הודעה חשובה!

• פותח הנושא afon
  • פורסם בתאריך

afon

New member
הודעה חשובה!

אתאיסטים ואתאיסטיות כופרים וכופרות חוטאים וחוטאות הגיעה העת! הבה נעשה מפגש פורום!!! לכ מי שבעד אנה לכתוב הודעה ומי שנגד שיסביר! הרעיון הוא שכמה שיותר אנשים יוכלו לבוא. המפגש בטח יהיה באוגוסט שלסטודנטים שבינינו יגמרו המבחנים אבל עדיין יהיה חופש לתלמידים. אז קדימה הירתמו כולכם לממבצע! נ.ב. ההודעה כתובה בלשון אתאיסטית אך מיועדת גם לדתיים שבפורום כי גם אותכם רוצים לפגוש!

RANDYme

New member
אתם מחפשים מכות?!?!

לא סתם... אבל בטח תארגנו את זה באיזור המרכז... so count me out

afon

New member
למה מכות???

דווקא נראה לי יהיה מגניב לראות את מלך החיות! חוץ מי זה שגם מי שגר בצפון או בדרום מוזמן ורצוי שיבוא!

neko

New member
אני בא רק אם

גוברנור (פרובידנס, 00000 וואטאבר) מגיע. הוא בטח שולף קונטרסים מהשרוולים.

MetalRulez15

New member
אם רוב החברים יבואו, אני בא

אבל באוגוסט כמובן. "יוני לאן אתה הולך?" "למפגש פורום אתאיזם אמא"

afon

New member
קדימה חברים להראות נכונות!

מי שלא בא מרובע! כוסית-נועם בא לך להיפגש הערב? נועם- אני לא יכול אני הולך למפגש פורום אתאיזם

סיטרא

New member
אני בא רק יחד

עם חברי הטוב 000000, (והוא לא גוברנור, נא לא להחליף ביניהם). מחוצלזה, לאחרונה התמעטו הודעותיי בפורום. סיטרא

Lu Tze

New member
אתאיסט אחד יספיק?

אם זה יהיה בירושלים, אז אולי אני אבוא. למען האמת, מספיקים לי הדיונים על גבי הפורום.

Levos

New member
שלושה חברי פורום במעלה אדומים?

איזה צרוף מיקרים. אכן מפגש באזור ירושליים יהיה עדיף (מעלה אדומים כמובן יהיה מושלם, אבל יש הרבה אנשים שלא רוצים להגיע לכאן בימינו).

Lu Tze

New member
האמונות השולטות במעלה אדומים הן

אתאיזם ומשיחיות, לא ידעת?

מדוע לא להיפגש בארץ? מדוע בחו"ל?

בעצם, אינני יודע באיזה פורום מדובר. אולי זו טעות בכתובת?

Levos

New member
זוכרים את המשפט "מותר האדם מהבהמה"

זוכרים מה המקור שלו? קוהלת פרק ג' פסוק יט'. אם יש לכם כוח תקראו את הפסוק בעיון(אני פשוט לא יודע איך לכתוב עם ניקוד במחשב). ועוד אומרים שהתקשורת מוציאה את הדברים מהקשרם. לקחו את המקור חתכו קצת והתקבלה משמעות הפוכה, אשר גם נשמעת יותר נעימה. לעומת זה התקשורת ממש חובבנית.

Lu Tze

New member
נכון נחמד שיש אנשים שיעשו את העבודה

השחורה? ט מַה-יִּתְרוֹן, הָעוֹשֶׂה, בַּאֲשֶׁר, הוּא עָמֵל. י רָאִיתִי אֶת-הָעִנְיָן, אֲשֶׁר נָתַן אֱלֹהִים לִבְנֵי הָאָדָם--לַעֲנוֹת בּוֹ. יא אֶת-הַכֹּל עָשָׂה, יָפֶה בְעִתּוֹ; גַּם אֶת-הָעֹלָם, נָתַן בְּלִבָּם--מִבְּלִי אֲשֶׁר לֹא-יִמְצָא הָאָדָם אֶת-הַמַּעֲשֶׂה אֲשֶׁר-עָשָׂה הָאֱלֹהִים, מֵרֹאשׁ וְעַד-סוֹף. יב יָדַעְתִּי, כִּי אֵין טוֹב בָּם--כִּי אִם-לִשְׂמוֹחַ, וְלַעֲשׂוֹת טוֹב בְּחַיָּיו. יג וְגַם כָּל-הָאָדָם שֶׁיֹּאכַל וְשָׁתָה, וְרָאָה טוֹב בְּכָל-עֲמָלוֹ--מַתַּת אֱלֹהִים, הִיא. יד יָדַעְתִּי, כִּי כָּל-אֲשֶׁר יַעֲשֶׂה הָאֱלֹהִים הוּא יִהְיֶה לְעוֹלָם--עָלָיו אֵין לְהוֹסִיף, וּמִמֶּנּוּ אֵין לִגְרֹעַ; וְהָאֱלֹהִים עָשָׂה, שֶׁיִּרְאוּ מִלְּפָנָיו. טו מַה-שֶּׁהָיָה כְּבָר הוּא, וַאֲשֶׁר לִהְיוֹת כְּבָר הָיָה; וְהָאֱלֹהִים, יְבַקֵּשׁ אֶת-נִרְדָּף. טז וְעוֹד רָאִיתִי, תַּחַת הַשָּׁמֶשׁ: מְקוֹם הַמִּשְׁפָּט שָׁמָּה הָרֶשַׁע, וּמְקוֹם הַצֶּדֶק שָׁמָּה הָרָשַׁע. יז אָמַרְתִּי אֲנִי, בְּלִבִּי--אֶת-הַצַּדִּיק וְאֶת-הָרָשָׁע, יִשְׁפֹּט הָאֱלֹהִים: כִּי-עֵת לְכָל-חֵפֶץ, וְעַל כָּל-הַמַּעֲשֶׂה שָׁם. יח אָמַרְתִּי אֲנִי, בְּלִבִּי--עַל-דִּבְרַת בְּנֵי הָאָדָם, לְבָרָם הָאֱלֹהִים; וְלִרְאוֹת, שְׁהֶם-בְּהֵמָה הֵמָּה לָהֶם. יט כִּי מִקְרֶה בְנֵי-הָאָדָם וּמִקְרֶה הַבְּהֵמָה, וּמִקְרֶה אֶחָד לָהֶם--כְּמוֹת זֶה כֵּן מוֹת זֶה, וְרוּחַ אֶחָד לַכֹּל; וּמוֹתַר הָאָדָם מִן-הַבְּהֵמָה אָיִן, כִּי הַכֹּל הָבֶל. כ הַכֹּל הוֹלֵךְ, אֶל-מָקוֹם אֶחָד; הַכֹּל הָיָה מִן-הֶעָפָר, וְהַכֹּל שָׁב אֶל-הֶעָפָר. כא מִי יוֹדֵעַ, רוּחַ בְּנֵי הָאָדָם--הָעֹלָה הִיא, לְמָעְלָה; וְרוּחַ, הַבְּהֵמָה--הַיֹּרֶדֶת הִיא, לְמַטָּה לָאָרֶץ. כב וְרָאִיתִי, כִּי אֵין טוֹב מֵאֲשֶׁר יִשְׂמַח הָאָדָם בְּמַעֲשָׂיו--כִּי-הוּא, חֶלְקוֹ: כִּי מִי יְבִיאֶנּוּ לִרְאוֹת, בְּמֶה שֶׁיִּהְיֶה אַחֲרָיו.

למעלה