הודעה חשובה!!!!!

הודעה חשובה!!!!!

נאה לי כי יש בפורום מספר מסרים שהם אה....איך לומר בעדינות....לא מתאימים לילדים! בגלל זה אני מבקשת מכולם לסמן בכותרת אם יש תוכן לא מתאים, מאחר ויש כאן ילדים צעירים (11-12) שלא נראה לי שזה יתאים להם (לא אני לא מבקשת צינזור) רק תכתבו בכותרת הנטאי או (אהם...אהם..) הקריאה בהודעה היא על דעת הקורא בלבד, או כל דבר אחר שיזהיר, לי זה נראה נושא שחשוב לדבר עליו!

ketty the sheep

New member
זה לא בדיוק הנטאי,

אבל בהחלט לא מתאים לגולשים היותר צעירים בפורום. אנשים, תזהירו לפני שאתם שמים דברים בסגנון, באמת.

The Snow fox

New member
נו, ב'מת../images/Emo63.gif

אני נכנס תחת אותה קטגורייה של "11-12" ואני לא מבין למה זה יזיק לי אם אני אראה את זה...

אני בת 14 ואותי זה דוחה....

אז נראה לי שלגולשים הצעירים יותר..... זה ממש לא מתאים!!!!!

BaBy AnImE

New member
לך אין בעיה לראות דברים כאלה...

אבל לא כולם כמוך. וזה לא יזיק, אבל זה דוחה, ויש דברים שמגלים עם הגיל.

תראה כמו שנאמר זה יהיה לשיקולו...

הקורא... בזמן שלך אין ביעה עם זה יכול להיות שלאחרים יהיה... אפילו לא לצעירים אלא למי שדברים כאלה לא מתאימים לא ^^ יהיה בעצם יותר נוח לכולם עם ייסמנו... וזה לא אומר שיהיה לך אסור ליקרוא את ההודעה או משהוא כזה P:

black guitar

New member
שאלה../images/Emo53.gif

מאיפה התמונה הזאת? ראיתי את 3 הסרטים וזה לא משם ובטח שזה לא מהסדרה... אז מאיפה?

surrent

New member
כה.

לא שמעתי שמישהו בגילאים האלו התלונן עד עכשיו אבל אני מניחה שבאמת כדאי לסמן.

גם אני חושבת ש...

צריך לסמן. # באותה הודעה ששמים את התמונה, פשוט מאוד הכותרת תהיה
(מה שנקרה - זהירות לב)
# ההודעה עצמה תוכל להירשם בתוכן עצמו ...
.

דופיאשה

New member
גם אני בת 12....

ותאמינו לי שראיתי דברים יותר דוחים מזה ובאמת זה בסה"כ מצויר

metuka15

New member
נצל"ש ../images/Emo41.gif

ההודעה ששירשרתי אליה לא קפצה קניתי את עולמו של דיסני..אני ושיר מופיעות פעמיים מוחעחע טוב שלא שמו 2 תמונות של קוספליי מימי תיכו..חבל יכלו לשים במקום תמונה של להב וג'סי (או רק של להב..מה שיותר טוב
) נראה לי שאני יוכל לתלוש ולסרוק (כפי שאמרתי הסורק לי מעביר את הדף בתוכו אז צריך שזה יהיה דף אחד ויחיד כל פעם..עיתון שלם לא נכנס לשם)..בכל מקרה יש מאחורה קומיקס מאעפן עיצבן אותי הקטע של "אינוישה" ובעיקר "קגומי"..קגומייי? זה נשמע לכם דומה?? אני יודעת שזה לא אשמתה של סבטלנה (כותבת המדור ומנהלת פורום מנגה ואנימה שבחרה לפרסם אותנו בעיתון במלוא אדיבותה
) ושזה העיתון שיש לו חוקים משלו עם הקטע של השמות שהוא מרשה לכתוב..אבל בכל זאת..גררר

keroit

New member
למה את התחפשת??../images/Emo97.gif

יש לי את העיתון (כלומר, לאח שלי), והבטחתי לעצמי שבפעם הבאה אני מגיעה לקוספליי!! (כמובן שאני אגרור את חברה שלי יובל איתי...
)

למעלה