הודעה לכולםם

liran raz

New member
הפינה של לירן ויעל עלתה לרשת- כנסו!

כן לאחר המון המון השקעה וצילומי פרומואים בקניון עזריאלי בת"א - היום נפתחה הפינה החדשה שלי ושל יעל הפינה רק נפתחה וקיבלנו מעל 65 פידבקים ודברים טובים !!!המון ילדים אהבו את הפרומואים וחיכו בקצר רוח לפינה והנה היום סוף סוף היה נפתחה.אגב השבוע היו לי יותר מדיי פירסומים !!2 פרומואים באתר "שרים המורדים" הייתי בקניון עזריאלי ודפקתי נוכחות וכולם קפצו עליי בחיבוקים ונשיקותאני מופיע בפוטולוג של אופיר בתמונה הראשית[ואני מופיע בגדול באתר "שרים המורדים" בדף הראשיוגם צילמו אותי לעיתון כאחראי רדיו אחד התפקידים שאני עושה בבית ספר..בכל מקום אני רואה את עצמי חח...בסדר אחראי השקעה של המון שנים זה התוצאות..אז קדימה עכשיו כולם נכנסים לפינהההה ועונים על החידות והשאלות !!! www.sharim-amordim.net אגב אני רוצה לראות תגובות שלכם..

yaki123

New member
שביתה../images/Emo35.gif על מה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif..

זה סתם..../images/Emo185.gif

נראה לכם שבאמת מישהו? עוד שנה שעברה השקיעו ובנו אתר רציני..עכשיו לקחו את האתר הזה שאני אפילו לא יודע מה השם שלו אם:"רוצים לקבל את הבדיחה הכי מצחיקה??" בלה בלה..בכל מקרה אל תייחסו.

מממ

שביתה מטומטמת.. המורים לא אשמים שאין תקציבים.. אם היו תאמיני לי שהיו נותנים.. למקרה שלא שמת לב אנחנו לא בדיוק המדינה הכי עשירה בעולם כרגע, ויש קיצוצים באלפי תחומים, ואחד מהם זה החינוך.. לא אידאלי אבל אין מה לעשות. ויחס מגעיל של המורים כלפינו? הייתה מורה אחת בדיוק שנתנה לי יחס מגעיל בשנתיים האחרונות. נכנסתי בה, וסוף היא כבר לא המורה שלי.. :) במקום לנסות לארגן שביתה בלי סיבות מוצדקות תנסי להכנס במורים האלה.. מצטערת לבאס אבל הסיבות האלה לא נראות לי מוצדקות בגרוש בשביל לארגן שביתת תלמידים :\

קמילעעע

New member
לא'דעת מה איתכם אבל....

אני אוהבת את הבצפר שלי! אין שום סיבה לשבות! תפסיקו להתעסק בשטויות ולכו לחרוש למבחנים![כמו יקי חוחוחוח]

למעלה