הודעה חשובה

sateyes

New member
הודעה חשובה

חברה , אני ממש לא יודע מאיפה להתחיל , מה שאני כן יודע ומרגיש שלאף אחד מאיתנו אין ביצים בקהילה שלנו. למה אני מתכוון, לפני כשבועיים בעקבות כל הבכי של כולנו על פיצול או אי פיצול של קהילתינו, האשמות של מגלומניות, מלחמות אגו וכו', אני הצעתי לקיים מפגש ( דיון ) בקיבוצי גניגר , בתאריך 4/11 , יום ה'. כשהתחלנו לדבר על החשיבות הנושא, הצטרפו אלי כמה בודדים מכל הפורומים. אני יודע שאנחנו בקושי מונים כמה עשרות, כי השמות לא משתנים בין הפורומים, זה לא קשה לבדוק את הטענה הזו. מה שמרגיז אותי, זה שהדעה הרווחת בינינו היא שחייבים לעשות מעשה לשיפור המצב. הצעתי מה שהצעתי, עכשיו אני אומר כזה דבר: אם עד יום ג' הקרוב לא יתחילו להתגבש צוותי השתתפות מהפורומים השונים, אני אודיע על המפגש שבחסותי, כמבוטל. אל תחשבו שאני לא כועס גם על עצמי בזה שאני לא מצליח להביא את האנשים לדיון פתוח, איפה שהכל על השולחן. הסיבות שהאנשים אינם נירתמים הן רבות, וכדרך אגב הן לא מקובלות אלי, משום שאני רואה את עתיד קהילתינו, ולכן אני מוכן להתפשר על הרבה דברים בכדי שיהיה לנו סוף כל סוף מחר טוב יותר. אני פונה פניה אחרונה לכל אחד שאכפת לו מהקהילה שלנו, שיעשה מעשה וירתם ליוזמה זו.אני מוכן אפילו לשנות את התאריך אם זה יהיה נוח יותר. מה שלא יהיה מקובל אלי לחלוטין, זה שאחרי ביטול הדיון עקב חוסר הענות או נוכחות, ימשיך הבכי הבלתי פוסק והמרגיז הזה, בפורומים השונים. אם אתם רוצים את המצב כפי שהוא כרגע מקובל אלי, אבל תעמדו מאחורי החלטותיכם ואל תוסיפו אש למדורה. חיינו מספיק מסובכים בכדי להתמודד עם כל הדבר הזה. כואב לי, בגלל זה אני מתפרץ בצורה כזו. אני בדרך כלל לא ככה, מה שכן עדיין יש תקווה שהשכל הישר של רובינו יתעשת ויצביע בעד המפגש. אני וקהילתינו מחכים לכולכם עם לב וראש פתוח לטובת כולנו. שבת שלום

למעלה