הודעה חשובה !

הודעה חשובה !

ניראה שמיצתי עם בלוג תפוז אני מודה שנסיתי להכניס כאן קצת השכלה ותכנים מעניינים יותר .אני מקווא שבלוק תפוז ישתנה לטובה !אני בטוח שיש גולשים שנהנים ליגלוש בכיף . אצלי זה עבר התענוג הזה אני ניכנס לכאן מיתוך משעימום ואילוץ!אין לי מה לחפש כאן יותר .אני מאמין שכל דבר טוב קורא .אז שיהיה לי בהצלחה בדיאטה תרשו לי לפרגן לעצמי.שיהיה לי בהצלחה במציאת אשה לעתיד .וגם בפרנסה, והכי חשוב זה הבריאות .מי יתן ושכל אחד ואחת כאן יצליח בתוחמו . שיהיה לכולנו לילה טוב!

אז ככה

אני לא כועס עליך בכלל, אני מאמין שבעולם הזה כמעט כל טעות שעושים אפשר לתקן, ואם תחליט לחזור לפה אז אני לא אכעס עליך,ואבין את מצבך, ואני מאמין שחלק ממה שקורה לי בפורום הזה שזה חלק מהחיים שלי,זה לצורך היתנסות בעולם הזה, והכי חשוב אני מאמין שכל מה שהקדוש ברוך הוא עושה זה לטובה,

ואני חייב גם לציין ש

יש אנשים שאני לא כועס עליהם,שאם הם רושמים פה דברים שונים אז ככלות הכל יתכן שהם רושמים זאת משיעמום, ואם אני לא טועה יש גם עניין של להעמיד כל אדם לכף זכות כל עוד לא יודעים מה גרם לאדם לעשות את זה, דרך אגב הפעם, אני בכוונה לא רשמתי בנושא של ההודעה -אז ככה- כי זה נראה לי מיותר כל הזמן להכביד על עצמי לירשום -אז ככה- בנושא של ההודעה,

../images/Emo92.gifלווין למה מה יש לך ?

תן לבן אדם לצאת מי כאן בשקט ועל תענה לי להודעות כי מין הסתם תיצא דביל ותדבר לעצמך .אתה בכוונה אוהב להרגיז זה המוטו שלך בחיים להרגיז אנשים !ומה זה הבולשיט הזה שכתבת עם תחזור אני יבין את מצבך. על איזה מצב אתה מדבר אה. אז אני יסביר לך למה אני יוצא מי כאן. גילי 32 ואין לי זמן למשחקים אני אוהב תכלס בשטח.אבל כאן הבחורות לא רציניות . ואני לא יהיה מוכן להכיר כאן מישהי בשביל לדבר איתה בחדר שלה או בשביל להעביר זמן מיותר .רמי שתבין לי אין זמן השעון הביולוגי מתקתק ולצערי לא לטובתנו.אז אני יוצא ממקום שהסיכוי להכיר מישהי הוא קלוש .אין לי זמן לשטויות. לאומתך אני פה לא נגד אף אחד ואחת .כל אחד ואחת כבודו וכבודה . פשוט מיציתי, זהו ניגמר, פניטו, דיי, חלס, לא רוצה יותר, לא מתאים לי, לא בסבבה שלי !עכשיו אני מקווה שאתה מבין ובלי הודעות מיותרות ! שיהיה לכולנו המשך יום טוב.

בהצלחה אילן

אני מאמינה שעם כוח הרצון שלך אתה תצליח בהכל אז בהצלחה בדיאטה במציאת אישה בפרנסה בריאות ובכל מעשה ידייך. נועה

למעלה