הודעה חשובה.

Noelit

New member
הודעה חשובה.

זה בקשר למכתבים שביקשתי מכם לכתוב. אני סיימתי לכתוב את שלי (לקח לי שבוע שלם לכתוב איזו פסקה, כי פחדתי שאני אגרום לו לא לרצות לבוא לארץ). אם יש מישהו שרוצה לכתוב מכתב, אז שיכתוב אותו מהר, כי אני כבר רוצה לשלוח לו את המכתבים. הנה מה שאני כתבתי: Dear Noel, My name is Michal, I’m 14 years old and I’m from Israel. There are a few things I’d like to tell you, even though I know you probably get many letters from fans all the time and you’ve already heard everything. First of all, I wanted to say that I appreciate you as a person and as an artist as well. Your music always makes me happy, and I listen to it almost everyday. Secondly, I know that the first thing that people think about Israel is the terror and bombing, but the life here is not as dangerous and fearful as it seems. There are really some bombing and terrorism attacks, but most of the terror happens in specific places, not near Tel-Aviv or Jerusalem. I’m not afraid to walk on the streets at all. I feel that the place where I live is much safer than places like New-York (for example), where people have guns and some insane person can shoot you just like that. There is much more here in Israel than dangers, and I added some pictures of Israel so you could see that. You have many fans here, and they all want you to come here. I have so much to say, but if I say all that I think about you and your music- I’ll sound flatterer. So I’ll just say that if you come to Israel (even if it’s just you and Gem), you’ll really make my dream and many other people’s dream come true. Oh, one more thing... I also added a picture of yours and I’d be happy if you sent me back an autograph on the picture or a letter (or both). If you want to write back, you can send it to my E-mail or to my address in Israel. My E-mail: [email protected]. My address: Country: Israel. City: Ra’anana. Street: Jabotinsky St. 7 (house no.), 13 (flat no.) Zip code: 43363 Love, Michal Hazani. והוספתי כמה תמונות של ישראל.

cmpo

New member
../images/Emo109.gif מהמם ../images/Emo13.gif

כתבת מדהים... הסגנון שלך יפה. המון פעמים אני גולשת בצ'אטים עולמיים, בשביל סתם לתרגל את האנגלית שלי, ואנשים שואלים אם אני לא מפחדת לצאת לרחוב שלא ייפול עליי טיל 0__O העולם לא מודע לזה מספיק שישראל זה כמו כל מקום אחר בעולם, לכל מקום כזה יש את הסכנות שלו... והסכנה שלנו זה אותם טרוריסטים

sok777

New member
מגניב, יופי של מכתב..

אני חושב שזה חשוב שגם אני אכתוב מכתב. אז הנה המסנג'ר שלי: [email protected] אני אכתוב בקרוב.. אל תשלחי בבקשה עד שלא אכתוב. תודה! וכל הכבוד לך.. אני מעריך זאת.

shmuelr

New member
חחח אני חושב שעשית מישראל וויטנאם

אנשים לא חושבים על ישראל כדבר כל כך חריף מצד הפיגועים. אבל מכתב יפה , אנגלית מדהימה.

Noelit

New member
תודה:)

ואני אחכה לכל מי שרוצה לכתוב, אני פשוט אומרת שתתחילו לכתוב (ושלא יקח לכם שנה). חברה שלי הייתה במחנה קיץ באמריקה, ואנשים שאלו אותה אם היא יודעת לרכב על גמלXD אני חושבת שזה חשוב להבהיר לאנשים בעולם שישראל זה ממש לא מה שחושבים, לשנות את התדמית שלנו דחוף. וזה מתחיל מהדברים הקטנים. אז שבוע מעולה לכולם

sok777

New member
צודקת ב100%. בסופשבוע [מהיום בערב]

אני אשתדל להתחיל לכתוב, פשוט לצערי יש לי סחות דעת לא משמחות.

יפה, יפה.

אני גם אכתוב בקרוב. :) ורגע, אמרת שצירפת תמונות. איך אתם מעבירים לו את זה, תזכירו לי? [נו מה, אני סנילית.
]

A m i t HR

New member
../images/Emo13.gif

קודם כל- כל הכבוד על הרעיון! אני מאוד מקווה שאכן הוא יקרא את המכתב שלך ושל רבים אחרים מישראל... ואת כותבת ומתנסחת מאוד יפה
רק שאלה אחת יש לי, לא סיכמו שנעשה מכתב אחד מכולם? אמרו כאן שאחרי הכל אם כל אחד יכתוב ספק אם יהיה לו כוח וזמן בכלל לקרוא את כולם...

sok777

New member
כן.. אבל כנראה שבסוף לא

פשוט נשלח את שלה ואת שלי ואולי עוד כמה שיוסיפו כמה שורות.. ככה נראה לי זה יהיה בסוף.

RoySupernova

New member
יפה מאוד

את כותבת ממש טוב, אני מאוד בעד שהמכתב הזה יישלח. אני לא סגור על הניסוח של המצב בישראל אבל הרעיון עם התמונות גדול ואהבתי את ה"אני ישמע מתחנפת עוד יותר" ו"גם אם זה רק אתה וגם".. בקיצור זה הרבה יותר טוב ממה שאני הייתי מצליח לכתוב, אם הייתי מצליח לכתוב משהו בכלל. בעזרת השם קודם כל שזה יגיע אליו והוא אשכרה יקרא את זה. השאר תלוי בו. איזה תמונות של ישראל את מתכוונת להוסיף? שיהיו דברים עם נוף יפה אבל גם כמה תמונות תל אביביות, כי זה נראה לי החור הכי גדול במוניטין שלנו, שחושבים שאנחנו חור שאין בו כלום, ותמונות מתל אביב יכולות למחוק את המחשבות המפגרות האלה. שיראו שיש פה חיים כמו בכל מקום אחר, ואף יותר טובים.

Noelit

New member
אה..

דבר ראשון תודהD: אני באמת מקווה שהוא אשכרה יקרא את זה, כי הוא בטח מקבל מה זה הרבה מכתבים. הוספתי 2 תמונות מת"א, כנרת, ים המלח, ירושליים כמובן ועוד כמה. לא זוכרת בדיוק. מי יודע? יכול להיות שעד עכשיו הם לא הגיעו כי הם פשוט לא חשבו על זה. אז אם הם יקבלו מכתב מישראל, יכול להיות שזה יהיה משהו חדש בשבילם.. או שגם מפה הם מקבלים טונות של מכתבים?P:

RoySupernova

New member
לא יודע..

זו פעם ראשונה האמת ששמעתי על מישהו מישראל ששולח מכתב.. נראה לי. והבחירה של התמונות נשמעת טובה

YOasis

New member
אחלה יוזמה!

אני אצטרף לכולם ואגיד שהמכתב מנוסח בצורה מושלמת. אנגלית מעולה... כל הכבוד
ואני חושבת שכולנו צריכים לכתוב מכתבים בנוסף למכתב שלך. הקטע הוא שרוב הסיכויים שנואל עצמו לא יקרא אותם... לא נראה לי שהוא שם על הדברים האלה כל כך. לפחות זה מה שהוא מראה. אז מצד שני מכתב אחד יכול להספיק. אני חושבת שצריך להתמקד יותר בקהילת אואזיס שיש פה בארץ, ופחות במצב... אבל את יכולה להוסיף נגיד שיש המון ישראלים שטסים לראות הופעות שלהם בכל העולם ושהקהילת המעריצים הישראלית ממש גדולה וממש הולכת עם אואזיס לכל הדרך וזה... וככה לרמוז להם שהגיע הזמן לעשות בסיבוב הופעות של האלבום הבא הופעה נחמדה פה. אני חושבת שזה יותר חשוב וזה תכלס מה שצריך לעניין אותו. שיש פה מעריצים שיבואו להופעה. לא הארץ דווקא. ושוב, כל הכבוד לך, יוזמה מבורכת!

למעלה