הודעה חשובה!!!

יד חמה

New member
הודעה חשובה!!!

למי שיש איי סי קיו 5 שיפנה אליי כי אני מודה שאני מכור ל pool אז בבקשה כל מי שיש לו איי סי קיו 5 בואו ואני יקרע אותכם!! אי סי קיו שלי: 300-014-739

ריא גגב

New member
הווה נקים ארגון!

בוא נקים ארגון אוהבי הpool! ניפתח מועדון משלנו עם 1000000 מחשבים וכל היום נשחק פול אחד עם השני ועם תלמידינו הנערצים..

Ofer Tal

New member
תגידו

אפשר להקים קבוצת עילית בכדי שנוכל לתרגל את עצמנו לפני תחרויות עולמיות?

kingshmuel

New member
רשימה למועדון ה-"pool"

לכבוד: ראשי מועדון ה"pool" כבר שבוע שלם אני מחפש את הכתובת שלכם, שבוע שלם שאני לא מוצא! לא יתכן שברצונכם להקים מועדון בלי שום פרסום מינימלי. בכל אופן, רציתי לדעת פרטים על הרשמה למועדון ומה עליי לעשות, אם המועדון בתשלום היני מוותר מראש, בכל מקרה אני בטוח שאני מנצח כל אחד מחברי מועדונכם הקט. בברכה ומחכה לתשובה מר טוקרטאביז

יד חמה

New member
לשמואל

שמואל אני לא יודע אם הבנת על איזה מועדון אנו מדברים אנו מדברים על מועדון פול של האיי סי קיו 5 המועדון פתוח לכולם (אפילו לערבים) ואינו בתשלום! אנו נשמח להתחרות בך רק אתה צריך איי סי קיו 5! ותתחבר לאיי סי קיו שלי שכתבתי אותו בהודעה הראשונה!

kingshmuel

New member
מתנוס

הבנתי במה מדובר... ויש לי אי סי והוספתי אותך מזמן מחכה להזמנה

ronikalush

New member
גרדשטיין אני הוספתי אותך

וגם אני מצרפת את עצמי למודעון הפול 5... צריכה להיות גם נוכחות נשית הא הא הא אני אקרע אותכםםםם למי שרוצה להצטרף- 156316788 רוני קלוש--- כבוד

Ofer Tal

New member
חן חן

ברוח ההתנדבות, הבא נוסיף כולם את כולם לאיסיקיו כי במילא אף אחד לא מדבר איתנו 276464421

למעלה