הודעה חשובה(?)

הודעה חשובה(?)

אני כבר לא זוכר מי, אבל ניסו לפתוח פה שירשור פעולות מוצלחות, ובאופן די מפתיע אני היחיד ששיתף פעולה (למרות שאני כבר לא ממש זוכר את הפעולות שהעברתי). קדימה לעבודה.

מקפיץ

חתול בשק חתול בשק חתול בשק חתול בשק חתול בשק חתול בשק חתול בשק חתול בשק

kedeman

New member
פעילויות על התנועה??

ההודעה הזאת היא לשתי מטרות 1. להתלהב (כי ממש בא לי ואתם לא יכולים לעשות הרבה נגד זה) 2. כי אני מחפש עזרה השנה בחג מעלות של עמק חפר אני מ"פ באחד משני המסלולים של ד-ו התחלקנו בצוות שמכין לכמה צוותים שכל אחד מכין משהו בשבילהחוברת אני כמובן לקחתי יחד עם עוד שתים על בני המושבים ועמק חפר אני צריך להעלות רעיונות לפעילויות על בני המושבים ועמק חפר אמנם התחלתי לחשוב על דברים אבל אני מחפש רעיונות ששונים משלי - אף פעם לא יכול להזיק בעיקרון אני מחפש פעילויות הסמלה על התנועה לכיתות ד-ו וגם הן צריכות להיות לא מאוד ארוכות - פעילויות של מקסימום רבע שעה אני אודה לכל מי שיוכל לתת לי רעיונות תודה

THE sky angel

New member
גמאני!! ואפילו רשמתי לכם את הפעולת

שוקולד שכמובן הייתה קשורה לתנועה ובמיוחד לחג מעלות!! אז בלי זלזול בבקשה!! או שזה לא כזה חשוב לכם......... אההם אההם!!

itain

New member
אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(אם כבר הזכרת את חג-מעלות אז יש לי משהו לספר לכם)..... בעוד שבוע ביום רביעי יתקיים חג מעלות במטה אשר... ואני אמור להדריך שם את קבוצת ז-ח..... עכשיו יש בעיה אחת! המנהלת של הביצפר שלי לא מסכימה לשחרר את כל המד"צים מהביצפר כדי להגיע לחג-מעלות..... ולא משנה כמה שהרכזת שלי ניסתה להסביר לה.. היא פשוט לא מבינה!!!!!!! זה מבאס טילים!!! אתם מבינים?.. יש מצב שאני וכל המד"צים לא נהיה בחג מעלות של המועצב שלנו!... וכבר עשינו הכנה והכל... ולכולנו יש תפקידים! וכאילו אפשר לחשוב מה הקטע שלה?... זה לוותר על כולה שעתיים מהסוף של הלימודים!..... ועוד יש טרומפ"ים שלהם היא בכלל לא מסכימה לוותר כי הם צריכים להיות שם יומיים וגם לישון שם ולהכין את כל הטקס והחג עצמו..... היא המנהלת היחידה שלא מסכימה לשחרר את התלמידים שלה... בכל בתי הספר האחרים מסכימים לשחרר את הילידם.... מה לעשות???????..

שקסי

New member
איזה חוצפנית!!!! אין לה זכות!!

אם אתם מביאים אישורים מההורים והתנועה אין לה שום זכות "לכלוא" אותכם לבי"ס... נורא מוזר לי! אצלנו כל פעילות קטנה מבקשים שיחרור ומקבלים... ואם זה לא עוזר: אז תגידו כולכם שאתם חולים אם היא לא מסכימה! אתם בכל מקרה לא באים לכל היום! אז תבריזו יום אחד- "ביג- דיל" אז חצי בי"ס לא יהיה...שטויות! נו באמת...זה לא יפגע לכם בשום דבר... או שאתם פשוט יכולים להיות רעים...מאוד מאוד... יש לי עוד פתרונות...אם אתה צריך... אוהבת- עדי... עלה והגשם!

אני בכיתה של איתי...

ואנחנו מיעוט זה הבעיה... יש בבית ספר שלי את מעלה יוסף....(איכס! ערסים), ואת מטה אשר.. מעלה יוסף הם הרוב..... אצלנו המועצה מפוצלת מבחינת בתי ספר........

שקסי

New member
זה בסדר אני מכירה את הבי"ס שלך...

אני יודעת איך הוא... הוא דווקא נראה לי בי"ס נורא קייטנה... מוזר שהיא מטומטמת! טוב זאת מנהלת...היא אמורה להיוצ כזאת... גם לי יש כזאת!

kedeman

New member
מוזר.....

המנהלת שלנו ממש בסדר בדרך כלל (למרות שעכשיו היא התחילה להשתגע קצת יותר מדי על קטעים של לבוש ונעליים...) הבית ספר שלי באמת קיטנה!! :)

itain

New member
אזס תשמעי מה היא אמרה...!

הרכזת שלי אמרה לה ככה: אם ההורים שולחים את הילדים עם אישורים לביצפר אז זה יהיה בסדר? אז המנהלת ענתה: אם את תעשי דבר כזה.. לא את ולא הגרעינרים שלך יידרחו בשטח בית הספר.. היא מטומטמת לגמרי... לא האמנתי שהיא תגיד משפט כזה.... ויש עוד בעיה.... שבביצפר שלי אנחנו במיעוט מהמועצה שלי וזה קצת קשה להיתמרד... אם זאת הייתה המוצעה השנייה שלומדת איתנו אז הם לא היו עושים בעיות! אוווווווףףףףףף...............

kedeman

New member
אם לא הרכזת שלכם תעשה את זה?

זתאמרת.... אם הקטע של האישורים יבוא מכם ולא מהרכזת? יש מצב שזה יעזור או שהמנהלת אטומה מדי כדי להבין שאם ההורים מוציאים אתכם אין לה מה לעשות?? (מצד שני תזהרו לא לעשות משהו שיגרום לזה שלא יתנו לתנעוה להיכנס בכלל לבית ספר) יש אולי איזה ועד הורים שאפשר לפנות אליו???

itain

New member
היא לא מסכימה...

להביא אישור הורים... היא איימה! מחר נלך לדבר איתה... נראה מה יהיה... אני מקווה שהיא תבין!

kedeman

New member
שמעתי על זה....

אילת הזמינה אותי גם לעזור לכם היא נשמעה קצת מיואשת מזה שאין לה כמעט פעילים... אין הרבה מה לעשות אולי תנסו להפעיל את ההורים שלכם שיעזרו לשחרר אתכם... והמנהלת ממש לא מתגמשת... טיפשי לדעתי

go golan go

New member
מוכר...

אני לא לומדת באותו בצפר עם רוב החבר'ה מהגולן, ושנה שעברה עשו לנו בעיה עם איזשהו סמינר. אז עשינו עצומה שכל המד"צים היו חתומים עליה שבה התחייבנו שאנחנו משלימים את מה שנפסיד- זה עבד- שווה לנסות...

itain

New member
נראה מחר...

טוב אנשים אני ינסה מחר בבוקר לגייס כמה שיותר מד"צים ונראה מה אנחנו יכולים לעשות בקשר לזה..... מה שבטוח שהיא לא תעצור בעדינו מללכת לחג מעלות שלנו! נשב לה על המצפון קצת... נרכך אותה. היא בטוח תסכים אני חושב! אני ייספר לכם מחר מה נסגר.... תהיו בריאים.. תודה על העצות והתמיכה!!!!!

למעלה