הודעה לכלון!!

LIRONSH100

New member
הודעה לכלון!!

טוב, פעם נינסנו לעשות את זה, אבל אז מישהי פה השטלתה על זה.. אז ככה.. מלפני בערך שנה החלטנו לכתוב סיפור ביחד.. כל אחת מביאה משפט או קטע קצר, וביחד יצא סיפור. אז.. מוכנות?????(כן, דרך אחת כדאי להעיר את הפורום הזה..) הינה המשפט הראשון : זה היה בלילה ג'ון קיבל טלפון בהול מהמנלהת של בית סיפרם של בנו ג'סי וביתו סטפני. "ג'ון, אני מצערת אבל מצעתי את הבן שלך במיטה עם הבת שלי, אני מצפה שתטפל בענין הזה בדיוק כמו שאני טיפלתי בזה."

nogao10

New member
+++

ג'ון גירד בראשו באי הבנה ואמר "אני חושב שלתת לבן שלי צל"ש אחד מספיק, כלומר, זה מה שעשית ,נכון???" "אדון בון ג'ובי, אני המומה מהתגובה הלא חינוכית והאיומה שלך! כנראה הילדים הם באמת דגמים קטנים של ההורים שלהם!" אמרה המנהלת בזעזוע עמוק ועמדה להוסיף עוד דברי תוכחה כאשר נשמע קול שלישי מהטלפון הנוסף "אני מקווה שלא, אני לא רוצה להיות אף אחד מהם" סטפ הודיעה בזעזוע דומה לזה של המנהלת

LIRONSH100

New member
+++++

(אני ממש מקווה שאני ונוגה לא נהיה היחידות שיכתבו כאן- איפה כולן? אז אביה ובת אל בדרך עלי.. אבל ענבל, עד יום רביעי יש לך זמן! ואיפה כל השאר? אתן גם מוזמנות לכתוב.. תיראו כמה שזה כיף...) **************************************************** "אני חושבת שאתה צריך לקחת את הילדים שלך לטיפול, בתור המנהלת שלהם אני יכולה להציע לך כמה מקומות שיעזרו לך" אמרה המנהלת, מזועזעת וחשבת שאם השיחה הזו תימשך, היא תיקרא מיד לעובדי המשרד כדאי לקחת את הילדים למשטר חינוך מחדש. "אני אטפל בהם, אני יודע בדיוק לאן, אני חושב שאיזו חופשה לבקר את הדוד שלהם, לא תזיק עכשיו" המנהלת סיימה את השיחה באופן מנומס, וג'ון התקשר לחברו הטוב ביותר. "ריצ'י? תקשיב, ג'סי התעסק עם הבת של המנהלת, והיא ממש התעצבנה, מה דעתך שנבוא עליך לאיזה שבועיים?"

למעלה