הודעה לאיציק (avitalit)

avishyes

New member
הודעה לאיציק (avitalit)

איציק, לא שכחתי אותך וכמו שאמרתי חיפשתי ואפילו מצאתי את המטבע בי-מטל שיש לי. מכיוון שאין לי מושג מאיפה הוא מרפתי תמונה אם הוא חסר לך באוסף, צור איתי קשר וקבל אותו מתנה. אביש

avitalit

New member
כן . אריק גם אני נלכדתי ברשת ..

כנראה ש"אספנות" היא תופעה מושרשת ... ... אי אפשר להתגבר על היצר
בקיצור - במקביל לשני האוספים הראשיים (אוסף בתי הכנסת ואוסף הבולים הקלאסי של ישראל ) מתהווים להם בבית עוד כמה אוספים קטנים וחביבים : ספרי ידיעת הארץ. מטבעות ישראליים. שטרות ישראליים . ומטבעות בימטאליים . איך אשתי אומרת ? ... " מ ח ל ה " ... יש לך איזה חדר פנוי בשבילי ? תיכף זורקים אותי מהבית ...

כרגע, אין חדר פנוי.

אבל אחרי שיזרקו אותי מה
, יהיה כאן חדר פנוי. אגב, היינו בים, והתחלתי לאסוף
ות. יש קצת בעיה באחסון, אבל הן מאוד יפות. מעולם לא נתקלתי קודם בסוג הזה - שקופות ללא צבע, ועצומות (נתקלנו באחת שהיתה בערך 80 ס"מ קוטר. אמאלה.)

מאמאסאן

New member
מדוזות - חוויה מפוקפקת

אתמול היינו בחוף הבונים, מומלץ ביותר, שמורת טבע מהממת ביופיה, דיונות לבנבנות, צמחיית חוף, וים על כל גווני הכחול, בחוף שרותים, מקלחות,ומזנון קטן, ויש אפשרות לחנית לילה, (להקים אוהל, ברצועת החוף המותרת, או להחנות קראוון, שיקבל אספקת חשמל ומים), מחיר הכניסה לחוף, שווה לכל נפש, אנחנו נהננו מאד, את ההנאה הזו, החליטה להעכיר מדוזה עקשנית אחת, שנצמדה אל אמת ידה של ביתי, אחרי שסולקה, היא הותירה אחריה חלקת עור צרובה, כוויה של ממש. כדאי להצטייד בבקבוק חומץ טבעי, תרופת סבתא בדוקה, להקלה.

תמיר1991

New member
חוף הבונים הוא בהחלט שמורה מעולה!

הייתי שם ב- 2 טיולים שנתיים, מקום מדהים! תמיר.

למעלה