הודעה לכולם!

הודעה לכולם!

ב``ה לכל חברי הצ`אט והפורום, חדשים כישנים. שלום כפי שכבר ראיתם החלטתי לפרוש למספר ימים בלתי מוגבל, אולי אשוב עוד, ואולי לא, אני מקווה שלא. מספר פעמים שקלתי בדעתי האם לערוך פרידה מרגשת או לא, אם לעטוף את עזיבתי בשיר סוחט דמעות, או לקום ולנטוש לפתע ללא כל הודעה ממוקדמת (כמעט עשיתי את זה), בסך הכל הפורם ימשיך להתקיים, ומה אני בכדי לגזול את זמנכם. מצד שני, בכל זאת, זמן לא מעט בילתי פה, ומאד נהנתי להכיר חברים חדשים ולשמוע דעות מגוונות, לצחוק ולהתעצב, להתעייף ולהתרענן, ואני לא יכול לנטוש לפתע בלי להודיע, על מה ולמה? האמת שאין סיבה נראית לעין. קשה לי לומר שמציתי את עצמי פה, יש לי הרבה תאווה להיכנס מידי פעם לצ`אט ולטחון איזה שעה של צ`יטוט מאסיבי מלא הומור, או להרביץ הודעה מנוסחת בפרום, לקרוא תגובות והלגיב עליהם, יש כייף בזה, והוא עדין לא מוצה, ויתכן בהחלט כי עוד אשוב. אבל לא כעת, בפרט לא בתקופה הקרובה. אני בטוח שתמשיכו להיות ``גדולים``, בסך הכל היה מאד כיף להעביר את השעות פה, ולהכיר אותכם, חברים טובים. אני אוהב אותכם מכל הלב מניה וביה נ.ב מי שרוצה לשמור על הקשר, אני לא נוטש את תיבת האימייל שלי, והיא: [email protected]

גארטל

New member
אני כבר מתגעגע.....

:(((( אני אשמור איתך על קשר עם אין לך התנגדות .....

למעלה