הודעה חשווווובה!!!

BiAAcH

New member
הודעה חשווווובה!!!

היום בשעה 23:20 בערוץ +yse יש קונאן אובראיין, ונחשו מי מתארח שם? ג'וני נוקסוויל!!! חובה על כל מי שיש לו יס לראות...

Yippy skippy

New member
יש לי yes אבל בגלל שההורים שלי מפגר

ים אין לי yes + איזה מפגרים!! למי לעזעזל (חוץ ממני) יש את החבילה האומללה הזאת עם ה-5 ערטצעים הבסיסיים האלה??? מפגרים ההוריחם שלי... איך יצאה להם מישהי כל כך מושלמת כמוני?!?!!? המממ... אתךם יכולים להתעלם מהחלק האחרון (=מולשמת..) בבקשה... =)..

Yippy skippy

New member
ערטצעים=ערוצים, הוריחם=הורים,

אתךם=אתם, מולשמת=מושלמת רואים ילדים, זה מה שקורה שעושים דברים במהירות.

Yippy skippy

New member
אני? אני תמיד מחוברת,ועשיתי ICQ חדש

והוספתי אותך לרשימה שלי אבל לפעמים זה עושה בעיות כאלה.. כמו למחוק בקשה לאישור (אישור לרשימה).. בכל מקרה אני אעשה re-request authorization או משהו... כל מקרה, מספרי הוא 202347857 ויש לי שם, קרן... בלעעע קרן נשמע כמו שם של ילדה קטנה ותמימה... ואני לא, האמן לי.. :)

אני יודע שכחתי באותו רגע את השם שלך

ואחרי זה חשבתי איזה אידיוט אני...חחח

../images/Emo5.gif../images/Emo122.gif

אוףףףףף!!! אני שונאת את ההורים שלי דווקא לפני שבועיים הם ביטלו את החבילה של הבידוררררררררר וכל זה בגלל אינטרנט וחשבון טלפון מפגרררררררררר

BiAAcH

New member
אנשים...

הקלטתי את הקטע איתו למחשב ואני אעביר אותו לדיסק. אבל זה הקליט לי עשר דקות וזה יצא איזה 400mb...

יוווווווווווווווווווווו

העברת את זה למחשב?????????????????????????? פליז תשלח ליייייייייייייייייייייייייייייייי אני אתמול כמעט עברתי התמוטטות עצבים!! לאף אחד מהחברים שלי אין יס...

Yippy skippy

New member
אממממממממממממממ... אם אפשר......

גם לי בבקשה!..... מספר האייסי שלי רשום למעלה, אבל רק כי אני נחמדה (?), אני ארשום שוב! 202347857

BiAAcH

New member
כולם...

מי שרוצה שאני אשלך לו את זה שידבר איתי, האיי סי קיו שלי הוא 21275666 FuckThisNickname ו-Yippy skippy, כבר שמתי אותכן ברשימה שלי... אבל קחו בחשבון שזה משהו כמו 400 מגה, אבל אפשרי...

למעלה