הודעה לאנשי האור

HotIce35

New member
הודעה לאנשי האור

אנשי האור באשר הם - בימים 17-18/10/2006 תתרחש תופעה אנרגטית יחודית אשר תשפיע על כולנו http://www.ima-adama.co.il/homesites/Preview.asp?Page=4044&WebsiteID=1144 כדאי להיות במקום מתאים ביום הזה :) יצאתי הערב למדבר והבנתי היכן אני אהייה חאן שחרות צופה אל המדבר מתחבר לאור. כל מי שירצה מוזמן לבוא ולהגביר את האנרגיה ליצור מעגלי אור של הגות ואהבה מעגלים של צחוק ושימחה של צפייה בטבע של נגינת החיים שלנו הופכים לגופי אור ומצטרפים למעגל האור הלבן של כל אילה שבוחרים - בחיים באור ואהבה למול אילו שעדיין מסרבים להתעורר ובוחרים לפחות כרגע במוות ובשכול בואו ונאיר יחדיו את המציאות ונברא אותה יחדיו או לחוד אך בתוך מעגל אור גדול אני מבטיח לעצמי לפחות :) שאני אהיה שם עם חיוך ואהבה אריאל רחמים 12 מגשר עולמות ( www.tzolkin.ch)

אשכר

New member
גם אני הייתי שם באותו זמן, ו...

אני אוהב את הטבע ואת מעלה שחרות כמו שהוא, מקום של איזון טבעי בין חושך לאור, מקום שבו המציאות הפיזית והגיאוגרפית לא נאנסת על ידי אנשים. שחרות זה ישוב מאוד חשוך, יחסית. למה בחרת אותו דווקא? אין שם תאורה ורואים שם את הכוכבים והטבע. כל עוד לא עושים שם מסיבות רועשות - אז גם אפשר לשמוע את הקולות של העשב והאדמה. איזה מזל שלא נפגשנו.

למעלה