הודעה חשובה

VEGGIEBOY

New member
הודעה חשובה

אנשים משרד החינוך כנראה לא הבין את הרמז לגבי השביתה של היום והחליטו להעניש את התלמידים שלא הגיעו היום לבתי הספר על כן נצא בשביתה נוספת גם מחר....לא ניתן להם להרוס לנו ת'חיים שביתה גם ב2.3.05 יש להעביר לכולם

יעלי78

New member
שאלה בהקשר

מישהו מוכן להסביר לי למה התלמידים שובתים? ז"א מה רע, ךדעתכם, בדו"ח דוברת? אני לא שואלת כביקורת.. פשוט כסטודנטית לחינוך מעניין אותי לשמוע תשובות רציניות בנושא

spake

New member
מי נגד?.........

טעון שיפור אבל לא נגד! חוץ מזה איזה שטויות על מועצת תלמידים רואים שמי שרשם את זה לא מבין מה הולך!......... למועצת תלמידים יש צו מבית משפט שאסור להם לשבות קודם כל......! קל לדבר ולצעוק העקרונות של דו"ח דוברת נכונים....... מורה כן צריך לעבוד 8 שעות!.....למה שלא תיהיה לו שעה שיבדוק בה את המבחנים ובמקום לחכות שבועיים שלוש למבחן תוך יומיים נקבל אותו~ יש כמה דברים שלא שמו עליהם מספיק דגש כמו הצפיפות והחום בכיתות תשישות של תלמידים וכד' אבל הדו"ח בכללי הוא טוב ואני מקווה שידעו ליישם אותו בצורה הטובה ביותר ולקחת ממנו את הדברים הטובים ולא הרעים.....

יעלי78

New member
ועוד

נקודה מאוד חיובית בדו|ח דוברת.. :מע' בחינוך הולכת סוף סוף לקבל מורים טובים ומיומנים. בגלל זה הסתדרות המורים עושה בעיות.. כי חצי מהמורים שחברים בה הם לא בעלי תואר אקדמי, מה שאומר שאתם לומדים ממורים שלא למדו מספיק. חצי מהם למדו במכללות שרמת ההוראה שלהם מאוד נמוכה וכל זה יגמר כי מעכשיו כל מי שירצה להתקבל לתעודת הוראה יצטרך לעבור פסיכומטרי עם ציון סף סביר. זה אומר שכל אלו שנכנסו ללמוד הוראה כי "לא התקבלו לשום דבר אחר" לא יוכלו לעשות את זה וככה שהרווח הוא בעיקר של התלמידים

Dark faith

New member
ומנגד...

יש הרבה סעיפים שפוגעים בתלמידים- ולפי דעתי יפגעו גם בעתיד שלהם. דו"ח דוברת בחלקו נכון וצודק- אבל בחלקו גם מאוד לא הגיוני

spake

New member
סליחה....

אבל קשה מאוד לרדת מאיפה שאנחנו היום........

charmillion

New member
יחסית לרפורמה

שהשקיעו בה כסף ומאמצים, הדו"ח לא מספק תשובות לכלום. מה עם האלימות בבתי הספר? התוצאות המאכזבות? הכיתות המפוצצות? ולכל יפי הנפש, כן, יש זכות לשבות. אנחנו לא עובדים במשרד החינוך ולכן לא ניתן להוציא צו של בית הדין לעבודה. אנחנו לומדים בבית הספר, זה יחסי גומלין מאוד מיוחדים שלדעתי מי שמשלם למשרד החינוך (בין אם באגרות ובין אם במיסים) אלה ההורים שלנו. אנחנו ממש צרכנים של משרד החינוך. ולכן ההחלטה לשבות היא בידי הורינו. אם הורה היה רוצה שהתלמידים ישבתו זכותם. זהו בעצם שביתת צרכנים כמו שביתה נגד חברות הסלולר או חברות הסיגריות. אני לא רואה את חברות הסיגריות תובעות אותנו לעשן ביום ללא עישון. כי זו לא זכותם.

MS6

New member
אתם סתם רוצים להפסיד יום לימודים..

גם הג'ינג' ההוא שאירגן את השביתה.. ראיתי אותו אצל יאיר לפיד והוא דיבר בעיקר שטויות... אין שום בסיס רציני לשביתות האלה.. מיותרות לחלוטין לדעתי.

למעלה