הודעה חשובה!!!!

הודעה חשובה!!!!

אלה שהיו כאן לפני שבוע זוכרים שהזמנתי חפיסת בניה אצל אופיר לב, אז חיכיתי שבוע וכשרציתי לעקוב אחרי ההזמנה שלי הסתבר שבגלל שלא קיבלתי אישור הזמנה ההזמנה לא בוצעה ויש סיכוי קלוש שחייבו אותי על ה"אי-הזמנה" הזאת. לכן אני מיעץ לכם לעשות את אחד מהדברים הבאים אם אתם מתכננים לקנות קלפים: 1. לא לקנות באינטרנט, זה יכול לעלות יותר ביוקר ממה שחשבתם. 2. לקנות, אבל להשגיח טוב טוב על ההזמנה, ואם אתם רואים שגיאה, בטלו מיד. אל תעברו את הטעות שעברתי, קנו בבטיחות מלאה!!!!!!

אחרי שאתה מזמין

יש אישור ופרטי הזמנה שיהיה אפשר לבדוק מה מצב ההזמנה, אני לא קיבלתי אז זה כאילו לא הזמנתי.

Witchcrafts

New member
הו, אאוץ'.

הם יחייבו אותך או שזה עדיין לא ידוע? אני לא דוגלת בקניות דרך האינטרנט, אבל לפעמים אין ברירה. בכל-אופן, בנוסף לשתי המסקנות שלך - לא משנה עד כמה האתר בטוח וכד', תמיד-תמיד יש לנסות לברר פרטים עם כאלה שהיה להם ניסיון קודם בהזמנות מהאתר (עד כמה האתר אמין וכיו"ב), ועם האתר עצמו, לפני הקנייה והתשלום (כי לפעמים האתר בכלל נטוש או שיש צורך במידע חיוני שלא ידוע).

זה בסדר

אמא שלי דיברה עם אופיר לב בעצמו והוא אמר לה שנזמין כמו בהזמנה של שירות עצמי (שלוקחים את הקלפים בעצמכם) והם יזכרו שזו ההזמנה שלי וזה יהיה כאילו לא היה.

למעלה