הודעה לכיף

feeler

New member
הודעה לכיף

אני מתחילה שוב את מסורת הסקר השבועי שלי. והפעם: מה הדבר הכי כיף שעשיתם השבוע הזה? שלי: התלהבתי כ-ל השבוע מהשעון החדש שלי, והדבר הכיף שלי: לקחתי לעצמי lazy day שלא עשיתי שיעורים והתבטלתי לי בבית..

[תראי איזה נאמנה אני -

- אני מגיבה אשכרה לכל ההודעות שלך, את צריכה לפחות לענות לי במסנג'ר יא קוקו(ריקו)
] בכל אופן לעניינינו
אמממ אתמול הייתי ביומולדת של חברה
(גם גלי היתה) ואכלנו עוגה עם הרבה קצפת והשתוללנו מספיק בשביל לעצבן את השכנים (גלי ונועה והשטויות שלהם
) וגלי פחדה מהחושך והיה מאוד מצחיק, ואחרי שגלי הלכה לקחנו את מאיה כלת היומולדת לפגוש את אהוב ליבה
המלצר מברטוצ'יז והוא היה ממש חמוד
והיו פלרטוטים ועניינים. אחרי זה חזרנו למאיה ואז הלכנו ליוני והיינו מעט מסטולים ורועי ושירה התחילו לחקות אחד את השני והיה קטעים.. ואז שירה נפלה בצורה ממש ממש מצחיקה
. ומרב השתוללות אין לי קול. (ועוד מעט אני צריכה ללכת לעשות בייביסיטר לשלושה ילדים קטנים
- לא מתאים
) אה ושרנו
מכה אפורה בקולי קולות ברחובות בוסטון
ואז שרנו גם פרפר נחמד ומוש השור והמעופפים הנועזים
איזה מאגניבות אנחנו שיו.
ואם אתם מכירים את השיר שאני לא זוכרת איך קוראים לו "זה כתוב, בספרים, בשירים, במראות הכוכבים, מה כולם, מחפשים, אל האושר מקווים, והגורל, צבעו אפל עמוק בפנים, אל תבכי, אחות קטנה, זה לא פשוט את מבינה..." שירוש דאגה שרועי ישים לי אותו באוטו כי אני כ"כ מתה עליו!
*יוני=ילד (מעט מוגבל, לא סתם) מהבצפר שלנו *שירה ורועי = אח ואחות שכנים שלי גם מהבצפר *מאיה = גם מהבצפר, ממש מותק. *נועה - ילדה מצחיקה מאוד (שנראית כמו נמלה..... טוב שהיא לא רואה את זה... סתם אני מתה עליה). את גלי אני מקווה שהרב מכירים בפורום... מקווה שמישהו הבין משהו.. הממממ! איזה ברבורים ברברתי... לירון

ודרך אגב

אני עושה בייביסיטר לילד אחד בן 8, אחד בן 4 ותינוקת בת שנה והם כאלה מתוקים! אמא שלהם היא מהאמריקאיות שיודעות עברית "ani medaberet ketsat iverit!" זה הכי קורע בעולם, אם אתם יודעים על מה אני מדברת.. אבל היא ממש חמודה. הם כאלה יהודים אמריקאים חמודים, שהולכים ל"שול" (בית כנסת) ועל כל דבר שני בבית שלהם יש עברית, לעיתים בכתב רש"י. חחח

ולסיום- שאלה מאוד מאוד חשובה!

מישו מכיר את פזית מלר-דושי? אם כן תגידו לי..... חחח

אמממ... הברזתי מביצפר 3 פעמים?

הברזתי יום שלישי שעתיים אחרונות, יום חמישי לא הלכתי וביום שישי הברזתי משעתיים ראשונות...
סתם... אממ... בוא נחשוב... באמת שלא יודעת...
יכול להיות שזה שהברזתי היה הכי כיף.... נו ניחא...

הכי כיף?

הדבר היחיד שהיה טוב בשבוע הזה זה שהיום מצאתי שיר שחיפשתי שנים! (וזה עצוב שזה הדבר היחיד השמח שקורה בחיים שלי..)

איזה שיר? ../images/Emo13.gif

למה זה כיף לאללה למצוא שירים שחפשת מלא זמן, אני מזה מכירה את זה.... אבל זה כמעט לא קורה לי.. חח

האמת ניצן

אני חייבת להגיד שאת ממש קלה עם כל הסקרים שלך! מפעילה קצת את הפורום.... חחח נכון זה כיף שעונים מניו יורק? אני מזה מכירה את זה, יש לי משם גוצ'י לא אמיתי שעלה 9 דולר והוא פשוט שיא היופי.... חשבו שהוא לא יעבוד אבל הוא עומד בלחצים כבר חצי שנה (ואני מאוד גאה בו)!! חח רק יום אחד בשבוע את לא עושה שיעורים? מסכנונה... האמת, coming to think about it, גם לי יש רק יום אחד... או יומיים אם מחשיבים את האחה"צ של יום שישי.

אסף 8

New member
הדבר הכי כיף?

אמממ... אני חושב שהמשחק הוקי היום... היה כיף מאוד (אפילו שהפסדנו)!

MissUnKnown

New member
me

ראיתי את 'ברקפסט קלאב' מההתחלה ועד הסוף...סוף סוף :) והתחלתי לראות את פחד ותעווב בלאסוגאס אבל זה היה מוזר מידי הספר יותר טוב :) אז ראינו את איזה סרט על אסיר בשנות ה50 בכול מקרה זה סרט טוב ולא איזה סרט זול. זה היה יום שישי. יום שבת נסעונו לעיר כרגיל פגשתי את כולם...חזרתי הביתה למדתי בזמן שמייק תיקן את המחשב שלי...וקסם אני הרכבתי את הצורב החדש שלי. ראשון הייתי בעבודה... הייתי פייה...ולא עשיתי כלום חוץ מזה... מחר אני הולכת לללמוד כול היום...זה 'לאבור וויקאנד' כן כן ניו זילנד היא המדינה היחדה בעולם שחג הפעולים זה לא באחד במאי.

kit k@t

New member
אממממ

פה לייבור דיי הוא לא בראשון במאי, הוא בסוף אוגוסט או תחילת ספטמבר, אני לא בטוחה איזה מהם.... בראשון במאי זה משו קומוניסטי שכזה, וחס וחלילה שאמריקאים יזדהו עם קומוניסטים..... קאט

למעלה