הודעה חשודה

loquado

New member
הודעה חשודה

צ'מעו . אני ממש נהנה להסתובב כאן בין ההודעות השונות. ההומור משובח, השנינות חסרת פלצנות, ויש חיבה וחום אנושי והעדר מבורך של ציניות . (או קיי- יש ציניות אבל היא אינה מרושעת) בקיצור, כל עוד אתם לא עוקפים אותי מצד ימין ב 140 קמ"ש עם טלפון באוזן האחת ובאגט ביד השניה אני די מבסוט לפגוש אותכם. -שלא תגידו לא ידענו.

hillelg

New member
והרי ציניות:

טלפון באוזן האחת ובאגט ביד השניה? איזו אנטומיה אתה חושב שיש לנו? טוב, טוב... פשוט לא נעים לי שאתה משבח את כולם חוץ ממני ("הומור משובח", "שנינות", "חסרת פלצנות", "חיבה", "חום אנושי"... אי אפשר להזכיר משהו שיתאים לי?)

loquado

New member
אני יכול להתאים לך ניק חדש וזרחני

שיהלום את המבנה האנטומי של הבאים מגלקסיית M67ZRU . -טעיתי במיקום היד או משהו ?

hillelg

New member
פשוט

דיברת על הפלאפון ביד האחת והבאגט באוזן השניה (או הפוך) - מה שמחשיד לגבי מיקומם של האוזן ו/או היד.

hillelg

New member
../images/Emo6.gif

ויש לנו גם כיפה ירוקה (מודיעין כבוד!) על הראש...

nutmeg

New member
שיואו! מחמאות!

איזה כיף! (עכשיו תזביר לי מה זה loquado)

loquado

New member
בשביל לזבר את האוזן

חלב+תותים\בננה+קרח לתוך מיקסר (+רום\ברנדי) = לוקוואדו בארגנטינאית. טעין מאוד, ממש טען חלוני,ומתאין ללילות הקיץ החמין. -אני בכלל מסרט בורקס, סתם אימצתי .

shellyland

New member
וואלה? זה אמיתי?

מה יש לפלג הארגנטינאי של הפורום לומר להגנתו?

אטיוד5

Active member
אז בה ...

מסתבר מהתגובה שמעליך, שהבנַדם עדיין לא קלט. אני מבין שנראה לך שלא כדאי להסביר לו. נכון? בוא נעשה ביחד לגידול דור ישראלי עזוז ועילג. למה, מה קרה? מצד שני, אתיר לך לאשפז אותי באבראבנל בעוון הטיק הטרחני, הנדיר, וההרסני הלזה שלי. (חה, חה, הודיעו אתמול שיסגרו אותו.)

loquado

New member
קלטתי אותך -אותכם

ו...כן לא התאכזבתי. לא! כן התאכזבתי.

אטיוד5

Active member
רווח אחרי קו מפריד.

וכמובן, סליחה אם נפגעת. הערתי בעדינות, ואז בא אדון "אז מה", ולא נותר לי אלא להסיר כפפות. טיקי, או התיק שלי, הכל בעיני המתבונן, לנסות ולתקן. ויש הרואים בכך התנשאות. באמת בעיה. כוונתי להועיל ברוח טובה.

למעלה