולים לגרום למחשב שלך להתקע ואז הוא פועל בצורה נורמלית רק אחרי שעושים לו ריסט. אם אין, תגידי אני אמליץ לך על אתרים עם תוכנות כאלו ותהיי מוגנת. בהצלחה, קודם בצעי את מה שאמרתי לך בהתחלה ואז נסי להתחבר לציאט. אם לא יעזור, נמצא דרך אחרת. בציאט הבא את איתנו. מצטערת שיצא ארוך! אש.

למעלה