הודעה חשובה!!!

שני מס 1

New member
הודעה חשובה!!!

הראיון של גלעד בערוץ ספורט 5+ נדחה לחורף... :( לא נורא נמתין לחורף! :)

מה זה הריח הזה?

אה כן, ריח גניבת התפקיד של אריאלה
סתם סתם... אוף, חורף
אז עכשיו צריך לחכות עד ה8.10...

orguy

New member
אוףףףףףף

אני לא יוכל להיות בשמיני לעשירי כי אני נוסע יום לפני זה לאילת אוףףףףףףףף מה זה רציתי, אמא אמרה לי שיהיו עוד הופעות ושאני אפסיק לבאס את כל הבית כי אני לא הולך............... אז הופעה הבאה בתל אביב אני בא!!!!!!!!!!!!!

3נטוש

New member
אתם צריכים לחכות ל-8.10

אני צריכה לחכות עד שמר שגב יועיל בטובו הרב לגיע לחיפה! *מתה*

3נטוש

New member
כן ממש!

את יודעת מה הייתי עושה בשביל לבוא לבארבי?!??!?
הייתי רוצחת מישהו!(מישהו מתנדב?!)
כן אבל אין מצב אולי הייתי יכולה לבוא לבארבי בכפר סבא כי בן דוד שלי נסע אבל היה לי טיול לילה באותו ערב אז לא יכולתי!
אבל מה?, בטיול הזה פגשתי מדריך שדומה קופי לעברי
וזה היה כול כך מצחיק ומתברר שהוא המורה שלי לשל"ח (עוד לא היה לנו שיעור של"ח)וביקצור אני לא יכולה ! בעעעעעע אני רוצה גלעד!!

חחחחחחח איזה כיף לך!

אני בחיים לא הייתי מבריזה משיעור של"ח אם המורה שלי היה דומה לעברי :) אבל יש לנו מלצר באיזה מסעדה שקוראים לה נאפיס שאנחנו יושבים בה כל יום שישי אז תמיד שאנחנו יוצאים לשם יש איזה מלצר שממש דומה לעברי אז אנחנו מבקשים לשבת אצלו בשולחן :)

3נטוש

New member
כן!

וגם הוא עצמו ממש חמוד! חוץ מזה הוא נורא דומה לשיקו משייגעצ... וכול הטיול קראנו לו "שיקו" ועכשיו מי שקורא לו שיקו הוא מסתובב חוץ מזה הראנו לו את התמונות של עברי..(הבאתי ת'דיסק "האנשים החדשים") והוא התחיל למחוק ואמר שזה ממש מחמאה... חוץ מזה מיכל(אורעד..)שאלה אותו אם יש לו נטייות... חחחחח והוא אמר שלא... ווואאיי זה היה מצחיק!

למעלה