הודעה לגולשים (2)

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
משה 53 כנראה בגלל אגו פגוע ממשיך לחסום את מנהל פורום הליכוד שחר676 שאיתו הוא אינו מסוגל להתמודד,

לכן לא נותרה לי אפשרות אחרת אלא לחסום אנשים בפורום שהוא מנהל.
ברגע שמשה 53 יתאפס על עצמו, ויפסיק לחסום את שחר ואת כותבים חדשים שלא הספיקו לאמר מילה, או אז הטרלול הזה יפסק.
איתכם הסליחה.

כוכבית מצויה

Well-known member
משה 53 כנראה בגלל אגו פגוע ממשיך לחסום את מנהל פורום הליכוד שחר676 שאיתו הוא אינו מסוגל להתמודד,

ברגע שמשה 53 יתאפס על עצמו, ויפסיק לחסום את שחר ואת כותבים חדשים שלא הספיקו לאמר מילה, או אז הטרלול הזה יפסק.
איתכם הסליחה.
בוודאי שנותרה לך אפשרות. החסימה הינה בחירה שלך, אל תערבב אותנו.

כולם יודעים שהגולשים החדשים שלא הספיקו לומר מילה כולם הינם מ.ח.פ. שחסום בצדק.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל

כולם יודעים שהגולשים החדשים שלא הספיקו לומר מילה כולם הינם מ.ח.פ. שחסום בצדק.
אתם קורבנות של המלחמה שהמנהל שלכם החליט לפתוח נגד המנהל שלצידי על דעת עצמו.
זהו, לא עוד.
צריך לעשות סוף למשטר הדיקטטורי שהמנהל שלך נוקט.
אבל את בטח לא תביני את זה כי את מכשפה זקנה ומרושעת בדיוק כמוהו. |מכשפה|

חבל שאני בכלל מנהל איתך דו שיח.

גם אני נגד. חבל.
כולם יודעים שהגולשים החדשים שלא הספיקו לומר מילה
זה לא נכון שאני "לא מספיק להגיד מילה". לפעמים אין לי הרבה מה להגיד, אני משאיר כמה הודעות פה, כמה הודעות שם, וסיימתי. לא כל חשבון שלי של 6, 8 או 10 הודעות זה חשבון ש-"לא הספקתי". גם כאשר כן, אז תכף ומיד אני בוחר את אחד מעשרונות החשבונות האחרים, מסיים את מה שיש לי להגיד והולך. באמת נראה לך שלמשה יש איזושהי יכולת למנוע את נוכחותי או תגובותיי? היכולת שלו אפסית.
כולם הינם מ.ח.פ. שחסום בצדק.
את מתכוונת שאני עצמי חסום או שהחשבון "מ. ח. פ." חסום? אם את מתכוונת שהחשבון "מ. ח. פ." חסום, אז כן, הוא חסום. אני לא רוצה ולא צריך אותו. אם ארצה אותו. אז אני אפתח אותו.

אם את מתכוונת שאני עצמי חסום, אז כמובן שזה לא נכון, ובהתחשב בעשרות חשבונותיי הפתוחים אני לא חסום מהמערכת, מעולם לא הייתי ולעולם לא אהיה.

אני גם לא חסום בתור "מ. ח. פ." בצדק. בתור "מ. ח. פ." וגם בכל שאר החשבונות החסומים, אני חסום לצמיתות על לא עוול בכפי.

נ. ב. ברוך בואך לפורום ציפורי לילה :)

נ. ב. ב. האם החלת ביישום ששת הצעדים שעליהם המלצתי? הקדשתי הרבה זמן ומאמץ ואפילו לא גביתי תשלום. גם בשבילך וגם בשבילי שעבדתי קשה על זה ועשיתי זאת לחלוטין בהתנדבות ומטוב ליבי, הייתי שמח אם תתחילי להתייחס ברצינות. אני מנסה לעזור לך.

מ ש ה 53

Well-known member

איתכם הסליחה.
כה אמר ביריון הפורומים... האטד שהומלך למלך העצים.
לא נגעתי לך בשותפך ההומופוב, עד אשר התחלת לשחרר חסימה של מ.ח.פ. בשמותיו השונים והמזיקים.
הוא אינו "שלך" והוא גם כתב בפורום האקטואליה, כך שהייתה לי לגיטימציה מלאה לחסום אותו.
אל תעשה מעצמך צדיק, כי בסוף גם אתה וגם הנהלת האתר תתיבעו על הוצאת דיבה / לשון הרע.
ואגב, עד כמה שלא היה לך נעים לקרוא, אבל גם JFK צדק בטענתו כלפיך. וחוצמזה... הלוא הבטחתם... אתם לא תחסמו ואתם תתנהלו יפה.
איזה קטע של שקר.
אז או שתחדל... או..... שהשקר המלא יתגלה בקרוב.

נערך לאחרונה ב:
כה אמר ביריון הפורומים...
מ ש ה 53 אמר לסבא "ביריון הפורומים" ועוד פעם האירוניה יורה לעעצמה בראש.
עד אשר התחלת לשחרר חסימה של מ.ח.פ. בשמותיו השונים והמזיקים.
הקטע המצחיק זה שרוב הפעמים שהוא שחרר אותי ברוב החשבונות שהוא שחרר אני בכלל לא רציתי. נראה לי הוא לא הבין את הקונספט. כמו עם שני החברים המנהלים האחרים שלי, שיש לי עוד מלפני סבא ושחר, אם אני רוצה חשבון מסוים כזה או אחר, משוחרר, אז הוא, כמו המנהלים החברים האחרים שלי, אמור לחכות שאני אגיד לו לעשות את זה ולא לשחרר חופשי שוב ושוב את כל החשבונות שלי. בטח ובטח כאשר אנחנו מדברים על זמנים שאין לי זמן או עניין לכתוב בתפוז ובטח ובטח בהתחשב בהעדפתי לחזור בעוד ועוד חשבונות חדשים לחלוטין.

רוב הפעמים ששוחררתי לא אמרתי לו בכלל לשחרר אותי והתנגדתי התנגדות קשה ונחרצת לחסימת גולשי פורום אקטואליה. איך זה יכול להיות ששמתם אותי באמצע של כל החרא הזה והפכתם את הכול לאשמתי?

שמותיי לא מזיקים. אני הגולש הנאהב והנערץ ביותר בתפוז, מסיבות מובנות.
אל תעשה מעצמך צדיק, כי בסוף גם אתה וגם הנהלת האתר תתיבעו על הוצאת דיבה / לשון הרע.
האיי-קיו שלי הרגע זרק את עצמו ממגדלי עזריאלי.

ai27

Well-known member

איתכם הסליחה.
במקום לחבור ולאמץ את התנהגותו המגונה,
עליך לשחרר כל גולש שמשה חסם.
מכל סיבה שהיא
לחסום לוקח יותר זמן מלשחרר

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
במקום לחבור ולאמץ את התנהגותו המגונה,
עליך לשחרר כל גולש שמשה חסם.
מכל סיבה שהיא
לחסום לוקח יותר זמן מלשחרר

הקטע הוא שמשה לא מסוגל אינטלקטואלית להתמודד מול שחר אז הוא חוסם אותו, אבל בינתיים אני חוסם כותבים שחלקם חפים מכל פשע חוץ מהמכשפה הזקנה הבלה כוכבית וההומו מלאכת מחשבת שהוא גם 1ג'אי אף קיי 1.
השאלה היא מה עדיף להוד רוממותו משה. לחסום באופן תדיר את שחר? ואז גם להשבית את אקטואליה, או לחדול ממעשיו ועל ידי כך יחזור השקט למחוזותינו, הכדור עכשיו במגרש של משה53

ai27

Well-known member
הקטע הוא שמשה לא מסוגל אינטלקטואלית להתמודד מול שחר אז הוא חוסם אותו, אבל בינתיים אני חוסם כותבים שחלקם חפים מכל פשע חוץ מהמכשפה הזקנה הבלה כוכבית וההומו מלאכת מחשבת שהוא גם 1ג'אי אף קיי 1.
השאלה היא מה עדיף להוד רוממותו משה. לחסום באופן תדיר את שחר? ואז גם להשבית את אקטואליה, או לחדול ממעשיו ועל ידי כך יחזור השקט למחוזותינו, הכדור עכשיו במגרש של משה53
בדומה לרון,
אני לא חושב שמשה מסוגל לעשות דבר כזה...

אבל את בטח לא תביני את זה כי את מכשפה זקנה ומרושעת בדיוק כמוהו. |מכשפה|
אני לא חושב שהיא זקנה. נראה לי שהיא צעירה. בת בערך בין 25 ל-35. כאילו, בגלל הילדותיות, הבנת? מה, אתה לא מסכים?
אבל בינתיים אני חוסם כותבים שחלקם חפים מכל פשע
אז אולי אפשר שלא תעשה את זה? אתה רואה שהגברתי את הקצב של המלחמה נגד משה ומסרתי שני דיסק-און-קיים לתפוז, אז בוא תן לי לעשות את העבודה שלי ובוא נעשה את זה לגיטימי. אולי הצעדים הלגיטימיים יעבדו?
חוץ מהמכשפה הזקנה הבלה כוכבית
אותה אתה בטוח לא צריך לחסום.

רוב הזמן נח

Well-known member
ואם משה יבוא לכאן אחר כך וגם יחסום את מי שכותב כאן?

בקיצור, האתר בדרך להרס חסר תקנה.

למעלה