הודעה חשובה!!!

קושתוש

New member
הודעה חשובה!!!

השבוע הזה יש לנו הדרדרות דווקא בשני המצעדים הכי חשובים! בבקשה תנו פוש אחרון (אני לא מאמינה שאמרתי את זה) ותעלו אותה חזרה למקומות הראשונים! זה חשוב!! אולי בתקופה הזאת זה הכי חשוב לפני יציאת הדיסק! אז קדימה כולם תנו יד ותעזרו לשירי להשאר בראש המצעדים ותצביעו בטירוף!! תודה!! גלגלצ- יצאה מהעשירייה נצטרך להאזין למצעד המלא ביום שבת ב8 בערב! רשת ג'- התרסקות השבוע ירידה של 7 מקומות מהמקום השלישי! המבוקשים- מקום 3 רדיו לב המדינה- מקום 2 רדיו ירושלים- מקום 4 רדיו אמצע הדרך- מקום 5 99esc- מקום 1

dovratl120

New member
אבל תראי לא משנה המקום

אנחנו יודעים מה שירי באמת שווה וזה הרבה יותר מעבר למצעדים האלו... העיקה שהשיר ושירי מפגינים נוכחות במצעדים!>>>זה הכי חשוב!

קושתוש

New member
כן אבל...

לקבל את התואר ברשת ג' "התרסקות השבוע" זה לא כל כך עוזר! ואני יודעת שהנוכחות של השיר חשובה! אז למה שלא נאפשר לשיר להיות במקומות הגבוהים עם נוכחות חיובית!

נועוW

New member
אני אצביע(מתכוננת לבגרות)../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

שתהיה בעוד 4-3 שנים

גיא246890

New member
שמעי באיזה שהוא שלה השיר צריך

לצאת מהמצעדים הוא לא יכול להיות כול החיים במקומות הרשאונים השיר כבר צועד במצעדים במשך 4 חודשים שזה המון המון זמן....... אולי עכשיו הגיע הזמן לעבור לתמוך בשיר אחר "בכל מקום" של שלומי שבת ושירי מימון....

NOAra

New member
אבל אם אפשר בשניהם אז למה לא?

כמה שיותר זמן יותר זה רק יקדם את שירי ואת מכירת הדיסק שלה.

גיא246890

New member
בסדר אבל אי אפשר להתבאס מיזה שהוא

יורד במצעדים זה דבר טבעי שברור שיקא בשלב כול שהוא.... אל תשכחי שהשקט שנשאר הוא אחד השירים הארוויזיונים הכי מצליחים בשנים האחרונות אני חושב שהשיר עשה את שלו...ואם הוא יורד קצת במצעדים אז לא צריך להתבאס...

dovratl120

New member
זה שהוא יורד מקום 1 או 2 לא אומר כל

כלום על שירי... <> גיא אתה צודק...ככה זה אין מה לעשות... <> כמה שאני שומעת את שירי שרה את השיר המדהים הזה [ואני שומעת הרבה] ההרגשה היא כאילו לא שמעתי אותו מספיק! אין לכם מה לדאוג... שירי תצליח ..הרי היא הזמרת הכי טובה בארץ מה לא?!

למעלה