הודעה חשובה!!

hilaryduff18

New member
הודעה חשובה!!

זוכרים את האתר אנטי דאף? אז ככה! הוא מתחיל ממש לגרום לי להקיא ועוד משהו! הם פתחו את הפורום עוד פעם! רוצו לכתוב להם דברים! מהר!! ויש לי באתר עצומה נגד האתר הזה! אז אם תירשמו נשלח לטיפו והם יסגרו את האתר! בתודה, מנהלת האתתר הילארי דאף2005 www.hilaryduff2005.tipo.co.il האתר נגד הילארי!: http://www.tipo.co.il/zone/index.asp?zone=54536074854587

tzlilonit1

New member
הערה:אז נכון שזה לא יפה שהם עשו כזה

דבר אבל זאת הדעה שלהם,ואי אפשר למנוע מהם להביע את הדעה שלהם כי אז פשוט חוסמים מהם את חופש הביטוי,אני יודעת שזה ממש לא יפה אבל מה לעשות שככה הם חושבים...

אין לי בעיה עם זה ש...

הם לא אוהבים את הילארי..לא כולם חייבים לאהוב אותה. אבל הסיבות שלהן מטומטמות..בגלל שהיא בלונדינית! והן בכלל שונאות בלונדיניות וכל מיני זה אתר גזעני!

hilaryduff18

New member
קודם כל...

זה לא קשור לזה שהיא בלונדינית! גם לינדזי בלונדינית! זה קשור ללינדזי, לינדזי לא מתה על הילארי והם איתה.. אנחנו גם ככה נגד לינדזי אבל אנחנו לא פתחנו אתר נגדה.. אנחנו השארנו את השנאה בתוכנו ולא הוצאנו אותה ובנינו אתר ממנה. ועוד משהו.. שלחתי הודעה לטיפו ואמרת שזה ממש בלתי נסבל האתר הזה.. אמרתי המון דברים רעים על האתר ואני מקווה שהמנהל יתחיל לפעול כי אני ממש כבר מותשת.. כנסו לאתר ותראו שכתבתי להם משהו בפורום.. זה על העצומה נגדם.. אם נראה לטיפו על העצומה הכל ישתנה! תחתמו על העצומה נגד אנטי דאף: www.hilaryduff2005.tipo.co.il

למעלה