הודעה חשובה!

הודעה חשובה!

הוצאתי את הדיסק החדש מהקומפקטדיסק המצ'וקמק שלי! חח זהו! סיימתי לחרוש עליו! מיום אחרי שהוא יצא לא שמעתי שומדבר אחר (בעיקר בגלל שאין לי כוח להחליף.... אבל זהו! זה נגמררר....
חזרתי לפרל ג'ם הישנים והמתוקים שלי...! חח סתם תכף אני אתחיל להתגעגע... זהו! רק רציתי להודיע! יום מתפאנן ומתכייף לכולם! גררררר ניצן

edlessme

New member
ראסמי..

אצלי החזיר סך הכל שבוע.. ועוד לא שמעתי את רובו לפני..

וואלה גם אצלי

אתם יודעים מה כיף? לשמוע שוב את הדיסק הישן!!!! גררר ואחרי היומולדת קיבלתי דיסקים אז עכשיו אני חורש על שבע ורדיו בלה בלה

רדיו בלה בלה דיסק מעצבן.... ../images/Emo3.gif

אני ממש אוהבת ת'נטאשות אבל הדיסקים שלהם פשוט.... לא יודעת, לא. תמיד יש רק כמה יפים.... כמו בשינויים בהרגלי הצריחה... אם ישאלו אותי אז זה דיסק ממט טוב... אבל הוא גם מעצבן!!! חח טוב טוב מיוט.

edlessme

New member
מה????

עכשיו שברת קאנון... הרסת טאבו... ניתצת דוגמה.... החרבת מוסכמה חברתית... אבל תכלס אומנם הוא גדול.. אבל יש בו באמת מן המעצבן... לא עובד טוב הקפיצות בין השני לשץ לליזה... והכאסאח הזה אף פעם לא היסתדר לי טוב... מה גם שכל השירים של שץ נישמעים אותו דבר...

מה? טעות גדולה בידך

כל סיק של נטאשה הוא מעולה!! (ויש לי את כולם), ורדיו בלה בלה במיוחד, הוא פשוט גאוני

אממ בכיף :)

לדעתי לא... ואם כבר... אז שינויים בהרגלי הצריחה... :) אולי את שוב רוצה להצטרף לאיזה כת?! או מועדון לאנשים עם בעיות או לנשים מוכות גורררררררררררררררררררל!

טוב זה נהיה מפגר....

אבל אם כבר הודעתי שהוצאתי אותו... חחח החזרתי אותו חזרה! הייתי חייבת לשמוע את מי היום.... אממ זהו ואני הולכת לישוןןןןן אז ליל תענוגות שיהיה לכם! הרבה אור... ניצן

למעלה