הודעה חשובה!!!

הודעה חשובה!!!

לכל חברי הפורום היקרים! עם התקרב חג המצות הבא עלינו לטובה, ודאי ידוע לכם כי נהגו בכל קהילות ישראל חומרות מיוחדות, וחששו אפילו לספק ספיקא של חשש חמץ. (אני בטוח ש"הרב" יוכל לסבר את אוזנינו בנושא...) גם אני החלטתי לחשוש ולשנות את ה"ניק" שלי לשבעת ימי החג וזאת בגלל חשש לפירורי חמץ שאולי נתפסו במקומות מוצנעים הרבים שבגופי, שהרי ודאי ידוע לכם, כי חמור עתיר שיער שכמוני אי אפשר שלא תתפס בשערו ולו שעורה אחת... לפיכך החלטתי למכור את הזכיון על שמי לכל שבעת ימי הפסח לנכרי, ולא להשתמש כלל בשם זה המהלך ימי החג, ולחילופין אני מתכוון להשתמש באופן זמני בשם : "יואב בן שרוייה" אני קורא לחברי הפורום כולם שחוששים שהניק שלהם קצת חָמֲצִי מדי, שיחליפו את שמם לשבעת ימי החג לניקים "כשרים לפסח". (הראשון שצריך להחליף את ה"ניק" הוא "הרב", אשר בזקנו העבות מצאו להם למשכן פירורי חמץ אין מספר...) חמורו של משיח

חוששני

שבשטריימלי נתפסו להם גרגרי לחם עתיקים אשר הועברו מעל לראשי במסיבות הטישים הזכורים לטוב, בהם עדת חסידים מורעבים היו מתנפלים על העצמות היבשות שהרבי זרק להם מעל שטריימלי אחר גמרו לאכול את סעודתו הדשינה. אז מה אני אחזור ל"מגולח עם זקן"? אבל גם בזקן יש חשש חמץ לפי דעת כ"ת, אז מה עושים?

crfv

New member
אני אחליף לראבאצן מקרכצן

או שאתחפש לרב

למעלה