הודעה חשובה!

חייכנית קוקי....../images/Emo12.gif

יש שרשור פדיחות לכי תכתבי שם פדיחה שווה שהייתה לך פליז אני נואשת בא לי לקרוא משו מעניין נ.ב: עדיין לא הזמנו את אפרת לחתונה וחשוב לי שהיא תהיה שם אחרי הכל היא אמרה שיש לי אחלה שם
נ.ב נומבר טו: שיט היום חג נ.ב נומבר פרי: חיכנית אני חולה עלייך קבלי
כזאת ענקית: <---------------------------------------------------->

נו וואי!

אני לא שמה שום פדיחה שהייתה לי! זה פדיחה! לכי תזמי ני אותה. אולי בסוף אני אתחתן איתה כי אני יודעת איך היא נראת........ (סתם סתם!) **נאמבר, לא נומבר ***ת'רי, לא פרי

האו דר יו.???../images/Emo46.gif

תדמייני כאפה מצלצלת נוחתת לך על הלחי..... לעזוב אותי בשביל אפרת?????
עכשיו אני בוכה בגללך.... חוץ מזה חייכנית חוצפנית וואט אר יו??? א מורה ללשון??? וואי אר יו מתקנת אותי??? נאמבר במקום נומבר??? אני כותבת איך שבא ליייייייייי....גרררררררררררררררררר

חס וחלילה....

אמרתי כאפה מצלצלת??? התכוונתי ליטוף אוהב(אולי קצת עוצמתי???
) סורי חייכנית מיי לאב אבל את מאיימת לבגוד בי לאאאאאאאאאאאאאאא
איי לאב יוווו

../images/Emo7.gif

אבל אני לא איימתי לעזוב אותך לטובת אפרת כהן.....מושלמת ככל שהיא תהיה

אבל את לא שולחת לי תמונה שלך....

חוץ מזה אני לא אעזוב אותך בחיים, אלא אם כן גיילן גרינג יבוא לכאן אז ני אשאיר אותך לבד וארוץ לזרועותיו, אבל מאחר שזה לעולם לא יקרה, אז אני שלך לנצח...

בהלם מוחלט../images/Emo12.gif

את תעזבי אותי בשביל גיילן וואטבר???
חשבתי שהאהבה שלנו זה פור אבר... חטפתי כרגע את שוק חיי
אני בקומה.... סטירת לחי זה מה שזה

אני אעיר אותך....

רק רציתי להתנקם בך על ה'ליטוף העוצמתי' שלך.... הוא זקן מדי בשבילי...... את באמת רואה אותי מסיימת את חיי עם מישהו שגדול ממני ב20 שנה בדיוק?

ישששששששש

אני חייבת להספיק לארוז אפגניסטן.....ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות
חייכנית מיי דארלינג תארזי אנחנו יוצאות להאני מון באפגניסטן....ישששששששש

חחחחחחחחח מצחיקה.......

ועוד תחשבי, טיסה על הגג! כל העולם יהיה פרוש לפנינו, במקום מזגן מעצבן שתמיד נתקע במטוס נחגוג לנו בשמיים הפרושים!

dina sw

New member
אל תשכחו להביא לי בושם ../images/Emo70.gif

זה חשוב יש לי היום מסיבה ויש לי רק בושם מעזה, קלקיליה, ואוזבקיסטן.. חסר לי של אפגניסטן תביאו של ה שקל זה מה שיש לי... בעיות נפשיות בע"מ ותביאו מהר כי יש מצב שאני היום בשלוותה

נשתדל לא לשכוח....

כי יש לנו רשימה ארוכה של מתנות להביא... אגב מה הכתובת של שלוותא??? איך נגיע אלייך? אההה יש מצב אולי שנצא לשם לנופש אני וחייכנית המושלמת

אדיוטים!

הם שמו את נתן
ואת אלברט
ומה עם אפרת?????????????? מה היא עז??????????גרררררררררררררררררר!
אפרתתתתתתתת אךךךךך השלמות

הודעה נוספת!

צוות אל על מבקש למסור לכם, שהמקומות הנוספים נתפסו כבר בידי שתי משוגעות, שבאו עם שמפניה ונרות, וממליץ בחום לכל נוסעי הטיסה לדחות את טיסת לאפגניסטן לפעם אחרת, בשל חשש כבד לחייהם.

חחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גו אל על.....חחחחחחחחחח צוות אל על יודעים מה טוב בשבילם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה