הודעה חשובה

tiki tiki

New member
שלא תבינו אותי לא נכון

אני לא אתנגד ליום חופש אבל מה יעזור לשבות? זה הרעיון הכי מטומטם ששמעתי מזה הרבה זמן. התלמידים הם אלה שגורמים לאלימות - נגד מי בדיוק את/ה מתכוונ/ת לשבות?!

devilz

New member
אוי נו באמת..

מצאת איפה לפרסם את זה... פורום שמיניסטים... מילא לומדים עד סוף אפריל... ומה שלא מספיקים עד אז תיגבורים... ועכשיו לקטע היותר רציני.... אתם רציניים? שיולי תמיר תציג תוכנית למיגור האלימות?!?! תפיצו באייסי/מסנג'ר/בלה בלה... מה דעתכם... להפיץ לכל חבריכם עד כמה אלימות זה רע?! ולא לצפות שמישו יפתור לכם את הבעיות.. זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי... אתם מצפים ברצינות שמישהו יפתור לכם את הבעיות? בלימודינו בבית ספר אמורים ללמד אותנו קצת יותר, מאשר מתמטיקה ואנגלית... ובין השאר זה איך להיות בני אדם עצמאיים... בין השאר זה להיות מסוגלים לפתור את הבעיות שלנו בעצמינו... מה זה היה אשמת המורה שזרקו עליה שקית מים.. מה זה אשמת המורים שאתם הולכים מכות... אם יש לכם מספיק שכל להבין שזה לא אמור להיות ככה... אמור להיות לכם מספיק שכל להפסיק את עצמכם.. כי אתם יודעים טוב מאוד שלא ממש ישנה לכם מה המורים שלכם.. יאמרו לכם.. או איך יענישו אותכם.. בלע... אני לא נאיבית כמו שזה נשמע...

למעלה