הודעה לגבי אבשוש

superaroma2

New member
הודעה לגבי אבשוש

רציתי להגיד שאבשוש שיחק אותה ואני מעריץ שלו. מי שראה את השידור שלו עם נועה היום בלילה יודע על מה אני מדבר. הלוואי וכולם היו כמוהו, בתקווה שראם ילך אחריו וכך יעשו גם אחרים. תודה לך אבשוש.

חחחח שמע אני שוקל לגשת למשטרה נגדך

אתה מאונן סדרתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה יודע מה יש כל יום בבלוג מבוגרים יאללה לך לישון כבר דאחילק ומעניין שאתה לא נכנס יותר עם הניק שלך לבלוג הא???? :) מישהו נאנס פה

דדי אחי הוא היה חסום ל 3 ימים

אז הוא התחיל להירגע עם האימרות שלו בניק של סופרארומה2 הוא עשה שטויות בבלוגים וראיתי שהוא נחסם ע"י הרובוט אז נאחל לו עוד הרבה חסימות בעתיד אולי הוא ישתנה לטובה שהוא יקלוט שיש אנשים ומנהלים בתפוז ופוליסים ששומרים על הסדר

superaroma2

New member
אין תגובות ?

אני כותב משהו חיובי על אחד מהשדרים פה ואף אחד לא מגיב ? יש לכם משהו נגד אבשוש ? מה הסיפור שלכם ?

superaroma2

New member
בקיצור כולכם צבועים

כשנכתב משהו שלילי לגבי מישהו כולם משחקים אותה חברים שלו ומגנים עליו. אבל עכשיו כשכתבתי משהו חיובי על מישהו, אף אחד לא מחזק את דברי, כאילו לאבשוש אין כאן חברים.

ערןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אחי היית אחלה אחי בתוכנית אבל לא היית צריך להתוודות על היצרים המיניים שלך חחחחחחחחחחחחחחחח נשנשנוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

superaroma2

New member
כולם צריכים לקחת דוגמא מאבשוש

אני לא אפרט כי זה פחות מתאים לפורום הזה ויותר מדהים לפורום המבוגרים אבל פשוט כולם צריכים לקחת דוגמא ממנו. גם חשיפה לא מעטה בכלל (עדיין יש מקום לשיפור, אבל לא נפרט) וגם חשיפת פנים שזה החלק החשוב ביותר.

הלו ימכורים

צאו מהבלוג כבררררררררררררררררררררררררררררררר אפשר להיות חברים במציאות גם בלי הבלוג אבי ישמייייייייין חייצי חיייצי חחחחחחחחחח

אתה לא שווה יחס בכלל בגלל זה

לא עונים לך ולאבשוש יש מספיק חברים..ואוהבים אותו גם בלעדיך יא ילד ויראטי מפגר

יש לי 2 מילים להגיד לכולכם ולבשושע!

בושה וחרפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה כבר מוגזזזזזזזזזזזזזםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם בעעעעעעעעע

בואנה תגיד לי ימסכן

אין לך משהו יותר טוב בחיים לעשות מאשר להיות במבוגרים קבוע 22:00 ולעשות ביד ולהזיל ריר שם על אנשים איכססססס חרמן מגעיל סע סעעעע

superaroma2

New member
הסיבה האמיתית היא

שכולם פה במבוגרים ופשוט הם לא מגיבים כי הם מתביישים בזה או משהו מוזר כזה אני אחד היחידים שגאה לומר שאני פה בשביל המבוגרים ולא מתחבא או משהו כזה.

מושמושה

New member
כולם במבוגרים... אולי אבל..

יש להם טאקט! ראבק!!! מה נסגר איתך בנאדם?! מחפש ציצי?! לך לאתרי פורנו אנערף! יעלוב:-\

superaroma2

New member
מה קשור ?

מה קשור טאקט ? אמרתי משהו טוב ! כולם צריכים ללמוד ממנו וגם מנועה שאותה אני בכלל מעריץ, איזה אומץ !

אבשוש הוא אנס קטינותתתתתתתתתתתתתתתת

תזהרו ממנו הוא ממשפחת בני סלע וג'קי גולן הם משפחת האנסים הכי גדולים שיש היום מחפשים אותך עד היום :p:p:p:p אפצ'וצצצצצצצצצצצצצצ יאנס חעחעחעחחעחע <<<<אחיין של איש המאגיה2

למעלה