בוודאי שנותרה לך אפשרות. החסימה הינה בחירה שלך, אל תערבב אותנו.
גם אני נגד. חבל.
כולם יודעים שהגולשים החדשים שלא הספיקו לומר מילה
זה לא נכון שאני "לא מספיק להגיד מילה". לפעמים אין לי הרבה מה להגיד, אני משאיר כמה הודעות פה, כמה הודעות שם, וסיימתי. לא כל חשבון שלי של 6, 8 או 10 הודעות זה חשבון ש-"לא הספקתי". גם כאשר כן, אז תכף ומיד אני בוחר את אחד מעשרונות החשבונות האחרים, מסיים את מה שיש לי להגיד והולך. באמת נראה לך שלמשה יש איזושהי יכולת למנוע את נוכחותי או תגובותיי? היכולת שלו אפסית.
כולם הינם מ.ח.פ. שחסום בצדק.
את מתכוונת שאני עצמי חסום או שהחשבון "מ. ח. פ." חסום? אם את מתכוונת שהחשבון "מ. ח. פ." חסום, אז כן, הוא חסום. אני לא רוצה ולא צריך אותו. אם ארצה אותו. אז אני אפתח אותו.
אם את מתכוונת שאני עצמי חסום, אז כמובן שזה לא נכון, ובהתחשב בעשרות חשבונותיי הפתוחים אני לא חסום מהמערכת, מעולם לא הייתי ולעולם לא אהיה.
אני גם לא חסום בתור "מ. ח. פ." בצדק. בתור "מ. ח. פ." וגם בכל שאר החשבונות החסומים, אני חסום לצמיתות על לא עוול בכפי.
נ. ב. ברוך בואך לפורום ציפורי לילה
נ. ב. ב. האם החלת ביישום ששת הצעדים שעליהם המלצתי? הקדשתי הרבה זמן ומאמץ ואפילו לא גביתי תשלום. גם בשבילך וגם בשבילי שעבדתי קשה על זה ועשיתי זאת לחלוטין בהתנדבות ומטוב ליבי, הייתי שמח אם תתחילי להתייחס ברצינות. אני מנסה לעזור לך.