הודעה לכולם!

מיושית

New member
הודעה לכולם!

טוב, בגלל שאני חדשה וכל זה, וגם בגלל שכל פורום צריך שרשור פרטים, אז.. כ-ל אחד מכין לעצמו תעודת זהות ושולח! כי אני רוצה להכיר פה את כו-לם!! טוב, נתחיל ממני.. שם: מיה תאריך לידה: 1/11/93 עיר: גבעת שמואל.. אם אפשר לקרוא לזה "עיר" בכלל.. דמות אהובה באו.סי: בנצ'וק מקנזי, אוף קורס!!!!!!!
אוכל: שוקולד שוויצרי.. ממ.. מוזיקה: אבריל לאבין, קלי קלארקסון, גרין דיי, קולדפליי, מארון 5,...אממ.. אני יודעת?? פירסינג: לא...
מזל: עקרב רוקס! דוסית: לאאאא בני עקיבא: רק החתיכים שווים.. כל השאר – בעעע.. ספר: "עלובי החיים".. או "הנשים היפות" (לא לבעלי קיבה רגישה.. ספר על אנורקסיות..מגעיל אך מרתק) מידת נעליים : מ'כפת לכם??? אהבה ממבט ראשון: כן!!!! אהבה וירטואלית: לא... הכי מוזר: הרבה דברים... מסטיק: תות! יום בשבוע: שישי, ברור.. חיות מחמד: כלב!! לייק דאאה!! תכונה טובה: אממ.. להתחיל לפרט? מתוקה, יפה, חמודה, מושלמת, מצחיקה, חכמה, אומנותית, יפה, מתוקה, מושלמת, חכמה, מתוקה.. אממ, מתוקה כבר אמרתי?? אהה, וכמובן איך שכחתי – מאד מאד צנועה.. תכונה רעה: אממ.. רגישה.. אתה מאמין בגורל: קצת... קור או חום: חום! ברור! חוף או הרים: ברור שחוף!!... שוקו או קפה: ברור ששוקו...
שיר שמזכיר לך את מי שאתה אוהב: "your Beauteful" של ג'יימס בלאנט! שיר מדהים!! או "angle" של רובי וויליאמס.. דבר ראשון בבוקר: "עוד 5 דקות.." אומרת לאמא.. דבר אחרון בלילה: אממ.. מפהקת?
מה היית לוקחת לאי בודד: את בנג'מין מקנזי!!! אההה!! אם היית רוצה להיות חיה איזה חיה היית רוצה להיות ולמה: אממ... דולפין? צבע שיער: חום בהיר צבע עיניים: חום תחביבים: לקרוא, לכתוב שירים, לחלום על בן, לראות the o.c (דא..), לעשות שופינג, מוזיקה.. זהו בעצם שפות: עברית , ברור, אנגלית (בעיקר כדי שאני אוכל לראות פרקים בלי תרגום..) ואולי קצת צרפתית (אמא שלי מדברת) – השפה הכי רומנטית שיש! אתה בן אדם של לילה או של יום: יום.. רגיש לדיגדוגים: חחח כןן...בטחח...!! היום הכי גרוע בחיים שלך: אפשר לא לענות על זה?? היום הכי טוב בחיים שלך: כשראיתי את בנצ'וק לראשונה..
חבר\חברה: אין... דלוקה על מישהו: ברור!! מנחשים מי?? רמז: הוא מתחיל ב-ב'.. את רוצה לגור במקום אחר: לאא! אין לנו ארץ אחרת!! אוהבת רכבות הרים: לאאאאאאאאא פרי: אמ.. תותים? טעם גלידה: וניל עוגיות
צבע: ורוד (לא, אני לא פקאצה) ושחור (כן, אני כן מעריצה של אבריל) התנתקות: נגד!! יהודי לא מגרש יהודי!! שם לבת: מיה, ברור!!! שם לבן: בנג'מין, ברור!! ערוץ אהוב: MTV ויס וויקנד.. דיסק אהוב: הדיסק של ג'יימס בלאנט.. (שכחתי איך קוראים לו).. אממ.. “breakaway" של קלי קלארקסון.. ו.. "the o.c-mix 1#" השולטט!! מילה אהובה: אא"א – אני אוהבת אותך!! רגש: אהבה, אהבה, אהבה!
::::::::::האיש האחרון ש...:::::::::: הצחיק אותך: אממ.. זה היה די מזמן אבל.. הילדה ההיא ב"פספוסים"! זאת שצרחה את ים של דמעות.. נקרעתי.. הלכת איתו לסרט: כמה נואש.. החברה הכי טובה שלי.. L אני באמת בהפרעות.. צעק עלייך: אמא שלי.. היום בבוקר.. שלח לך איימייל: מי שולח אימייל היום?! אמר לך שאת חשובה לו: לא מגלה! ::::::::::הדברים האחרונים שעשית...:::::::::: סרט מושכר שראית: הדי.וי.די של "האו.סי" סרט קולנוע: "טיטאניק".. חובה שיר ששמעת: "your beautiful" – שיר מדהים, מדהים!!
שיר שניתקע לך בראש: השיר ההוא של קלי אוסבורן (וואט??!) מהפרסומת לשידורים החוזרים של "דה או.סי".. הדיסק שקנית: " the o.c-mix 1#" השיר הישראלי שריגש אותך הכי ונקשר אלייך: "מי אוהב אותך יותר ממני".. הלוואי שהייתי משמיעה אותו לבנג'מין.. וכולם ביחד: אווווווווו... האיש שהתקשרת אליו: הביתה...
מה עושה: בעיקר משתגעת תוכנית טלוויזיה שראית: זה לא ברור????!!! "the o.c" כמובן!!!!!!! ::::::::::ב-24 שעות האחרונות...:::::::::: בכית: כןןן צחקת: ברור.. כשחברה שלי ואני עשינו פרצופים משוגעים והמורה תפסה אותנו.. חיחי.. איזו פדיחה
גרמת למישהו לצחוק: בטח!!! לתמי.. קנית משהו: חצאתי מהממת!! הסתפרת: לא.. הרגשת טיפשית: אממ.. מלא פעמים.. אולי בדיוק כשאמרתי "חרא" ליד המנהל החרדי שלי??? דיברת על מישהו שאת אוהבת: כן.. בנג'מין.. התגעגעת למישהו: כן... ל________.......סתם
:::::::::: אי פעם... :::::::::: בכית על בת: כן, כשרבתי עם חברה הכי טובה שלי בכית על בן: כןןןןןןןןן ניזרקת על ידי מישהו: לא... מישהו בגד בך: לאא....נראה לכם?! נישארת בבית יום שישי סתם כי היתחשק לך: דתיה, שכחתם? היית מאוהבת: כן.... מי לא?..... ראית את הבית הלבן: לא.. ראית את מגדל אייפל: לא.. ראית את הביג בן: כן.. עישנת: לא! בחיים לא!! בעעעע
שתית אלכוהול: בירה שחורה נחשב?....... שיחקת מונופול: כןן....חח כיף ומשעמם... בכית על סרט: טיטאניק היית על במה: נראה לי בהצגת סיום של כיתה ד'.. חיחי... נכשלת במקצוע: כן... הורידו או הקפיצו אותך כיתה: לא ! השם שלך הופיע בעיתון: אממ.. עיתון בית הספר נחשב? ביקרת בארץ אחרת: ברורררר..... עשית אמבטית קצף: כןןן........רק מלחשוב על זה בא לי.. רכבת על פיל: מה זה פה?.....תאינלד?! נשארת ערה כל הלילה: כןן – מרתון פרקי האו.סי פחדת מחושך: כן ....כשהייתי לבד.... זרקת מישהו והתחרטת על זה: לא.. יצאת עם יותר מאדם אחד באותו זמן: סורי, אני לא ביץ'... טוב נו, אולי לפעמים..
שיקרת: כן...מודה....כמו כל אחד!... נרדמת בשיעור: בטח.. פגשת סלבריטי: כן! עברת על החוק ונתפסת: ל-א כו-לם ממלאים!! יומסמיילי לכולם!!
מיוש

loli kiss

New member
ברוכית../images/Emo9.gif

הכנת אחלה סקר אבל..אין לי כוח לענות (ארוך מדי
)... אז..בהצלחה בפורום והשתלבות מהירה
אולי אני יחליט לענות בסוף...

R i s a

New member
שלי ../images/Emo141.gif

אני: שם: ריסע (לריסה). תאריך לידה: 21/12 עיר: יישוב, שקד. דמות נשית אהובה באו.סי: מריסה קופר. דמות גברית אהובה באו.סי: סת' כהן. אוכל: אורז עם תירס / תפו"א וביצים מחמין של יומשבת
. חטיף: עוגיות שוקולד-צ'יפס. מוזיקה לועזית: קלי קלארקבסון, ארוסמית', גאנס נ' רוסז, טראוויס, אופספרינגס, סקורפיאונס, רוקסט, רובי וויליאמס. מוזיקה ישראלית: היהודים, שייגעצ, מוניקה סקס, אינפקציה, מטרופולין, סינרגיה, אביב גפן, עברי לידר. פירסינג: אין, אבל מתוכנן כשאני אאסוף אומץ - באף. מזל: קשת. דתיות: לא, חילונית. בני עקיבא: הא? ספר: "בשורות טובות", "הארי פוטר", "יומניה של ג'ורג'יניה ניקלסון", "בורות", "אליפים". מידת נעליים : 49. אהבה ממבט ראשון: אולי. אהבה וירטואלית: אולי. הכי מוזר: אנשים שחושבים שכל פריק שונא ורוד. מסטיק: Be Sexy של Must וכל מסטיק מנטה חריף ללא סוכר. יום בשבוע: שבת. חיות מחמד שיש לי: כלבה, שתי חתולות, 5 ציפורים. תכונה טובה: חוש קצב, מוזיקלית. תכונה רעה: כל דבר קטן גורם לי נזילה בעיניים, אפילו משוב רוח קרה מדי. ובאופי - פגיעה. אתה מאמין בגורל: לא, איך אפשר להאמין בזה שהכל נקבע ושאין לי זכות בחירה? קור או חום: קור. חוף או הרים: חוף. שוקו או קפה: קפה. שיר שמזכיר לך את מי שאתה אוהב: Eternity - Robbie Williams. דבר ראשון בבוקר: להתלבש. דבר אחרון בלילה: לסגור את הטלוויזיה. מה היית לוקחת לאי בודד: מחשב כולל אינטרנט, בגדים וספר טוב. אם היית רוצה להיות חיה איזה חיה היית רוצה להיות ולמה: נשר - חכם וחופשי. צבע שיער: שחור דהויי. צבע עיניים: חום. תחביבים: לכתוב, לקרוא, לעלעל במגאזינים,לצפות בתוכניות\סרטים. שפות: עברית, אנגלית, רוסית, קצת ערבית, קצת ספרדית וקצת צרפתית. רגיש לדיגדוגים: כן. היום הכי גרוע בחיים שלך: היו הרבה כאלה, אין "הכי". היום הכי טוב בחיים שלך: זה כמה ימים, כל חופש פסח של השנה + קורס צלילה באילת. חבר\חברה: לא. דלוקה על מישהו: לא ממש. את רוצה לגור במקום אחר: בטח. אוהבת רכבות הרים: לא ממש. פרי: ענבים, נקטרינה. טעם גלידה: תות, לימון - פרווה. צבע: שחור, אדום. התנתקות: ניטרלית. שם לבת: גבריאל/אנה/אנסטסיה. שם לבן: אדם/לוקאס/ג'יימס. ערוץ אהוב: Yes+,YesWeekend,YesY, Yes1-2 דיסק אהוב: אין דיסק מסויים. אני מכינה לעצמי מיקסים =] מילה אהובה: Jesus, Critic, Fuck. רגש אהוב: שמחה, אושר משהו שגורם לחיוך שלי לא להיעלם. רגש שנוא: רחמים. האיש האחרון ש: שהצחיק אותך: לא זוכרת. :-\ הלכת איתו לסרט: לא הולכת לסרטים. צעק עלייך: אח שלי? שלח לך איימייל: חברי Yahoo. אמר לך שאת חשובה לו: לא שזכור לי. הדברים האחרונים שעשית: סדרה שראית: "The O.C 301" סרט קולנוע: I'm Just A Cheerleader. <לא אהוב, אחרון.> שיר ששמעת: Radio - Robbie Williams. שיר שניתקע לך בראש: She's The One - Robbie Williams. (זה מה שעושה אלבום הלהיטים הגדולים שלו
) הדיסק שקנית: לא רונה דיסקים, אבל הדיסק המקורי האחרון שקיבלתי היה Verano Del 98 - עונה ראשונה. השיר הישראלי שריגש אותך הכי ונקשר אלייך: "הזמן שלך - היהודים". האיש שהתקשרת אליו: אמא שלי? מה עושה: רואה טלוויזיה. תוכנית טלוויזיה שראית: "מגושרת"? ב-24 שעות האחרונות: בכית: קצת, כשראיתי לוויה בסדרה. צחקת: כנראה שכן. גרמת למישהו לצחוק: כנראה שכן. קנית משהו: מצרכים? לחמניות, קוטץ', עוגיות שוקולד צ'יפס, שוקולד לבן. הסתפרת: לא. הרגשת טיפשית: לא. דיברת על מישהו שאת אוהבת: לא שזכור לי. התגעגעת למישהו: להרבה אנשים. אי פעם: בכית על בת: עם החיים שלי, כן והרבה. בכית על בן: כנראה. ניזרקת על ידי מישהו: שני החברים היחידים שהיו לי נזרקו על-ידי אנוכי. מישהו בגד בך: לא שידוע לי. נישארת בבית יום שישי סתם כי היתחשק לך: ברור. היית מאוהבת: לא, רק נדלקתי על אנשים. ראית את הבית הלבן: לא. ראית את מגדל אייפל: לא. ראית את הביג בן: לא. עישנת: נרגילה. שתית אלכוהול: <"מיושית" - בירה שחורה נטולת אלכוהול.> כן, ערק, רדבול, בירה לבנה, בריזר, יין לבן ואדום. שיחקת מונופול: כן. בכית על סרט: כמה פעמים. היית על במה: כן. נכשלת במקצוע: לא. הורידו או הקפיצו אותך כיתה: רצו להקפיץ אבל לא רציתי =\ השם שלך הופיע בעיתון: לא שזכור לי. ביקרת בארץ אחרת: עליתי מארץ אחרת. עשית אמבטית קצף: כן. רכבת על פיל: לא. נשארת ערה כל הלילה: כן... פחדת מחושך: לא. זרקת מישהו והתחרטת על זה: לא. יצאת עם יותר מאדם אחד באותו זמן: לא. שיקרת: כן. נרדמת בשיעור: לא. רק רציתי. פגשת סלבריטי: כן, גיא זו-ארץ. עברת על החוק ונתפסת: אם חוקי בי"ס נחשבים - אז כן.

|בובספוג|../images/Emo111.gifריסע!!!

יאו אני כבר מתה עליך... יש לך טעם מוזיקלי טוב..מאוד טוב! ואני גם חושבת שזה מאוד מוזר שאנשים חושבים שפריקים שונאים ורוד זאת סטיגמה מעצבנת... אני מתה על היומן של ג'ורג'י זה ספר ע-נ-ק! וגם ה"פ שולט ותגידי את בטוחה שאת מידה 49 בנעלים?!

מיושית

New member
את כזה צודקת!!

זה באמת מעצבן שאנשים שחושבים שכל פריק שונא ורוד. לגבי השאלה על בני עקיבא - בבקשה אל תשימי לב, זו שאלה מפגרת מאד וכתבתי אותה כשהייתי חצי ישנה.. (כנראה).. כנ"ל כולם

m i c k e y 15

New member
אני!

שם: מיכל תאריך לידה: 9.8.90 עיר: קרית ביאליק הקטנה.. דמות אהובה באו.סי: אדם ברודי כאילו הוא כזה מתוק ומצחיק! אוכל: שוקולד ה-שחר! שליטה ושניצל מוזיקה: דה סטרוקס, גרין דיי, דה קילרס,my chemical romance,הילארי דאף במיוחד מוזיקה בסגנון פאנק רוק פירסינג: לא מזל: אריה שולטטטטט דוסית: לא ספר: לא ממש קוראת..אבל קראתי שר הטבעות! וצמרמורת..חח מידת נעליים : 40! אהבה ממבט ראשון: בערך אהבה וירטואלית: לא הכי מוזר: הבית ספר שלי מסטיק: לא ..סתימות! אוףף יום בשבוע: שישי! יש האו סי סמולוויל הכלללל חיות מחמד: כלבה העונה לשם צ'וצ'ו לברדור ענקית תכונה טובה: אכפתית..מתוקה פשוט מאמי! תכונה רעה: ביישנית..זה לא טוב.. אתה מאמין בגורל: כן קור או חום: חום כאילו! חוף או הרים: חוף!! שוקו או קפה: שוקו יטבתה שיר שמזכיר לך את מי שאתה אוהב:''she's no you'' של ג'סי מקרטני דבר ראשון בבוקר: מצמצחת שיניים! דבר אחרון בלילה: עושה מערכת..חח מה היית לוקחת לאי בודד: דיסק של the strokes וטלוויזיה אם היית רוצה להיות חיה איזה חיה היית רוצה להיות ולמה: נראה לי שציפור לעוף לאיפה שבא לך!! צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: חום בהיר תחביבים:לשמוע מוזיקה להיות במחשב לראות טליוויזיה..הרבה דברים.. שפות: עברית ברור! אנגלית.. אני רוצה לדבר כל הזמן אנגלית.. אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה רגיש לדיגדוגים: לא ממש היום הכי גרוע בחיים שלך: סוד היום הכי טוב בחיים שלך: החתונה של אחותי..חח חבר\חברה: אין..אבל יש מצב למישו דלוקה על מישהו: כן! גלוששששש את רוצה לגור במקום אחר: כן..זה שהארץ לא טובה או משו אני פשוט רוצה לעבור לארהב קליפורניה ולהיות שחקנית! אוהבת רכבות הרים: כן בטחחח פרי: תפןח היחיד שאני אוכלת טעם גלידה: שוקולד כאילו! צבע: כתום התנתקות: נגד!!!!! שם לבת: קייטי שם לבן: טריי ערוץ אהוב: mtv2 mtv וערוץ 3 ויס וויקנד דיסק אהוב: the strokes ''is this it'' מילה אהובה: כפרה רגש: אהבה ושמחה ::::::::::האיש האחרון ש...:::::::::: הצחיק אותך: חברה שלי הלכת איתו לסרט: חברות שלי טובות מאוד אחיות ממש צעק עלייך: אמא שלי לצערי כי לא עשיתי שיעורים..כמה טיפוסי שלח לך איימייל: אמר לך שאת חשובה לו: סוד! ::::::::::הדברים האחרונים שעשית...:::::::::: סרט מושכר שראית: הארי פוטר והאסיר.. סרט קולנוע: לזכות בדייט עם טד שיר ששמעת: california של האו סיייייייייי שיר שניתקע לך בראש: מילים יפות מאלה שונאת את השיר הזה אבל אמא שלי כל הזמן!!.. הדיסק שקנית: גרין דיי אמריקן אידיוט השיר הישראלי שריגש אותך הכי ונקשר אלייך: ממעמקים האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי מה עושה: שיעורים תוכנית טלוויזיה שראית: לא זוכרת ::::::::::ב-24 שעות האחרונות...:::::::::: בכית:לא צחקת: כן מחברה שלי בכיתה עשינו צחוקים! גרמת למישהו לצחוק: בטחחח קנית משהו: חולצה לבית ספר..פתתי הסתפרת: כן! מדורג אחרי שנים שלא הסתפרתי הרגשת טיפשית: הרבהההה ליש המורות שלי דיברת על מישהו שאת אוהבת: כן גלוש התגעגעת למישהו: לסבתא שלי :::::::::: אי פעם... :::::::::: בכית על בת: לא בכית על בן: כן!! ניזרקת על ידי מישהו: לא. מישהו בגד בך: לא בי לא בוגדים נישארת בבית יום שישי סתם כי היתחשק לך: בטח! שאין לי כוח מול הטלווזיה וזהו היית מאוהבת: כן.. ברור ראית את הבית הלבן: לא ראית את מגדל אייפל: לא ראית את הביג בן: לא עישנת: בחיים בחיים לאאאא אסור בהחלט!! שתית אלכוהול: אממ.. טקילה? שיחקת מונופול: כןן עם אחי בכית על סרט: טיטאניק ו תעביר את זה הלאה היית על במה:כן בסיום כיתה ו' ..אני בי' עכשיו נכשלת במקצוע: כן לפחות 3 חחח הורידו או הקפיצו אותך כיתה: לא השם שלך הופיע בעיתון: לא ביקרת בארץ אחרת: לא לצערי עשית אמבטית קצף: כןןן.. רכבת על פיל: לא ! חח נשארת ערה כל הלילה: כןן במסיבת פיג'מות! וראינו טיטניק פחדת מחושך: לא אף פעם זרקת מישהו והתחרטת על זה: לא יצאת עם יותר מאדם אחד באותו זמן:לא שיקרת: כן כולם עושים את זה לא? נרדמת בשיעור: ברור..היום למשל בשיעור היסטוריה..חח פגשת סלבריטי: כן! נינט!!! עברת על החוק ונתפסת: כמעט..לא מפרטת

Doud13

New member
חחחחח תגובה הולמת?!

מיושית את שמעת חמודה כמו כולן!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב נוו לא משעמם לי עד כדי כך שאמלא את כל הדברים האלה!!!

מיושית

New member
שמעי..

אם קראת את מה שכתבתי כשהגעתי לפה היית יודעת שאני די מטומטמת בכל הענייני פורומים האלה! אז מצטערת אם זה יצא קצת דפוק התעודת זהות הזאת.. פשוט רציתי לעשות פה קצת שמח!! נו.. אני יודעת שאתן חושבות שאני איזה פקאצה בת 12 שמעריצה את בריטני ספירס (?!!).. אבל אני לא!! כאילו נכון, אני בת 12 וזה.. אבל ת'אמת שחוץ מהחברה הכי טובה שלי אין לי בכלל חברות בנות גילי, אני פשוט מרגישה שהן תינוקיות מדי! אז אל תשפטו אותי לרעה.. אני בסך הכל תינוקת קטנה שרואה האו.סי ומפנטזת על בנצ'וק מקנזי.. חח (לא מצחיק..).. ותודו שגם אתן הייתן ככה בגיל 12! ביוש לבינתיים, מיוש

Doud13

New member
סליחה אני בן ואני אמרתי שאת ...

ואמרתי שאת חמודה זה הכל(מיושית)!! אני לא יודע בדיוק מה חמוד בדיוק אבל יש משהו חמוד זה יכול להיות מה שכתבת או פשוט את!!! לא יותר מזה! טוב נו עשית פה קצת שמח כמו שרצית!!!......

|בובספוג|../images/Emo111.gif../images/Emo99.gif

מיי קמיקל רומאנסאוי אני מתה עליהם
ואני אוהבת את הטעם שלך במוזיקה...והזכרת לי עכעשיו שאני גם אוהבת את ג'סי מקרטני

m i c k e y 15

New member
וואיייי אני מזה..

מתה עליהם ועל ג'סייי דיייייי הלנה כזה שיר מושלם חבל''ז!! וגם דה גוסט אוף יו.. סגנון פאנק ורוק שולטט

|בובספוג|../images/Emo111.gifמשתפת פעולה../images/Emo9.gif

שם:מרים
תאריך לידה: 15/09/88
עיר: רמת-גן
דמות אהובה באו.סי: מישה ברטון
אוכל: יפני
מוזיקה:רוק(מי קימיקל רומאנס,אוואנסנס,לינקין פארק ועוד..)
פירסינג: לא...
מזל: בתולה
דוסית: לאאאא
בני עקיבא: איכס
ספר: ה"פ וכל מיני מדע בדיוני
מידת נעליים : 38\39
אהבה ממבט ראשון: כן!!!!
אהבה וירטואלית: לא...
הכי מוזר: לאדעת נו...
מסטיק: קולה
יום בשבוע: שבת
חיות מחמד: כלב ושני חתולים
תכונה טובה: הממ איכפת לי מחיות..מאוד
תכונה רעה: אממ..אני כלבה לפעמים ותחמנית
אתה מאמין בגורל: לא
קור או חום: קור -אני אשכנזיה
חוף או הרים: גם וגם
שוקו או קפה: אייס קפה בטע מוקה...
שיר שמזכיר לך את מי שאתה אוהב: זה ברומנית אז לא משנה...
דבר ראשון בבוקר: עזבו אותי באמא שלכם...
דבר אחרון בלילה: מוזיקה
מה היית לוקחת לאי בודד: את בקהאם
אם היית רוצה להיות חיה איזה חיה היית רוצה להיות ולמה: נמר ולאדעת פשוט כולם אומרים שזה מה שאני ...
צבע שיער: שטני-בלונד מלוכלך
צבע עיניים: כחול-ירוק
תחביבים: לקרוא,לשחות,לשחק גולף,בייסבול כדורגל ופאזלים
שפות: רומנית,עברית,ספרדית,איטלקית,צרפתית,עברית ,אנגלית,גרמנית ועכשיו לומדת יפנית
אתה בן אדם של לילה או של יום: יום..
רגיש לדיגדוגים: יאפ
היום הכי גרוע בחיים שלך: כשנפרדתי מרמוס(אבל חזרנו)
היום הכי טוב בחיים שלך: כשפגשתי את רמוס
חבר\חברה: יש
דלוקה על מישהו: כן
את רוצה לגור במקום אחר: כןןןן!רק לא פה
אוהבת רכבות הרים: כן מאוד
פרי: דודבנים
טעם גלידה: קרמל
צבע: כחול
התנתקות: בעד וברוך שפטרנו
שם לבת: ארטמיס
שם לבן: אלכס
ערוץ אהוב: MTV 2
דיסק אהוב: האחרון שך מי קמיקל
מילה אהובה: בננה
רגש: אהבה ברור ::::::::::האיש האחרון ש...::::::::::
הצחיק אותך: ידיד מהבצפר
הלכת איתו לסרט: ידיד
צעק עלייך: אבא
שלח לך איימייל: מישו מרומיה
אמר לך שאת חשובה לו: החבר... ::::::::::הדברים האחרונים שעשית...::::::::::
סרט מושכר שראית: חינוך רע
סרט קולנוע: חינוך רע
שיר ששמעת:האחרון של אואזיס
שיר שניתקע לך בראש: זה של שירי מימון אני כל הזמן שומעת אותו
הדיסק שקנית: מי קמיקל רומאנס
השיר הישראלי שריגש אותך הכי ונקשר אלייך: רבות הדרכים
האיש שהתקשרת אליו: ענת
מה עושה: משתעממת
תוכנית טלוויזיה שראית:בובספוג ::::::::::ב-24 שעות האחרונות...::::::::::
בכית: לא
צחקת:כן
גרמת למישהו לצחוק: כן
קנית משהו: ארטיק נחשב?
הסתפרת: לא..
הרגשת טיפשית: לא
דיברת על מישהו שאת אוהבת: לא
התגעגעת למישהו: כן :::::::::: אי פעם... ::::::::::
בכית על בת:לא
בכית על בן: בחיים לא
ניזרקת על ידי מישהו: לא...
מישהו בגד בך: אני מקווה שלא
נישארת בבית יום שישי סתם כי היתחשק לך: כן
היית מאוהבת: כן
ראית את הבית הלבן:כן
ראית את מגדל אייפל:כן
ראית את הביג בן: כן..
עישנת: כן כל יום
שתית אלכוהול: אנ רומניה לא?! ברור שכן
שיחקת מונופול: לצערי
בכית על סרט: טיטאניק
היית על במה: לא זוכרת
נכשלת במקצוע: וואי כמה פעמים
הורידו או הקפיצו אותך כיתה: לא !
השם שלך הופיע בעיתון: כן
ביקרת בארץ אחרת: כן
עשית אמבטית קצף: כן
רכבת על פיל: עוד לא
נשארת ערה כל הלילה: כן
פחדת מחושך: לא אני אוהבת חושך
זרקת מישהו והתחרטת על זה: כן
יצאת עם יותר מאדם אחד באותו זמן: כן
שיקרת: כן
נרדמת בשיעור: כן בביולוגיה בד"כ
פגשת סלבריטי: כן!
עברת על החוק ונתפסת:כן... הלכה לי היד

R i s a

New member
רמוס?

גמאני אוהבת את רמוס =] בעיקר רמוס/סיריוס. אם את אוהבת הוספתי לך פיק נחמד =]

|בובספוג|../images/Emo111.gifאממ לא רמוס מה"פ

לחבר שלי קוראים רמוס...
פשוט חבר שלי רומני ורמוס זה במקרה שם רומני(יותר נכון לטיני..) אבל גם רמוס מה"פ נחמד :) ואהבתי את הפיק

courteney cox

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: חלי תאריך לידה: 30/12 עיר: ת"א
.. דמות אהובה באו.סי: עוד לא ממש מכירה את כולם...
אוכל: ממתקים... באסה.. מוזיקה: אבריל לאבין, קלי קלארקסון אממ... יש עוד אבל אני לא חושבת עליהם עכשיו... פירסינג: לא... מזל: גדי דוסית: לא בני עקיבא:
ספר: אליפים, אנגוס חוטיני ונשיקות חזיתיות, הארי פוטר, חירות ועוד.. מידת נעליים : 39/40 אהבה ממבט ראשון: ... אהבה וירטואלית: ... הכי מוזר: לא חושבת על כלום כרגע.. מסטיק: MUST אני אוהבת את כולם יום בשבוע: שישי חיות מחמד: כלב, 2 תוכים והייתה חתולה עד לא מזמן
תכונה טובה: לא יודעת... =//// תכונה רעה: עצבנית אתה מאמין בגורל: קצת... קור או חום: קור חוף או הרים: חוף שוקו או קפה: לא יודעת... תלוי אם הקפה חם או רק
שיר שמזכיר לך את מי שאתה אוהב: "anything but ordinary", למרות שאני לא אוהבת אף אחד... =/// אבל זה מזכיר לי אהבה (?) דבר ראשון בבוקר: להתאבד? דבר אחרון בלילה: לכבות את האור מה היית לוקחת לאי בודד: לא יודעת... אם היית רוצה להיות חיה איזה חיה היית רוצה להיות ולמה: אוו... שאלה קשה... אני צריכה להיות כל החיות ואז להחליט..
צבע שיער: חום צבע עיניים: חום ממש ממש כהה, כמעט שחור תחביבים: לקרוא, לכתוב שירים, לכתוב סיפורים/ ספר, לראות טלוויזיה, להיות במחשב, לצאת ואממ... לשמוע מוזיקה... שפות: עברית, אנגלית, טיפה צרפתית וקצת רוסית.. אתה בן אדם של לילה או של יום: לילה.. רגיש לדיגדוגים: כן היום הכי גרוע בחיים שלך: לא יודעת... היום הכי טוב בחיים שלך: לא יודעת חבר\חברה: אין... דלוקה על מישהו: לא את רוצה לגור במקום אחר: אולי בארה"ב... יעזור לי לקדם את המקצוע שלי... אוהבת רכבות הרים: רק אלה שלא מתהפכים בהם.. פרי: לא יודעת... אולי מלון טעם גלידה: שולקולד ריבת חלב צבע: צהוב התנתקות: נגד שם לבת: לא יודעת.. יש עוד זמן
שם לבן: כנ"ל ערוץ אהוב: ביפ דיסק אהוב: הדיסקים של אבריל ושל קלי ועוד כמה.. מילה אהובה: לא יודעת.. רגש: שנאה
חחח סתם לא יודעת.. אין לי כח לענות על השאר..

almog500

New member
../images/Emo26.gif

שם: אלמוג תאריך לידה: 15.8 עיר: מושב,כמהין(על תישאלו איפה זה!) דמות נשית אהובה באו.סי: מריסה קופר. דמות גברית אהובה באו.סי: סת' כהן. אוכל: קוסקוס חטיף:דובנים מוזיקה לועזי:קלי קלרקסון גרין דיי simple plan. וכ'ו... מוזיקה ישראלית: ממש לא אוהבת!.. פירסינג:ממש לא. מזל: אריה דתיות:, חילונית ספר: לא קוראת ספרים מידת נעליים : לא זוכרת.. אהבה ממבט ראשון: לא אהבה וירטואלית: לא מסטיק: תות יום בשבוע: שישי חיות מחמד שיש לי: כלבה,וחתולה פרסית מתוקה תכונה טובה: יצירתית תכונה רעה: לא סבלנית אתה מאמין בגורל: לא קור או חום: קור. חוף או הרים: חוף. שוקו או קפה:שוקו דבר ראשון בבוקר: לצחצח שיינים דבר אחרון בלילה: לישון מה היית לוקחת לאי בודד: מחשב אם היית רוצה להיות חיה איזה חיה היית רוצה להיות ולמה:אריה אן לי הסבר. צבע שיער: חום צבע עיניים: חום. תחביבים: לצייר ,מחשב שפות: עברית,אנגלית וקצת צרפתית. רגיש לדיגדוגים: כן. היום הכי גרוע בחיים שלך: כול יום שאני הולכת לבית ספר.. היום הכי טוב בחיים שלך: לא חושבת שהיה ..יום הולדת נחשב.. חבר\חברה: לא. דלוקה על מישהו: לא את רוצה לגור במקום אחר: לא... אוהבת רכבות הרים: לא פרי: תות טעם גלידה: וניל צבע: שחור, כחול התנתקות: לא העד לא נגד.. ערוץ אהוב:ערוץ 13 ביס דיסק אהוב: אין
רשמתי ביקצרה לא את הכול...

למעלה