הודעה חשובה!

Sonia Culochi48

New member
הודעה חשובה!

לפי מה שתוכנן יהיה בקרוב מפגש פורום! כל אחד ישלח לי במסר מה הוא מעדיף מכל קטגוריה! 1. יום המפגש! 17.7 יום ה' 20.7 יום א' 21.7 יום ב' 22.7 יום ג' 23.7 יום ד' 24.7 יום ה' אחר! *הורדתי מבחינתי את סופי השבוע מכמה סיבות! א. אין אוטובוסים ורכבות (לפי ידיעתי) בשבת! ב. כמעט כל החנויות סגורות בשבת. ג. אולי יש גם ילדים דתיים שרוצים לבוא למפגש! 2. מקום המפגש! אז נכון, כבר מנהלי הפורום סיכמו על עזריאלי אבל אני חושב שזה לא צודק להכריז על מקום מפגש בלי לשאול את חברי הפורום מה הם חושבים: אפררויות מומלצות! 1. עזריאלי. 2. קניון ארנה (למי שלא יודע זה הקניון החדש שנפתח בהרצליה-פיתוח והוא ממש אבל ממש שאווה!) 3. קניון רננים ברעננה. 4. קניון 7 הכוכבים בהרצליה. 5. אחר! 3. שעת המפגש! הנה השעות שהכי נורמליות לקיים את המפגש! 12:00 13:00 14:00 15:00 16:00 17:00 18:00 19:00 20:00 4. מה יהיה במפגש? או. קיי. פטפוטים בטוח יהיו! השאלה מה אתם רוצים חוץ מזה! 1. סרט. 2. McDonald's. 3. משחקי וידאו. 4. סיור בקומה ה-50 של עזריאלי (בתשלום כמובן). 5. אוכל אחר מ- McDonald's. 6. אחר! *אפשר להצביע רק פעמיים! 5. מה יהיה מקום המפגש? אפשרויות: 1. שער הרכבת. 2. ליד הקולנוע בקומה 2. 3. קומת כניסה. 4. אחר! זהו, אני מקווה שכולכם תענו! וכזכור-השתדלו לשלוח רק במסרים! צ'או!

../images/Emo41.gifעדיף שלא יהיה במסרים....../images/Emo41.gif

ככה כולם יוכל לראות ולא רק אתה

למה את?

למה את עושה את זה אני חושבת ששחר ושירה צריכים לדאוג לזה... ואני גם חושבת שזה לא צרי להיות במסרים ככה גם אפשר להחליף דעות...ולהתחיל להתעדכן! אז בבקשה...תעדכנו!

Sonia Culochi48

New member
קודם כל-תורידי ת'טון!

חוץ מזה-זאת הבעייה-שירה ושחר לא דואגים לזה! אז מישהו חייב לקחת את היוזמה!

סליחה../images/Emo35.gif

אתה יודע כמה שיחות היו לי ולשירה על המפגש הזה
וחוצמזה העלנו סקר בקשר לתאריכים, ובקרוב שירה צריכה לחזור ואז יהיו תוצאות סופיות
בקשר למיקום - כבר הגענו להחלטה שעזריאלי זה המקום ההכי מרכזי בכל הארץ וגם המקום היחידי שקל להגיע אליו
אז מה הבעיה
בקשר ל-מה נעשה
לא צריכים להיות כ"כ מתוכננים
אתה אפילו רוצה שנקבע איפה נאכל
לפי דעתי זה מוגזם.. דבר ראשון אנחנו נסתובב קצת בקניון
ביחד דבר שני - נישב איפשהו ונדבר ואולי נעשה איזה משהו.. אולי אני ושירה נארגן איזשהו פעילות ואני מאמין שגם חברי הפורום יוכלו לארגן פעילות (מי שרוצה..) ואת כל הדברים הקטנים של איפה ניפגש, שעת מפגש וכו'.. נקבע כששירה תחזור

Sonia Culochi48

New member
תקשיב!

לדעתי חברי הפורום צריכים לקבוע איפה יהיה מקום המפגש וחוץ מזה גם קניון ארנה בהרצליה זה מקום די מרכזי ויש אוטובוסים ורכבות אליו בדיוק כמו לעזריאלי!

ל"ארנה" אין רכבת...

וחוצמזה כבר קבענו מיקום לא
אתה לא יכול לדבר בשם כל הפורום
אתה יודע מה
שכולם ישרשרו לפה מה המקום שהכי נוח להם להיפגש בו טוב
לי אין בעיה.. הרצליה יותר קרוב לי..

m G m

New member
למיטב ידיעתי ../images/Emo26.gif

המנהלים אחראים על קביעת מועד מפגש וכל הלוגיסטיקה שמסביב לא

Sonia Culochi48

New member
אבל בסקר.......

גם אין את כל הקטגוריות, וגם הם מחשיבים את הסוף שבוע כתאריך אפשרי!

love amor

New member
זה לא טוב במסרים..

צריך לכתוב פה כדי שכולם יראו ויוכלו להגיב וגם לדעתי צריך להוריד ת'סופי שבוע..וכבר דיברתי על זה עם כמה ילדים מפה,ועם המנהל
וזה ממש לא הולך להיות ביום שבת!

love amor

New member
גם אני בעד עזריאלי

איפשר לקבוע במקום לא מוכר שיהיה קשה להגיע אליו

למעלה