הודעה לזיקית תתעוררי מותק! לא טוב להירדם מול המחשב.
ז ז י ק ו New member 28/8/03 #2 תתבייש לך ! מהתמונה שהצבת כאן אפשר להירדם ולהיות על סף קומא לצמיתות מה זה החלקלק הדחלילי הזה?! בהחלט לא מפרגן לבחור המשעמם הזה הנה קבל את שלי :
תתבייש לך ! מהתמונה שהצבת כאן אפשר להירדם ולהיות על סף קומא לצמיתות מה זה החלקלק הדחלילי הזה?! בהחלט לא מפרגן לבחור המשעמם הזה הנה קבל את שלי :
B Billy Eliot New member 28/8/03 #3 חולת נפש אל תגיד לי שזה עוד משהו מפלאי הפוטושופ. הנה תלמדי על טעם בגברים
ז ז י ק ו New member 28/8/03 #4 חרגולעת.. איזה הגזמה, אתה משווה את החרגול ששמת פה לעומת זה שפה-----------> בשלך לא הייתי נוגע אפילו בסרגל בעוד שזה משמאל הייתי אוכל בלי מלח. נ.ב צירפתי סירטון מהפנינג הדובים האחרון שהיה פשוט להתסכל, להתמוגג ולמות מקנאה שאנחנו לא שם
חרגולעת.. איזה הגזמה, אתה משווה את החרגול ששמת פה לעומת זה שפה-----------> בשלך לא הייתי נוגע אפילו בסרגל בעוד שזה משמאל הייתי אוכל בלי מלח. נ.ב צירפתי סירטון מהפנינג הדובים האחרון שהיה פשוט להתסכל, להתמוגג ולמות מקנאה שאנחנו לא שם
ז ז י ק ו New member 30/8/03 #7 ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif אולי כי אין לך תוכנת QuickTime Player במחשב?!
../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif אולי כי אין לך תוכנת QuickTime Player במחשב?!