הודעה חשובה!!

ההודעה שלי

(הראשונה) התייחסה במדויק למה שהיה כתוב, אני מודע לזה שהיא (ברובה) התייחסה גם אל "רוח הכתיבה" שמאוד לא מצאה חן בעייני, ועדיין לא מוצאת חן, אני חושב שאתם לא שמתם לב בכלל לזה, הלא מרוח כתיבת ההודעה, ומקריאת הודעות של אותו אחד בעבר זה ממש ברור. וגם ההודעה הזו לא הייתה תקיפה בכלל, אלא הבעת דעה, לא הייתה שום התלהמות או קללה או משהו. האם אסור להתייחס גם אל רוח כתיבת ההודעה? ההודעה השניה, זו שאני מתנצל עליה, הייתה תגובה לaeroguy, כיון שהיא תקפה אותו אישית. ובכל מקרה, אני כותב כאן כבר כמה זמן אתם אמורים לדעת שאני לא קיצוני, לא מעליב ושומר על פי תמיד. וגם שאני תמיד מגיב לעניין. אתם לא יכולים להאשים אותי בהגזמת יתר או בכל אחד מהדברים שלהלן. ובכל מקרה... אני החלטתי שלא להתערב בוויכוחים הפולטיים שלכם או כל וויכוח שנוגע לכל דבר אחר שיש בו משהו שבמלחמה בין ימנים לשמלאנים וכו´, היות ודעתי לא רצויה, היא לא תשמע. אני רק רוצה לציין, למי שלא למד את תורת הוויכוח עד עכשיו בעצמו: הדרך הכי טובה ליצור קיצוניות או וויכוח קיצוני היא למשוך לקיצוניות השניה... אתם רוצים שלא יענו לכם בקיצוניות? אל תדברו בצורה כזו, ותסלחו לי מאוד, אבל ההודעה עליה מדובר היא מאוד פוגעת ומעליבה וגוררת בהחלט קיצוניות, גם מאנשים מתונים בד"כ. ערב טוב

למעלה