הודעה חשובה!!!!!!!!!!!!

הדרדרית

New member
הודעה חשובה!!!!!!!!!!!!

אז ככה, דיברתי עכשיו עם יוסי שבת, חונך י' 3 ו-6 ויש שתי הודעות: אין שום הודעות על שום מוות קליני או דברים מהסוג,- לא תרומות איברים ולא בטיח. מקווים לטוב ונותנים לה את הטיפול האופטימלי, ולקוות לטוב. הודעה שניה - מחר בשעה רבע ל9 שכבת י' מתכנסת בדשא הגדול. כולם להגיע לשיחה עם הפאנל של המורים. נא להעביר את המסר לכל מי שאפשר! לילה בינתיים..

.........................

אני הייתי לוקחת את ההודעה הזאת בערבון מוגבל ברור שהמורים ירצו שניהיה רגועים ואופטימיים ככל האפשר. אבל אם להגיד את האמת אני די בלחץ בעיקר כי יש לי מקורות אמינים לחלק מה"שמועות" (מדובר באנשים מבוגרים שהיו בבית חולים), וזהו אני לא רוצה להרחיב כי אני בכל זאת לא רוצה לקחת אחריות על חלק מהמידע שהופץ, ואני מיחלת שבאמת הכל שגוי.... ונקווה לטוב, הלוואי שיקרה איזה נס והכל יסתדר :\

הדרדרית

New member
צריך לקוות לטוב

זה לא מגיע לאף אחד.. מה שנשוב שזה לא ישבור אותנו ושניתן את הכוחות אחד לשני. הלוואי שהכל יסתדר ושלא נאלץ להתמודד עם כזו זוועה בכזה גיל או בכלל... תמשיכו לעדכן בבקשה

dreck

New member
אני מוחרך (סטייל בנשלום) להגיד

שכרגע חזרתי משם וזה דיי שטויות רק כדי להרגיע את השכבה... מה שכן אבל דיי רצים שם שמועות. והיא עכשיו כן מתה קלינית מי שרוצה עוד פרטים שיחכה למחר לילה טוב!

למעלה