הודעה לכל החברים

ליאונרד

New member
הודעה לכל החברים

טוב, סיימתי כעת לקרוא את כל האשכול על המפגש. בואו ניקח את הנושא לידיים ונקים קואליציה שתורכב משלושה חברים. מטרתנו היא להכניס את שלושתם לאיגוד בתפקידים בכירים - עם עדיפות ליו"ר. אין לי ספר כי בכוחנו - ולפי הנתונים שפירסמתם לא מדובר במסה גדולה מדי - להעביר את השליטה על המועדון לידינו. כאמור, אנחנו צריכים לבחור מתוכנו שלושה שמוכנים לקחת על עצמם את האתגר. אנחנו צריכים אדם אחד בעל יכולת עשייה מוכחת ומרפקים מחודדים, שיהיה איש הביצוע. אנחנו צריכים אדם נוסף בעל חזות רצינית ושיקול דעת. טוב יהיה אם נבחר באישה, מכיוון שהבחירה תגרום לכותרות ולתשומת לב. אהה, הדמות הזאת תהיה היו"ר. ואנחנו צריכים אדם שלישי שיהיה אחראי על קשרי החוץ של המועדון מול התקשורת. אני לא מעוניין להתחיל לנדב אנשים או להעלות שמות, אז אני מעביר את השרביט אליכם. אני יכול להבטיח שמי שיבחר יזכה ממני לתמיכה ולעזרה אדירה בכל הנוגע לקשרי חוץ. בשל תפקידי, אני מנוע מלקחת חלק פעיל יותר, אבל אני מאמין בכוחו של הפורום לעשות שינויים, ואני מאוד גאה באנשים וברמתם הגבוהה. אני מוכן לקחת על עצמי את ריכוז הנושא עד לבחירות הקרובות. אני צריך את הסכמתכם.

למעלה