הודעה חשובה!!!

bsbgirl

New member
הודעה חשובה!!!

לא יצא לי עוד להודיע פה
כי לא נכנסתי הרבה בזמן האחרון אז ככה אני עוד 9 ימים טסה לחודשיים לאר"הב ורציתי להפרד נורא נחמד פה יש פה הרבה בנות חמודות אני מקווה שאני אוכל להכנס דרך שם לפה וגם אם לא נתראה עוד חודשיים
המשך חופש נעים!! ביי

American Girl

New member
ביי ביי תהני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ואם תראי את אהרון תגידי לו שיש בארץ מישהי מהממת בשם ילנה שמחכה לו
ושיבוא מהר

vashla

New member
אווווווווווו

טוב, מה יש לי לאחל לך??? בוא נחשוב.... אה כן, נסיעה טובה, שתפגשי את הבויז, והכי חשוב, אל תשכחי לכייף כל הזמן1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף לך!!!!!!!!!! מזליסטית!!!!!!

תהני!!!

לאן את נוסעת בארה"ב? לLA במקרה? אולי תפגשי את אור... טוב אז תהני,מקווה שתפגשי מישו מעניין...

bsbgirl

New member
האמת שכן

אבל אני ואור לא הספקנו לברר אחת עם השניה כדאי לקבוע להפגש וחבל אני הולכת להיות בלוס אנג'לס רוב הזמן, ובשבוע האחרון וושינטון אני אשתדל להתחבר משם, מאוד אשתדל בכל מקרה מהפה שלכן לאלוהים בנות אני אסתובב עם מצלמה קבוע אני מאוד מקווה לראות אחד מהם שם!!! אז שוב המון תודה!! אוהבת!!! ליאור אני רואה אותך מחר? ביי

LiOr CaRtEr

New member
תהני בייב!

תמסרי לטיפני ד"ש (כאילו שהיא יודעת מי אני אבל טוב חחח) סיפרתי לך שיש לי חברה שקוראים לה טיפני?! חחח תהני בקיצור! ותחשבי עליי ואם בא לך תקני לי משו.. חחח סתם סתם.. אני אנרגטית עכשיו שמים לב נכון? אקיצר אמממ אני אתגעגע ואני מקווה גם שתוכלי לעלות לאיציק.. ביייייייייייייייייי

mya 6

New member
ביי!!

נסיעה טובה! תהני! זו הזדמנות מצויינת לראות את הבויז בלייב! תהני המון המון!

למעלה