הודעה לכולם

נעה גל

New member
הודעה לכולם

אני יוצאת ליומיים חופשה. אני לא נוסעת לשומקום... רק מתכוונת לא להתחבר למחשב קצת. התעייפתי. אתמול בדרך חזרה מהגן איתמר שתה בקבוק כמעט שלם של "בריקלין" (נתתי לו את הבקבוק לרגע כשהייתי צריכה לקשור אותו לכסא הבטיחות, משהו הסית את תשומת לבי ושכחתי אצלו ביד את הקופסא, ובתוכה הבקבוק. הוא פתח את הקופסא, הוציא את הבקבוק, פתח את ההברגה של הפקק, שהוא ללא פקק בטחון, ושתה 100מ"ל בריקלין). את כל אחה"צ וחלק גדול של הלילה בילינו כמובן, בחדר מיון. איתמר מרגיש (היום הוא כבר בבית התינוקות) והרגיש מצוין, אבל, אני סחוטה, עם כאב ראש מכאן ועד הודעה חדשה. אז אני נחה. ולצפריר שפרון - ברוך הבא
, אני מזמינה אותך להרים את הכדור שזרקו לכיוונך חברי הפורום.

דסי אשר

New member
נעה, החסרתי פעימה

כאשר קראתי את ההודעה שלך, למרות שמראש הבנתי שאם היית נגישה למחשב - הכל בסדר. בני, הגיב פעם אחת, בתופעת לוואי ידועה של בריקלין, אך לא שכיחה: הופיעו אצלו הלוצינציות של מראות. הוא ירד הביתה וסיפר לנו שהוא רואה מכונית "חיפושית" שמלאה בצבים, שכל הזמן יוצאים ממנה. כמובן שטסנו לבית חולים. המינון היה שגרתי, אבל הבירו לנו שזה עשוי לקרות ,כתופעת לווי מוכרת. החליפו לו התרופה לונטולין. הוא היה בן 9 שנים. ליבי אתך, ואני מבינה את הצורך שלך לנוח. דסי

אלה_ה

New member
מנוחה והחלמה לשניכם ../images/Emo39.gif

איזה מפחיד
טוב שנגמר בטוב

אורית ג.

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo41.gif הזמנה לדיון בפורום ברית

מילה בעד ונגד. (אבל ראשית מנוחה נעימה לך נעה ושתצליחי להרגע. באמת מפחיד. עכשיו אני מבינה את משמעות הביטוי "רפואה שלמה" באור לא כל כך חיובי (100 מ"ל)) ונעבור לפרסומות... ביום ד´ 31.10 יתארח אצלינו בפורום עורך-דין רוברט ל. , שתחום התמחותו כע"וד הוא דיני משפחה ועבודת התזה שלו היא בנושא "חוקיותה או אי חוקיותה של ברית המילה בישראל" הדיון הוא בשעה 22.00 פרטים בהודעה זו בפורום כל המתעניינים מוזמנים לבוא ולהציג שאלות אורית ג. מנהלת הפורום (202) * רצה לנעול את ארון חומרי הניקוי *

למעלה