הודעה לכולם

asafz8

New member
הודעה לכולם

נוער שינוי היה הבית השני ולפעמים גם הראשון בשנה הראשונה שהייתי חבר בה. אולם בחצי שנה האחרונה בליווי התרסקותה המהיר, המכריע והכואב התחלתי להרגיש את חוסר הרלוונטיות של המפלגה. אידיאולוגיה זה דבר נשגב ויש להלחם עליה. אבל דרך שינוי, או שרידיה אין על מה להלחם, אין במה להאמין. לאחר תוצאות דוח הביקורת לא ניתן לי אלא לחשוב שכל מה שנתתי מעצמי בעבור המפלגה הלך לאבדון. ולא יחזור. נוער שינוי הוא פרק בחיים שלי שנסגר עם טעם מר של כשלון אבל עם המון ידע ולמידה ועם המון חברים. תודה על הפוליטיקה שנתתם לי להרגיש, על החום והאהבה, על החברות הבלתי מתפשרת ופשוט.. על הכל. לאחר התפלגות שינוי נשארתי ועם המון מוטיבציה, אך זו ירדה לנוכח התנהגותם הפרועה, הבלתי מתחשבת והמבזה של צמרת המפלגה. היום, אני לא רואה אף מפלגה שאני יכול להשתייך אליה. אך אני מעדיף לא להשתייך לכלום מאשר לתנועה כמו- פועלת, אך למעשה- קפואה. בפורום שאמור להיות לב לבה של התנועה הפך להיות המימד היחידי של התנועה, אני אמשיך לכתוב. המון בהצלחה לכולכם אסף

דללה

New member
את רוב מה שהיה לי להגיד, כבר אמרתי

לך בשיחה שעשינו אתמול. יש הרבה במה להאמין גם אם זה לא נראה ככה כרגע. בבקשה מכם, אתם עוזבים? אין בעיה. אנחנו מכבדים את זה. אבל תפסיקו להאשים את דו"ח הביקורת. כל אחד מכם שמחליט פתאום לעזוב, טוען שדו"ח הביקורת גרם לו לחשוב שככה וככה. לדעתי זה תירוץ ולא דבר מעבר לכך. (דעתי האישית, כמובן). תנועה כמו פועלת אך למעשה קפואה? אם הייתה לכם ולו את מעט המוטיבציה שצריך כדי להזיז דברים, אז היא לא הייתה "תנועה כמו פועלת אך למעשה קפואה" ואתה וכל מי שעזב יודעים את זה! בהצלחה גם לך בהמשך. שמור על קשר. שני.

דו"ח ביקורת הוא רק תירוץ.

אפשר לחשוב שאם כן היינו מקבלים מנדטים.. מישהו היה בכלל מתחשב בדוח ביקרות שכזה? ואפילו אם הוא היה יורת גרוע פי שתיים! ובטח שלא בגללו היו עוזבים תנועה. ולכן אני חושב שלטעמי דוח הביקורת הספציפי הזה! הוא רק תירוץ. לך יש תמוטיבציה שני להזיז דברים? אם יש לך תמוטיבציה? למה לא נעתרת לבקשתי ששיננו ביחד ניזום תוכנית לשיפור התנועה? למה התעלמת?!

asafz8

New member
דו"ח הביקורת

היא המסמר האחרון בארון הקבורה של שינוי, אולם כבר הרבה זמן אני מרגיש שהמפלגה מתחילה לא רק לאבד את שפיותה האנושית ואת דרך הישר אלא גם את כל תוכנה האידיאולוגי...

דללה

New member
ממך, אסף, לא קיבלתי דבר פרט למסרים

בעלי תוכן מאיים ו/או שירים.

חחח...

נו באמת על מי את מנסה לעבוד?!! אני כתבתי לך במפורש!! "רוצה לשתף פעולה"?! במסר פרטי!! ולא איימתי!! אני לא מאיים!! ולאחר מכן גם חזרתי על זה... אז יאך את יכולה להגיד שלא קיבלת שום מסר?!

דללה

New member
יש ועוד איך.

אני לא נוהגת לענות בכן או לא בלי לדעת על מה מדובר.

טוב בסדר.

את עונה כן או לא.. אני מסביר ומקסימום את רואה שלא מוצא חן בעינך את אומרת לי לא בא לך וזהו.. אף אחד לא כולא אותך..

Sashka7

New member
אספצ'וק-

איך אני מבינה אותך... הייתי רוצ ה רק לאחל לך בהצלחה בהמשך, לאן שלא תפנה... היה לי העונג להכיר אותך ,תמשיך להאמין במה שאתה ועוד תגיע רחוק! שיהיה המון המון בהצלחה ושמור על קשר
מכל ה-
סשה

אסף בהצלחה בהמשך הדרך

צר לי על עזיבתך אני מקווה שתשנה את דעתך ותחזור לשינוי. תרמת רבות לנוער שינוי שמחתי להכיר אותך אתה נחשבת ועדיין לאחד החברים הקרובים אליי. אני מקווה להמשיך לשמור אתך על קשר גם לאחר עזיבתך למרות שאני אהיה מאושר אם תחליט לחזור, תרמת רבות למפלגה במהלך השנתיים שהייתה בנוער. גם לאחר הפילוג בזמן הבחירות התמודדת יפה במהלך הבחירות למרות שחיפה ספגה מכה כואבת עקב עזיבתם של המדריך ויו"ר הסניף לשעבר. אני חושב שאתה צריך להשאר בשינוי כאן תשיג את יעדיך אני סבור שתצליח להשיגם בשינוי. בכל מקרה בהצלחה בהמשך הדרך בכל החלטה שלא תהייה לחזור, לעבור למקום אחר או לא להיות קשור לפוליטיקה

asafz8

New member
תודה על איחוליך

אבל בשינוי לא אשיג את יעדיי.. תודה על האמון שנתת בי לאורך כל הדרך. מקווה שתצליח בכל שתעשה

אין בעד מה אסף

הרוווחת את האיחולים שלי ביושר. כל אורך הדרך היית ראויי לאמון שנתתי לך. אני חושב שבשינוי תשיג את יעדיך עדיין בעקבות התפרעויות החרדים עקב מצעד הגאווה וההתפרקות הצפוייה של קדימה, אני אהיה בין האנשים המאושרים אם תחזור לשינוי. ותודה גם לך על איחולי ההצלחה

../images/Emo7.gif

אבל למה היה? האם איינך מרגיש בבית השני שלך? מדוע הוא כבר לא בייתך? אסף היקר. הסברתי לך משהו כבר! וכתבתי לך כבר שלאחר דוח הביקורת של ועדת הביקורת (שגם היא יחיסת מפוקפקת נראה לי). רון לוינטל הגיב. לדוח הקשה.. אני מציע לך שוב! קרא את תגובתו! ותראה שלפחות על פי שתי מסמכים אלו שינוי התנהלה בצורה יחיסת סבירה בתוקפת הבחירות בהתחשב בקשים שהיו. וגם אז.. על פי דו"ח ביקרות של ועדת הבקירות של מפלגה מסויימת מחלייטם אם להצטרף למפלגה? מחליטים על פי זה אם לעזוב אותה? מחלייטם על פי אם להשאר בה? חייפאי! בזמן הקרוב מאוד אני אפרסם תוכנית שתציל את נוער שינוי מעצמה! אנא השאר! למה אתה עןוזב? עצוב לי בגלל זה! כל כך תרמת לתנועה! אין עוד כמוך .. החבר הכי טוב שלי בתנועה הזאת עוזב תתנועה! אני חושב שעוד מעט ינזילו לי דמעות. איך לשכנע אותך שתשאר?! אתה יודע שאני טוב בשיכנועים! (טוב יחסית טוב). האם לעולם לא תחזור אלינו (לנוער) האם איי פעם תחזור? מתי תחזור? האם שתיהיה כבר "מבוגר" תצטרף שוב למפלגה? אסף חברי, הוא אחד החברים הכי טובים שיש לתנועה אם לא הכי טוב. איש מלא אנרגיה, איש עשיה איש שבאמת פעל וייזם. אנחנו מאבדים היום את אחד מעמודי התווך של התנועה. אין היום חברי נוער שינוי בצפון! אני מבקש ממך אסף אל תעזוב, אתה יודע שבמובנים רבים אני לבדי לא אצליח להזיז בתנועה הזאת. אני צריך אותך כאן בתוך התנועה ! יש עוד הרבה משימות לפנינו. ועכשיו אני אשאר דיי לבד בתנועה הזאת. בלי נוער שינוי אסף אני ואתה לא היינו מכירים בכלל. עזב אותנו ותיק התנועה! אוי זגריזק כל כך לא רציתי שהיום הזה שאני עצמי (או אולי מלבד טל פריצקר אם הוא נשאר בתנועה) שאני יהיה ותיק התנועה יגיע מהר כל כך. כאשר אני חושב על זה.. אם אני מסתכל על עצמי שנה וחצי לאחור, והיו אומרים לי שעוד שנה וחצי אני יהיה ותיק התנועה, הייתי צוחק עליהם. ואיך שתוך שנה וחצי ( יותר משנה וחצי) כבר ניהיתי "ותיק" **** שאגב להיות ותיק התנועה זה כבוד גדול, ותפקיד לא רישמי אך מאוד חשוב כי הוא מסמל לא מעט. אסף, בבקשה תחזור ביציאתך מהתנועה!! אתה עוד יכול להפוך את הגלגל!! אני רוצה שאתה תישאר הותיק!! אבל אם.. אתה אסף זגריזק אם אתה לא רוצה ועומד על זה שאתה עוזב תתנועה. כל שנותר לי לקוות שהקשרים שלנו ימשיכו כשהיו ואני מאוד מקווה שיתחזקו למרות שעכשיו זה יהיה די קשה. אני רוצה לומר לך אסך יקירי כל ביקורת שהטחתי בך ואפילו ביקורת קשה, לא הייתה כנגדך , ולא בגלל שלא אהבתי אותך ולא בגלל שרציתי להרות לך רע, ואם נעלבתה או משהו . תדע שזה לא בכוונה ואני כתבתי את מה שכתבתי רק רציתי לשנות, רציתי לשפר רציתי לבקר אותך רק מסיבות עינייניות ובכל זאת אם זה גרם לך עוול או משהו כזה. אז סליחה אסף.ז ותדע לך שגם בעתיד אם וכאשר אבקר אבקר אותך (ואני מקווה שגם בביתך), זה לא מתוך רוע לב. כל שנותר לי הוא לאחל לך בהצלחה בכל דרך שתמשיך לשנות! שתביא שינוי למדינה הזאת לעירך היקרה ועולמך הגדול-קטן הזה ואפילו אם זה לא מתוך נוער שינוי. אתה יודע אסף.ז פעם מישהו אמר לי שהליכודניק יכול לעזוב את הליכוד אבל הליכוד לא יכול לעזוב את הליכודניק. ותמיד תזכור שבסופו של דבר אתה שינוייניק ולשינוייניק יש גם אופי משלו, ושינויניק יכול לעשות את נוער שינוי אך נוער שינוי לא יעזוב את השינוייניק (לפחות לא כל כך בקלות). שזה מין אמרה או פתגם שלי.. אני לא יודע עד כמה זה נכון. אבל זה אומר שפשוט תמשיך להלחם על עקרונותיך, ושתלך בדרך הישר!, ובעיקר הלחם על מדינה חופשית ליברלית ומתקדמת. בהוקרה ואהבה ממני אסף ברננקה

asafz8

New member
אסף יקירי,

אני חושב שאתה אדם בעל להט אידיאולוגי ותחושת שליחות יותר מכולנו. תרמת המון למפלגה ודווקא הביקורת שלך היתה בד"כ עניינית וחכמה. אני בטוח שתצליח בפוליטיקה ובחיים האישיים שלך אנחנו ילדים ולא פוליטיקאים. לכן קשה לנו להשלים עם האבדון של המפלגה. שינוי לא תחזור למפה הפוליטית, היא איננה רלוונטית. בשינוי אני לא אמצה את עצמי. אני מודה לך על הכל אסף, על האמון, על התמיכה ובעיקר על החברות. עלה והצלח!

אם זאת האמת שלך

אז תודה לך אישית... אתה באמת צודק אנחנו באמת קודם כל ילדם ואחר כך פוליטקאים אם בכלל! עכשיו, הענין הוא.. שהאם יש לך אלטרנטיבה אחרת? יש משהו אחר? מה תעשה? תקים מפלגה חדשה? ותכלס שיהיו בחירות בעיר שלך המניציפליות או הארציות ותראה (שיהיה לך זכות בחירה) את הפתק "יש" לא תבחר בו? תודה ממנו.

asafz8

New member
לא.

לא אשים שינוי ואני מתבייש ששכנעתי אנשים להצביע לשינוי במתכונתה הנוכחית. אני מצטער גם שמשפחתי בחרה בשינוי על שלושת קולותיה.

למעלה