איזה חמודה!!! ^_^ כל הכבוד דנה-צ'אן! *סוגדת*
E enjye New member 30/6/04 #30 שנייהם מאוד יפים!!! את נורא מוכשרת גם מדובבת גם ציירת במה את עוד מוכשרת?
O OFIRB9 New member 29/6/04 #21 עם כבר ציורים.... לא היה לי איפה לשים את זה מנגה ואנימה לא פותחים שירשור ואני מפחדת לעשות את זה בעצמי @@;;;;
עם כבר ציורים.... לא היה לי איפה לשים את זה מנגה ואנימה לא פותחים שירשור ואני מפחדת לעשות את זה בעצמי @@;;;;
A akane New member 30/6/04 #26 יאלללה, ועוד משו קטן שלי ^^ ובאנימה ומנגה פותחים שרשור פעם בשבוע, פשוט צריך לחכות
L Leemon New member 29/6/04 #10 וואלה, נכון! אבל זה ב-9 בבוקר . איך אני אצליח לקום כל יום בשעה כזאת מוקדמת?? אין לזה שידורים חוזרים בצהריים. וזה באותו זמן כמו דיג'ימון... (ביום ראשון מתחילה העונה השניה!) וגם הפיג'מות חוזרות! תוכנית קורעת...
וואלה, נכון! אבל זה ב-9 בבוקר . איך אני אצליח לקום כל יום בשעה כזאת מוקדמת?? אין לזה שידורים חוזרים בצהריים. וזה באותו זמן כמו דיג'ימון... (ביום ראשון מתחילה העונה השניה!) וגם הפיג'מות חוזרות! תוכנית קורעת...
L Leemon New member 29/6/04 #12 ועוד משהו מצחיק... אני חושבת שהיום בלילה חלמתי שסאקורה התחילה מחדש... מי אמר "חלומות הם המבט לעתיד"? אולי יש לי כוחות קסם?
ועוד משהו מצחיק... אני חושבת שהיום בלילה חלמתי שסאקורה התחילה מחדש... מי אמר "חלומות הם המבט לעתיד"? אולי יש לי כוחות קסם?
L Leemon New member 29/6/04 #15 באתר שבדקתי בו כתוב שאין. ../images/Emo10.gif (בצהריים עדיין יש דראגון בול זי.)
מ מעיין 151 New member 1/7/04 #32 תגובה ל leemon איך יום ראשון מתחילה העונה השנייה אם היום בבוקר התחילה הראשונה ?
D DoRiT ChaN New member 30/6/04 #23 ../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאתה טועה../images/Emo12.gif יש סאקורה רק בימי שבת בבוקר...וזהו
H h p g i r l New member 30/6/04 #25 לא נכון!../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif מיום רביעי (היום) יש סאקורה בבוקר (תבדקי אפילו אם יש לך ממיר בלוח שידורים)
לא נכון!../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif מיום רביעי (היום) יש סאקורה בבוקר (תבדקי אפילו אם יש לך ממיר בלוח שידורים)