הודעה חשובה...

king kazabubu

New member
הודעה חשובה...

אוקיי.. עכשיו אני נכנס לפורום.. פשוט מגעיל מה שנהיה פה... אני באמת בהלם ממה שהולך פה... הצפות על משחקים, אנשים כל הזמן מקללים והאוירה פה ממש מגעילה... וזה אחרי שרשמתי לכם כבר שבקרוב היומולדת של הפורום.. אז נכון אני יודע שאני לא באמת יכול לתת לכם פרסים אמיתיים ואני יודע שאי אפשר להגיד שאני המנהל הכי טוב בתפוז.. אבל אני באמת נותן כל מה שאני יכול לפורום הזה ואני ממש לא מוכן לראות כאילו בלבולי מוח במקום הודעות נורמליות על הדפים? פשוט מגעיל אותי.. הייתי צריך עכשיו למחוק כל כך הרבה שזה באמת מזוויע... אי אפשר להגיד כלום בפורום בלי שמישהו יקפוץ ויתחיל לקלל? ואני כבר לא מדבר על האידיוט הזה שנכנס לפה והתחיל להגיד שזו סדרה דפוקה.. כי כאלה יש מלא.. ואני כבר רגיל.. אבל לראות אנשים כמו מיכאל מתרגזים על הצפות (ובצדק לגמרי לדעתי) ולהגיע למצב שאנשים מקללים אותם בגלל שהם מעירים לאנשים כמה פעמים ולא מבינים אותם.. זה באמת לא בסדר... למה זה גורם? להרגשה רעה, לאוירה לא נעימה בפורום. אנשים מתרחקים מהפורום וגם ככה אין פה הרבה אנשים... אז אתם מקללים אחד את השני כדי להרחיק את עצמכם ואת שאר קמצוץ הקוראים שיש פה? לא ולא.. אני מצטער זה לא איך שאני חושב שדברים הולכים ללכת.. אני לא אוהב להשתמש בפונקציות של ניהול מכמה סיבות.. 1. אני אוהב לחשוב על עצמי כחבר שווה כמו כל אחד מכם פה בפורום.. 2. אני ממש לא אוהב למחוק הודעות ולהגביל משתמשים 3. אני תמיד שוכח את הכתובת של האדמין בתפוז. אז לא.. אני אתאמץ ואני אשנה פה את הגישה מקצה אחד לשני... אנשים יתחילו ללמוד לשרשר פה בפורום כמו שצריך ואנשים לא יקללו ויעכרו את אוירת הפורום. הודעה הבאה שאני רואה שנושאת קללה לעבר אחד מחברי הפורום והורסת את האוירה פה, אני מוחק את ההודעה, את השרשור וחוסם את המשתמש.. אם הוא יפתח יוזר חדש ויחזור לפה (ואני אדע את זה) אני אדבר עם ההנהלה ואסדר שיחסמו את האיי פי שלו לכל תפוז... ואם הוא ימשיך להטריד תפוז יכולה לחסום את הגישה שלכם לאתר דרך הספק אינטרנט שלכם... אני ממש לא אוהב לאיים ולא אוהב לנצל כח... אבל זה הגיע למצב כזה... יופי של דרך לפתוח את השנה החדשה... תודה לכולכם...

king kazabubu

New member
אגב, אם יש מישהו שחושב

שאני מגזים או מישהו שמסכים איתי בבקשה שיוסיף בשרשור
או
בכותרת.. כדי שאני אדע.. זה סתם מעניין אותי...

Brolly

New member
../images/Emo45.gif

הללויה, שנתיים כבר הפורום קיים וסופסוף קובעים כללי שרשור חחחחחח גם הסיבה השלישית שאתה לא אוהב להשתמש בפעולות של המנהל פורום הרגה אותי, חחחחח, שוכח את הכתובת של האדמין אני מסכים עם כל מילה, הפורום התדרדר בגלל אנשים שפשוט לא ניסו להחיות את הפורום, או כאלו שנטשו את הפורום והלכו לפורום מנגה ואנימה(שמדי פעם אנשים משם באים לפורום וסתם רושמים הודעה שלא קשורה לכלום) אני מקווה שמה שאני מנסה לעשות יעבוד

ssj38

New member
../images/Emo45.gif

אבל יש כאלה שהאייפי שלהם משתנה ויש כאלה שיש להם אייפי בלתי נראה

king kazabubu

New member
החברת אינטרנט

שלך רואה הכל. וגם חוץ מזה בתפוז רואים אותה. כשאתה מתחבר לתפוז אתה שולח להם את האייפי שלך.

למעלה