הודעה חשובה

שפנפן

New member
הודעה חשובה

לא תתקיים פעולה בתאריך 8.12 כפי שכתוב בלוח המודעות של הפורום. פשוט לא הצלחתי ליצור קשר עם אף המנהלים.. סניף ת"א של הצבעים שלנו יצא לפגרה לא רשמית לפני כמה שבועות אך ב22.12 סניף ת"א יחזור עם רוח חדשה ותנועה קצת חדשה. אז מה ישתנה
1.בינתיים המועצה השתנתה. אחרי שהמועצה הישנה התפתרה מתפקידה ,תופסת את מקומה המועצה הזמנית (אודי רז, מאי שבח ,ודור הייטנר). הבחירות למועצה יהיו בקרוב. 2. נכון לעכשיו הצבעים שלנו הופכת להיות תנועת נוער אמיתית שתהיה עד גיל 19 ,כל מי שהיה עד עכשיו וכבר לא בתווח גילאים בצבעים שלנו יכולים לבוא ולפעול על תקן משקיפים או להצטרף ל"צעירי גיאות" שיפתחו את הפעילות שלהם בקרוב. בקרוב יהיו עוד פרטים על הפעולה הראשונה והחגיגית של סניף ת"א. ואי אפשר לשכוח את הפתיחה החגיגית של סניף חיפה של הצבעים שלנו אחרי פגרה שארוכה כנצח. הפעולה הבאה שתהיה בסניף חיפה תהיה ביום שלישי הקרוב (7.12) לפרטים : אודי - 0524732005
הצבעים ש ל נ ו - חושבים בצבעים בהירים יותר

omer123456

New member
חושבים בצבעים בהירים יותר?

טוב.. וסתם עצה (אני קטנוני, אין מה לעשות) תשתדלו לעשות הגהה בדברים יותר רשמיים. (כמו מכתב וכו) חבל שיש שגיאות כתיב..

שפנפן

New member
כשיעבירו את הפורום

למנהל שיכול לכתוב הודעות רשמיות ,כשמבקשים ממנו, זה יקרה. חוץ מזה.. דור בא עם השגיאות. תקבלו אותי כפי שאני! אני מיוחד

יא הומו

שלח לי במסר את הנוסח ואני אציב.. אני יכול גם לעשות את זה מגניב כאילו התנועה אומרת את זה ולא סתם מישו

למעלה