הודעה חשובה

הודעה חשובה

האמת שעכשיו אני בספק אם היא חשובה, אני באתי לאחל ליושנים לילה טוב למרות שאני עוד לא יושן

אתקן אותך שוב אידיוט

במקום יושנים = ישנים במקום יושן = ישן . ואגב אני לא בא להרגיז אותך ועל הז*** שלי אם אתה כועס עלי או לא. אני בא לתקן אותך וגם לנסות לגרום לך אולי להבין כמה צחוק אתה עושה מעצמך. וכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אתה מתנהג כמו טרול נכון לא מתעלמים ממך---- אבל בהחלט לועגים לך . ואתה יודע מה?... תבטל את המילה טרול - שים לב להתנהגות שלך ולשטויות שאתה עושה תנסה כאילו להסתכל מהצד- שמה שאתה כותב נניח מישהו אחר היה כותב את כל הטמטום הזה... מה היית חושב עליו??? בטוח היית חושב לעצמך כמה הוא מטומטם. וככה כולם חושבים עליך- גם אם כותבים את זה וגם אם לא. שיהיה יום טוב לכולם כולל כולם !!!

זה רק מוכיח ששוב

אם היה פה טרול אמיתי אז אתם לא הייתם עושים כמו מה שזה שמישתמש בשם המישתמש-זה ממכר-,המליץ, שזה להיתעלם מטרולים ולא לילעוג ליטרולים,כלומר לא להתייחס לטרולים, את המאמר של זה שמישתמש בשם המישתמש-זה ממכר- אני מצדיק, את טענותיו כלפיו שאני טרול,אני לא מצדיק, זה רק מראה שיש פה אנשים שונים,אבל אני לא אתייאש מזה על הצד הטוב! ובקשר לזה שמישתמש בשם המישתמש-זורם בלילות- אני לא כועס עליו,גם אם הוא כועס עליי,

לווין אתה טועה בהחלט

זה שאנחנו מגיבים זה לא בגלל שאתה לא טרול ! אל תדאג אתה טרול אתה יכול לישון בשקט אנחנו מגיבים בגלל שאתה טרול מזן חדש שעדיין לא מכירים וכרגע חוקרים עליו ברגע שנגלה את הזן החדש ונאמת את זה שאתה אכן כמו שאנחנו רוצים (בסכנת הכחדה) אז אנחנו נפסיק להגיב לך !! ואכן כל מה שהקדוש ברוך הוא עושה הוא לטובה אחרת איך היינו מגלים זן חדש של טרולים שכמותך ? אבל לצערי ולצערו (של הקב"ה) הוא לא ידע לפני מה הוא נמצא כשהמציא אותך אז אני יכול להגיד לך שזה שמשתמש בשם המשתמש "זה ממכר" צדק לגמרי אז אתה יכול ללכת לישון בשקט עכשיו אתה עדיין טרול !!!

וגם אם כהגדרתכם

אני היתי טרול מזן חדש, אז לא נראה לי שבזאת זה שמישתמש בשם המישתמש -זה ממכר- מסכים איתכם,לא רשום במאמר שלו על הטרולים,על הבדלי זנים בטרולים,אלא רק על מטרה ראשית אחת,אך ורק לשים אזהרת טרול ורק מה ששייך לאזהרה הזו,בתגובות של הטרול,

אוי (רמי) לווין

אני ממש לא כועס עליך אני יותר מרחם עליך ובקשר לזה ש"זה ממכר" טעה בתגובה פה אתה רק מוכיח יותר שאתה טרול מזן חדש הטרול מהזן הישן היה סותם

למעלה