הודעה לאיל

BlogTV Police13

New member
הודעה לאיל

אתמול (יום ראשון) גם אני וגם סאלי קיבלנו את אותה הודעה כמעט באותו זמן, אני קיבלתי אותה כשנכנסתי לבלוג וסאלי קיבל אחרי שהוא עשה ריענון לבלוג. ניסיתי לעשות שחזור מערכת, להסיר ולהתקין את הדפדפן, לעשות עדכון לווינדוס, למחוק את התיקיה I2I, למחוק את launcher..., ניסיתי גם להכין משהו במטבח וכלום לא עושה, לא מצליח להיכנס לבלוגים, דרך האדמין הישן אני מצליח להיכנס. יש תשובה לזה?

BlogTV Police29

New member
לי יש תשובה :)

נכון שזה מעצבן...??????????????????????????? !!!!!!!!!!!!!! תראו מה אני סבלתי שלי היה את זה , אבל מה שמפליא אותי זה התחיל שאני נכנסתי לאדמין הישן ואז זה התחיל לי נראה שיש שם מן וירוס או משהו . בכל אופן הפתרון שמצאתי בכדי להתגבר על כך היה שחזור המערכת יומים קודם. לי אני תשובה אחרת לפיתרון. סורי איש

BlogTV Police39

New member
אייל בבקשה > >

אנא תפתור לנו את הבעייה הזאת...זה מוזר מאוד... ואין קשר לאדמין הישן אני עובד איתו באופן קבוע!! בניק רגיל איננו יכולים להכנס :((((( ואנחנו מכורים כן כן מכוריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ואני עצובי עכשיו:(

BlogTV Police32

New member
שלומי כנס לפה שניה

תבין שניה אח שלי שיחזור המערכת לא פותרת לך כלום במחשב! זה על פני השטח בלבד אתה סתם דופק תמחשב שלך שאתה מחיזור אותו אחורה אתה תבין את זה בשלב יותר מאוחר:) על החתום מומחה למחשבים יוסי בעמ מספר פון 051111111 ואין אף אחד

BlogTV Police29

New member
עלק מבין מצוץ לי :p

עובדה לי זה פתר את הבעיה אחרי שכמה "מומחים" ניסו לעזור לי.

BlogTV Police32

New member
אייל דחוף כנס לפה דחוףףףףף

בחיית אייל ידידי אתה אם יכול בבקשה תסביר לידידנו המתחנגל פוליס 29 אם תשכח שהוא צילם תהופעה בפלאפון "ישר" שלומי אתה בכלל זוכר את זה???????????? חחחחחח הרגת אותי חהחה חה את משמעות שיחזור המערכת ... עלי בירה עם ציפס... בתודה מראש פוליס 32 מחבורת (לא ניתן לך להגיד תמילה האחרונה"

BlogTV Police11

New member
ואללה זה גדול!

פוליס שלא מבין את ההודעה של עצמו. אני מבקש מתפוז לממן לכל פוליס פרשן שיסביר לו את ההודעה של עצמו.

למעלה