הודעה לכולם!

MeItOsH

New member
הודעה לכולם!../images/Emo118.gif

כל מי שחושב/ת שזה פורום לעפר שכטר.. טועה! הנה מהות הפורום: גבירותי ורבותי, הגעתם לפורום כפיר אונגר, פורום המוקדש לטלנובלה התקופתית של ערוץ שוס, "פירות אסורים"! זהו המקום לדבר על פרקי השבוע, על התסריטים ועל אלו שכותבות אותם, לרכל על דנה בלום, כפיר אונגר וחבריהם, לעתים אף לשוחח עם השחקנים עצמם (כן כן, דנה בלום, שון לב כאן, התסריטאיות לדורותיהן כאן וכן גם חבריהם) ובעיקר, להנות! נבקשכם לשמור על מספר כללים: שימוש בשפה נאותה. אנא חסכו מאיתנו קללות, אם בין אחד לשני ואם לגבי הדמויות, כבדו את משתתפי הפורום האחרים והיו נחמדים לזולת. אנא נצלו שרשורים מתאימים לפתיחת הודעות מתאימות. לדוגמא, היה ונפתח שרשור שאלות, אנא שאלו שאלותיכם בשרשור זה בלבד. למען אלו שאוהבים להיות מופתעים, אנא חסכו מאיתנו מידע עתידי לגבי הסדרה בכותרות, ואם אתם מעוניינים לשתף אותנו בספויילרים בתוכן ההודעה, אנא פנקו את הכותרת באייקון הבא - (| ספוילר |, ללא הרווחים). בנוסף, לאלו שלא מבינים את מהות הפורום, אנו המנהלים וחברי הפורום מודעים לכך ש"פירות אסורים" הינה טלנובלה פיקטיבית המוצגת ב"טלנובלה בע"מ". כוונת הפורום היא לדסקס על העולם שבתוך הטלנובלה, על השחקנים, על הפרקים וכדומה. אנחנו לא מפגרים, מטומטמים או משועממים, אנו פשוט מאוד משועשעים מהעניין. שמות השחקנים המואדמים הם, משום מה, לא באמת דמויות הסדרה ולא השחקנים המשחקים אותם. ישנם אנשים העומדים מאחורי דמויות אלו שפשוט משחקים תפקיד. אנא הפנימו כי זה העניין ואל תפתחו שרשורי נאצה כלפינו. זהו לא פורום מעריצים לעפר שכטר!

MeItOsH

New member
UP../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif

הפורום שומם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אין רוח חיים בפורום הזה ..

כבר אין הודעות אין כלום מה קרה ...? אז ניגמר פירות אסורים למה אף אחד לא כותב כלום....(חוץ מהמעריצים של עפר שכטר)...

MeItOsH

New member
אז אולי במקום לרחם על עצמנו../images/Emo118.gif

נתחיל להחיות ת'פורום? אבל רק בדברים שקשורים לפ"א! ולא תמונות של עפר שכטר! לעשות משחקים וחידונים וציטוטים ושירים! יאללה לעבודה!

שמעי

בתור זו שרשמה את ההודעה הייתי רוצה להגיב לך
שמעי אני מבינה את מהות הפורום, הייתי בין הראשונים שהצטרפו לפורום הזה אז חח... לא יודעת אם גם את.. ואני הייתי חלק מהאלה ש"הגנו" על הפורום שילדים היו באים וצוחקים שאנחנו חסרי חיים ומפגרים...
ולא חשבתי על זה בכלל, ואמרתי לכולם שזה לא פורום לעפר שכטר, אבל נאוו, שסגרו את הפורום הזה, הרי ישימו פורום במקומו..... אז אין פורום מתאים חוץ מפורום לאחד והיחיד- עפר
מקווה שהבנתם =] עמיתוש

למעלה