הודעה לגולשים

הודעה לגולשים

בניגוד להודעתו של מרקי קקטוס, הפורום אינו סגור אלא פתוח לגולשים. בנוסף, יש להבהיר שניהול הפורום נשלל ממרקי קקטוס לא בגלל הויכוחים בפורום אקטואליה כי אם בגלל עבירות על תקנון הניהול, ביניהן הפרעה לפעילות של פורומים אחרים בתפוז. מנהל פורום אקטואליה פנה להנהלת הפורומים בבקשה להחזיר את מרקי קקטוס לניהול ואף דיבר לטובתו, אך עקב תלונות של מספר מנהלים אחרים על התנהלות לא תקינה הוחלט שלא להחזיר את מרקי קקטוס לניהול. גולשים המבקשים להציע את עצמם לניהול הפורום יכולים לשלוח את בקשתם לאי מייל: [email protected]

softy

New member
אתם מבינים

" עקב תלונות של מספר מנהלים אחרים " כמו שאמרתי לכם, אין מקום על פני הרשת שהקקטוס לא השאיר שם אדמה חרוכה. כנראה שעכשיו אחרי שהנהלת הפורומים סתמה אל הגולל על המשך ניהולו של הפורום הנ"ל ע"י הקקטוס, הוא יצא מתענית השתיקה שגזר על עצמו בעניין, ויפסיק לשלוח שליחים שידברו בשמו. מאמינים בך קקטוס ! אני חושב שאני הולך להציע את עצמי לניהול הפורום הנ"ל. יש למישהו התנגדות?

יודע ש...

New member
מצדיע לתפוז../images/Emo45.gif

החלטה נבונה ורצינית סוף כל סוף בא לציון גואל אני בעד סופטי.

דןִ

New member
מאמץ בחום רב ../images/Emo45.gif

ימונה סופטי לניהול הפורום.

העַלמה

New member
מצטרפת לכולם

גם אני חושבת שסופטי הוא הכי מתאים לניהול הפורום.

danistar

New member
רגעעעעעעע עצרו !! ../images/Emo123.gif

לפניש אתם שותים את הדם מי , אתם בכלל ?? אני מכיר היטב את הפורום הזה ואף אחד מהכינויים בשרשור לא שייך לכאן . לא מקובלת עלי צורת ההתנהגות הזאת ואני בטוח שגם לא מקובלת על שאר חברי הפורום הוותיקים . אני למשל מציע את (*חן*) לניהול הפורום אם מרקי לא יכול להמשיך . אני חושב שהוותיקים והקבועים פה יסכימו איתי . חן מה את אומרת ??

Nalliss

New member
או, בחייך!

הסופטי הזה הוא יצור חלקלק- לא מתפלאה אם הוא בעצמו מנהל "שהתלונן גם הוא", לא מתפלאה אם חצי מהישויות המוזרות שהופיעו לנו בפורום הן הוא לבד- והוא מצדיע לעצמו כמו בן 6 ללא חברים. תתבגר ותתפכח! נאליס.

Nalliss

New member
ובקשר להחלטת תפוז

תנו לי את התנאים המפורטים לניהול פורום והדרכים בהן קקטוס עבר עליהן. בינתיים לא נתתם כלום! רק הסבר ערטילאי שנראה על פני השטח מאד מוצדק אבל תכלס מי שאינו מנהל לא יודע על מה אתם מדברים ואתם יודעים את זה. נאליס.

ברכותיי softy

על קבלת ניהול פורום 45

ZZ קל

New member
softy הכי מתאים כמובן ,וברור מאליו

, צריך סדרן? אני חייב לחסל את המשכנתא.

elninyo

New member
../images/Emo19.gifרק softy ../images/Emo54.gif ../images/Emo104.gif

מצטרף לדעת כולם. בתדהמה קראתי את הודעת הנהלת הפורומים זה עתה.(מרקי שלנו???). softy מה אומר לך בשעה קשה זו ? מה אומרים בד"כ? קראתי כל תו בדף זה , וזה עצוב, באמת עצוב . מאחל לכולם יום טוב וניפלא .

kessem

New member
לא מכירה לא את זה ולא את זה,אבל

מסכימה מאד עם דעתו של דניסטר. אמנם טריה וחדשה כאן,אך התקבלתי בברכת שלום ע"י מנהלו הקודם. אני מקוה שההחלטה להדיחו נשקלה ונבדקה היטב . אני בעד הזדמנויות שניות.... אבל (באופן מפתיע), גם בעד הזדמנויות ראשונות לכל מועמד שימלא שוב את דפי הפורום הזה וינהל אותו לפחות טוב כפי שנוהל ע"י מנהלו הקודם.

למעלה