הודעה לכולם..

lia4d

New member
אני לא מבינה מאיפה באה התגובה הזאת?

אז מה אם זה פורום לאגדות רוק הכול צריך להיות קשור בזה??!!? לא חושבת זה נחמד שלפעמים אנחנו מרחיבים את האופקים שלנו,מכירים אנשים ולא כל הזמן מדברים על להקות וזמרים!!! אחרת היה פה ממש משעמם...את לא חושבת???? ואם יש פה יותר מידי הודעות על קווין (כי האמתי מאז שהגעתי לפה באמת יש הרבה,וטוב שכך!!!) או על פינק פלוייד..את מוזמנת לפתוח או לשרשר על דברים שמעניינים אותך ולהקות וזמרים שמעניינים אותך ואז לא הכול יהיה על קווין או פינק פלויד..... קחי הכול בקלילות....אחרי הכול לא כולם פה בני 30+ ויש פה הרבה בני נוער שלא מעניין אותם כל הזמן לדבר על היסטוריית הרוק....... לפעמים כיף לגלוש לתחומים אחרים....את לא חושבת???? אז קחי הכול בסבבה.......!

קיר קמט

New member
אתם רוצים לדבר על דברים אחרים

עם אנשי הקהילה- בשמחה ובששון , יש צ'אט. צ'אט נועד להודעות צ'אט , פורום נועד לקצת יותר מזה.

כנראה לא הבנת משהו...

כל בני העשרים והשלושים פה, הם אלה שמחזיקים את הפורום. אלו שמגיבים בהודעות עינייניות אלה שמלמדים אותנו על להקות וסגנונות חדשות. אני כמובן מדבר על אנשים כמו הניבלונגים, ליידי, בלס, הולדן, ג'י פורס, גרימבל, דילן וסליחה אם שכחתי מישהו, הם למעשה מהות הפורום, אם הם לא היו, מזמן הייתי עוזב.

avi real

New member
noosh מסכים איתך לגמרי

אני לא כותב המון כאן בפורום אבל זה (היה?) תמיד תענוג כל ערב להיכנס לקרא מאמרים ביקורות וכו' ובלי הפורום הזה הידע המוזיקאלי שלי היה קלוש ביותר וזה באמת חבל שלאחרונה אני נכנס ועובר שירשור אחרי שירשור ואין לי מה לקרא על כל מאמר טוב יש המון הודעות של סתם אבל אני חושב שזה מין תקופה של מעבר שהפורום גדל ולאט לאט הוא יחזור להיות כמו פעם ולפי דעתי עד כמה שזה אולי קהילה והכל אין כאן מקום לכל מיני הודעות שלא קשורות להפורום גם אם לפעמים זה יכול להיות נחמד להכיר את מי שאתה מדבר איתו כמו שאמרו לפני יש תוכנות ומקומות אחרים לעשות את זה

למעלה