הודעה טובה

הודעה טובה ../images/Emo127.gif

אז היום הייתה לי הערכת משקל לאביגיל (שם עוברי) שכרגע אנחנו בשבוע 28, בעקבות ההריון הקודם, ורמת הלחץ שלי אני כבר יומיים בלחץ שאחרי הערכת משקל הזאת, אני נוסעת ישר ללבית חולים כי היא קטנה מידי.. בכל אופן לפי האולטרהסאונד, הקטנה הזאת במשקל 1,214. וזה כל כך מרגיע אותי, שלמרות בטן של חודש רביעי - חמישי, שכל אחד טורח להגיד לי כמה היא קטנה, הכל בסדר ותקין!!!! אז עכשיו אפשר להרגע מאביגיל ולהתחיל להילחץ מהמלחמה
. וחוץ מזה משהו קצת מעצבן, אתמול אני עומדת בתור בסופר ואיזה אישה אחת מבוגרת למידי ביקשה ממני להיכנס לפני כי יש לה מעט מוצרים ואני בטוב ליבי מסכימה (דבר שלחלוטין לא מתאים לי..) והיא בתמורה לכך מעבירה לי סיבוב על הבטן... לא מעצבן?
אמא של עופרי

26יפעת

New member
לפחות זה סימן שרואים שיש בטן...

מה אין אצלכם קופה מהירה??? וחוץ מזה שמחתי לשמוע את החדשות הטובות, יש לך עוד 12 שבועות!!!

כשאישתי היתה בהריון

היא נגנבה. סיפרה לי שכל מני נשים שהיא לא מכירה בעבודה עושים לה סיבוב על הבטן. בהודו, למשל, כאשר נתקלים באדם שמן גם כן עושים לו סיבוב על הבטן, כסגולה לאושר. אולי באותה דרך, המבוגרת רוצה שוב להיות בהריון? מזל טוב על העוברית הגדולה. למרות המשקל המרשים, חכי קצת עם הלידה. יש מספיק פגים בפורום....
שיעבור בשלום...

ayelet i

New member
באמת הודעה טובה!

גודל הבטן באמת לא מצביע על שום דבר. אצלי בקושי יצאה הבטן ולהזכירך נועם נולדה בתחילת שבוע 28 במשקל 1200 גרם. אני זוכרת שעוד בהתחלה, לפני שהיתה בכלל בטן, היו פה ושם בעבודה (שידעו) שהעבירו ידיים על הבטן... מצאתי את עצמי נרתעת לאחור, תמיד... נורא מרגיז שעצם העובדה שאת בהריון גורמת לאנשים לחוש בעלות על הבטן שלך... אבל... שאלה יהיו כל הצרות שלך - חוצמזה מאחלת לך רק נחת מאביגיל מעתה ועד בכלל!

../images/Emo65.gifכל הכבוד לאביגיל../images/Emo45.gif

משקל יפה מאוד , והבטן הקטנה לא מעידה על שום דבר, אז תפסיקי לחשוב מחשבות של בית חולים , ולהתחיל לחשוב על הריון שנמשך לפחות עוד 12 שבועות
ואל תדאגי , לקראת סוף ההריון את עוד תספרי לנו כמה את

קרן משם

New member
עזבי מלחמה

אסור לך להלחיץ את עצמך. שמעת?! (קל לי לדבר במרחק של 3000 קילומטר) כולכבוד לאביגיל העוברית...היא עושה לך נחת כבר בשלב הזה! שתביאי לנו רק בשורות טובות!

למעלה