הודעה חשובה!

הודעה חשובה!

ההנהלה מודיעה בזאת, שהכינוס הפרטי שעושה גוף המכונה: "הפורום לקידום..." אינו מטעם איגוד השייטים!! חברי האיגוד משנים עברו ועד היום יקבלו בימים הקרובים טיפסי חידוש חברות באיגוד, וזאת כדי לתת זכות הצבעה לקראת הבחירות להנהלת האיגוד שיערכו בקרוב. האיגוד ממשיך בפעילותו למענך... ולא רק תחרויות... בקרוב השתלמויות בבטיחות והצלה וגם רענון חוקים... בסוף השבוע הפצנו את גליון מס' 2 של "אתנחתא" המגזין המהודר של האיגוד. בגיליון מפורסמת סיכום שנת הפעילות 2003 !!! כל אחד מוזמן לקרא ולהבין את תנופת העשיה שהנהלת האיגוד הנוכחי ביצעה ב-10 אצבעותיה!!! ולאיזי וחבריו==אנו לא מוחקים את דבריכם מהפורום שלנו!! אברי מוחק כל תגובה של הנהלת האיגוד!!! זאת לא דמוקרטיה!!! יהודה זומר הפורום שלך מה קורה????? אנו מזמינים את כולם לגלוש בפורום של איגוד השייטים שם אין "צנזורה"

בת ים

New member
בקשה (כי אני מנומסת)

אנא מכם, הפורום הזה הוא בלתי תלוי ואין לו שום נגיעה לכל פורום כזה או אחר בארץ. אל תכבסו את הכביסה המלוכלכת שלכם זה מול זה, אצלנו. כולכם מוזמנים להביע את עמדותיכם מעל גבי במה זו-בשמחה, אבל אך ורק בצורה מכובדת ולשון נהותה. בבקשה, כבדו את הבמה הזו שכל חבריה הקבועים מנסים לשמור עליה מכובדת ומתורבתת.

אופק ים

New member
אבי ידידי.

אתה מוזמן להעביר מסרים בפורום. אם לא תהיינה בהודעותיך נימה של השמצה ו/או הוצאת לשון הרע. הודעותיך לא יורדו. הבטחה אישית. חבל שאני שומע על כך בפורום ולא באופן אישי! יהודה נ.ב. הודעתך נמחקה כנראה כשהייתי בחו"ל . צר לי על כך.

יהודה ידידי

תודה על החזרת "חופש הדיבור", אך ההשמצות ודיווח עובדות שאינן נכונות מועברים ע"י מנהל הפורום אברי אביב, אנו דיווחנו וענינו על דיווחיו והוא מחק אותן!!! ענף השייט שייך לכל העוסקים בו- חבל להכניס פוליטיקה זולה לענף.. אני קורא לכל המעוניין/נת בפרטים על הפעילות של מתנדבי האיגוד לפנות לדוא"ל שלנו ואנו נענה אישית לכל אחד ואחת... אבי-יו"ר[email protected] סמי -יו"ר ועדת אירועים[email protected] רוני-גזבר[email protected] חנן-רכז כלי שייט קטנים[email protected] ראובן מבקר האיגוד[email protected]

ההודעה אכן חשובה

שלא תהיה כל טעות !!! מאחר והנהלת האיגוד נמנעה בעקביות מכינוס אסיפה כללית בה יוכלו השייטים להפגש להתעדכן להחליף דעות ולהשמיע את קולם, נאלצה החבורה המופיעה תחת השם הפורום לקידום השיט לקחת יזמה ולפעול. כן זה כינוס "פרטי" שמוזמן אליו כל הציבור !! לא מ"טעם" ההסתדרות ולא מ"טעם" המפלגה רק מטעם אהבת הים. וגם הנהלת האיגוד מוזמנת.... כמו כולם !! ואם יהיה למישהו מחברי ההנהלה מה לומר אני בטוח שדבריו יישמעו בכבוד ובלי צנזורה. אז להתראות ב-17.2 ביחד עם כולם

ron800

New member
ד'ר אבי אביב

צר לי שאני צריך להשיב לך כאן. נפגשנו בנובמבר וביקשנו שתקיים אסיפה כללית תחסוף דוחות כספיים שאפילו לחברי ועד שלכם הם חסויים, מדוע לא קיימת? ניפגשנו ביום שלישי האחרון , הגעת יחד עם סמי סוירי חבר ועד, סיכמנו באוירה טובה שעד יום חמישי תתנו תאריך לאסיפה כללית,מה קרה? מדוע לא קיימת ? על פי חוק הנך חייב לקיים אסיפה כללית בדרישה של 10% מהחברים. בישיבה ביום שלישי היו 4 חברים , לפי הרשימות שבידך זה כבר יותר מ- 10% אז אל תלמד אותי דמוקרטיה. ממה אתה מפחד מה יש לך להסתיר,סיכמנו בישיבה שכל אחד יוכל להציג מעומדות ומי שיקבל את מנדט הציבור ינהל את איגוד השייטים בצורה שיבחר אז למה לצאת בהצהרות פסולות , הרי הם לא מוסיפות כבוד לאף אחד. אני מציע לך, שתשיב לי כאן באתר שאתה מקבל את ההזמנה לאסיפת השייטים ומעמיד את המועמדות שלך לאמון הציבור, דבר אחד אני מתחייב, כמות השייטים שיהיו באסיפה יהיו פי כמה וכמה מכמות האנשים שהיו באסיפה הקודמת שקיימת (סליחה היחידה שקיימת). בכבוד רב, רוני ברמץ

התחיבות בשם ההנהלה

רוני ידידי אתה פונה אל יו"ר האיגוד כאילו שהוא המנהל היחיד של האיגוד! קימים גם חברי ועד נוספים פראט לאבי, בישיבות ההנהלה נקבעת מדיניות האיגוד והיו"ר מוציא ההחלטות לציבור. ההנהלה מתחייבת לערוך האסיפה הכללית בקרוב מאד, על סדר היום יהיו נושאים חשובים לכל שייט בישראל.. פרטים באתר איגוד השייטים בקרוב..

מטש

New member
כינוס פרטי להצלת איגוד השייטים

אבי - אתה יודע שאין שום "גוף" שמארגן כינוס פרטי, אלא חברים באיגוד שנמאס להם מהסחבת. התבקשתם (אתה וחברי ההנהלה) לארגן כנס שייטים, הבטחתם (לאחר לחצים) לנקוב בתאריך עד 5 לפברואר, וכלום. נאדה. גורנישט. אנו פשוט מממשים את זכותנו לאספה כללית, לדעתי בהחלט במסגרת תקנון העמותה - כדאי שתקראו את התקנון פעם - ובכל מקרה, האספה היא לפי רצון חברים באיגוד, כך שאין כאן שום דבר פרטי. כל אספת שייטים יכולה להיות רק לטובת השייטים, אינך מסכים? אני אישית אינני מסכים, אבל, לקביעתך כי תחלק טפסים כדי "לתת" זכות הצבעה. מי שמכם? זכות ההצבעה נתונה לכל שייט בין אם תתן לו אותה אם לאו. כל חבר שנרשם אי פעם לאיגוד יש לו הזכות המלאה להצביע, אם חידש את חברותו בזמן ואם לאו, וזאת כל עוד לא החליטה העמותה באספה כללית להדיחו מהעמותה. כך שהטענה על חידוש החברות נראית על פניה כנסיון לדחות את הקץ (במקרה הטוב) או להטות את תוצאות הבחירות (במקרה הרע). ואם כל "תנופת העשיה" שציינתם אכן התקיימה, ומגיע לכם קרדיט מלא, מדוע לא תעמידו את עצמכם למשפט הבוחר? בואו לאספה, ואולי תשכנעו את החברים שמגיע לכם מנדט. איני בא אליכם בשום טענות על מה שעשיתם או לא עשיתם - אני מודע לכפיות הטובה של התפקיד - אבל בפועל הגענו למצב בו עמותת השייטים נמצאת בהליכי פירוק ברשם העמותות, חברים רבים אינם מרוצים מהמדיניות בה אתם נוקטים, והזמן הינו לעשות מעשה ולא לברבר. להתראות ב- 17 לפברואר. עזריאל רהב (גין פאלאס)

חברים באיגוד

מכתב לכל חבר שלא שילם מספר שנים יוצא לפי התקנון. האם נראה למישהו הגיוני ששייט שהפסיק לשלם לאיגוד תהינה לו זכויות באיגוד???

אני יוצא מתוך הנחה שבשם איגוד

השייטים מדבר יושב הראש אבי אביב, ולכן אפנה אליך, אבי, ישירות. קצת קשה לי להבין את ההסתתרות שלך מאחרי פורמליסטיקות למיניהן. מה, אתה באמת לא מבין שיש חוסר שביעות רצון בקרב שייטים כה רבים מדרך פעולת הנהלת האיגוד ? יש בעיה שצריך לטפל בה !! וזאת אפשר לעשות קודם כל ע"י כינוס אסיפה של כל השייטים רשומים או לא רשומים, חדשים או משומשים, צעירים או זקנים, חברי הסתדרות או רקדנים סלוניים. המצב באיגוד השייטים היה לאורך כל שנותיו כזה, שמספר החברים בו לא עלה על עשרים אחוזים מציבור השייטים, זכות הדיבור שמורה לכולם זכות ההצבעה רק למי ששילם דמי חבר. כל מי שרצה להשפיע בא לאסיפות שילם דמי חבר הצביע והשפיע. הבעיה היום שאין לאן לבוא !!! גם אני לא חידשתי חברותי באיגוד, וזאת יקירי, כי אינני מעוניין במקדחות או בחברות במועדון של ארקיע, מה שמעניין אותי הוא מעשים בתחום חיי כשייט !! אז בוא נפסיק להיתמם קיימו אסיפה כללית עכשיו !! לא בקרוב, עכשיו.

מטש

New member
תשלום לאיגוד

למזדהה בתואר "איגוד השייטים" - אבי או סמי או נציג אחר - זכותך המלאה לשלוח מכתב לכל חבר שלא שילם מספר שנים - למעשה חבל שלא עשית את זה מזמן. לגבי הזכויות אתה חורג מסמכותך, ןאין לזה שום קשר אם זה נראה לך הגיוני או לא : חברות באיגוד אינה תלויה בתשלום שוטף. אם ברצונך לשנות את התקנון תוכל לעשות זאת בצורה חוקית רק אם האספה הכללית תסכים לכך. אבל, כפי שכבר אמרתי לך בע"פ, אלו פלפולי סרק משפטיים. (אני, אגב, שילמתי כבר עבור 2003). לעניות דעתי צריך להפסיק בכלל עם התשלום לאיגוד. ההכנסה מזה קטנה ואינה משמעותית, כרוכה בהרבה בזיונות ועימותים תוך כדי הנסיונות לגבות כספים, ותמיד יש כאלו שאינם מסכימים עם המטרות שעליהם מוצא הכסף (ראה המקדחות וחברות בארקיע שקיבל ארנון). צריך לחייב את החברים לשלם על עלות השירותים הניתנים בפועל - כפי שזה אכן מתבצע מספר שנים לגבי הרשמה לשיוטים וכדומה (יירצו - ישלמו, לא יירצו - לא ישלמו). שייט המזדהה עם מטרות האיגוד ושנרשם בעבר לאיגוד, ובפרט בעל כלי שייט, ושלא הודח רשמית מהאיגוד הוא לדעתי חבר באיגוד בעל זכויות מלאות בלי שום קשר לתשלום. וככזה הוא גם רשאי לבחור ולהיבחר.

zamibc1

New member
כל אחד יכול להקים לעצמו עמותה

יכולים להיות כמה איגודי שייטים, אין כל מניעה חוקית רק שזה לא כל כך יעיל למרות זאת אם יש קבוצה של חברים שחושבת שיש לה מצע מעניין המקדם את האינטרסים של השייטים היא יכולה להקים לעצמה עמותה ולרשום חברים ולקבל תרומות או דמי חברות. העמותה המוצלחת בסופו של דבר תשרוד אחרי ההתלהבות הראשונית. להקים עמותה ולקיים אספה זה קל, קשה יותר לתמוך בפעילות לאורך זמן. אם אפשר להגיע להבנות מבלי להתפצל זה עדיף, אולי להכניס נציגים למין וועד מנהל זמי בן-חורין

למעלה