[תראי איזה נאמנה אני -
- אני מגיבה אשכרה לכל ההודעות שלך, את צריכה לפחות לענות לי במסנג'ר יא קוקו(ריקו)
] בכל אופן לעניינינו
אמממ אתמול הייתי ביומולדת של חברה
(גם גלי היתה) ואכלנו עוגה עם הרבה קצפת והשתוללנו מספיק בשביל לעצבן את השכנים (גלי ונועה והשטויות שלהם
) וגלי פחדה מהחושך והיה מאוד מצחיק, ואחרי שגלי הלכה לקחנו את מאיה כלת היומולדת לפגוש את אהוב ליבה
המלצר מברטוצ'יז והוא היה ממש חמוד
והיו פלרטוטים ועניינים. אחרי זה חזרנו למאיה ואז הלכנו ליוני והיינו מעט מסטולים ורועי ושירה התחילו לחקות אחד את השני והיה קטעים.. ואז שירה נפלה בצורה ממש ממש מצחיקה
. ומרב השתוללות אין לי קול. (ועוד מעט אני צריכה ללכת לעשות בייביסיטר לשלושה ילדים קטנים
- לא מתאים
) אה ושרנו
מכה אפורה בקולי קולות ברחובות בוסטון
ואז שרנו גם פרפר נחמד ומוש השור והמעופפים הנועזים
איזה מאגניבות אנחנו שיו.
ואם אתם מכירים את השיר שאני לא זוכרת איך קוראים לו "זה כתוב, בספרים, בשירים, במראות הכוכבים, מה כולם, מחפשים, אל האושר מקווים, והגורל, צבעו אפל עמוק בפנים, אל תבכי, אחות קטנה, זה לא פשוט את מבינה..." שירוש דאגה שרועי ישים לי אותו באוטו כי אני כ"כ מתה עליו!
*יוני=ילד (מעט מוגבל, לא סתם) מהבצפר שלנו *שירה ורועי = אח ואחות שכנים שלי גם מהבצפר *מאיה = גם מהבצפר, ממש מותק. *נועה - ילדה מצחיקה מאוד (שנראית כמו נמלה..... טוב שהיא לא רואה את זה... סתם אני מתה עליה). את גלי אני מקווה שהרב מכירים בפורום... מקווה שמישהו הבין משהו.. הממממ! איזה ברבורים ברברתי... לירון